Domarkurs och kulturnatten

I måndags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna var på fotbollsträning på IP, hon kom hem strax efter 18.30. 

I tisdags var båda barnen hemma när jag kom hem. Hanna gick iväg på fotbollsträning 18.30-20. Efter middagen åkte jag till citygross och apoteket. 

I onsdags var nelly på träning på ifu 16.30-18.30, hon fick skjuts av kompis. Efter middagen åkte jag till Bälinge på möte med vägföreningen. Kom hem 21.30. 

I torsdags var Hanna på träning på IP 16.45-18.30. Efter middagen åkte jag och nelly på ärenden till Intersport och Lager 157. 

I fredags var båda barnen hemma när jag kom hem. Efter middagen cyklade Nelly hem till Hanna. Hon kom hem kl 23. 

Igår klev jag upp kl 8 för att se om Nelly var vaken. Hon skulle iväg på Domarkurs på ifu. Jag la mig i sängen en stund till sen. Efter frukosten åkte jag och Hanna på ärenden till plantagen, apoteket och Lager 157. Efter lunch skjutsade jag henne till Österängen IP för samling 14.30. Jag åkte hem en stund och sen tillbaka när matchen började 15.30. Det blev oavgjort. Vi åkte hem och fixade till oss. Nelly hade kommit hem. Jag och barnen tog buss in till stan. Vi åt middag på thai village. Sedan strosade vi på stan, jättemycket folk då det var kulturnatten. Vid stationen tittade vi på en dansuppvisning. Nelly gick iväg och träffade sina kompisar. Jag och Hanna åkte hem kl 20. Nelly kom hem med buss strax efter kl 23. 

Idag klev jag upp kl 8. Skjutsade nelly till Ifu på domarkurs. Väckte Hanna kl 10. Fixade med tvätt och disk. Efter lunch skjutsade jag Hanna till skölsta för att hämta innebandyklubbor och sedan vidare till lindbacken för träning. På hemvägen stannade jag på rusta och Ica. Efter en timme hemma åkte jag till Ifu och hämtade Nelly. Sedan åkte vi till lindbacken och hämtade Hanna. Stannade i skölsta på vägen hem och lämnade sportväskorna. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0