Black friday

I måndags köpte jag busskort. Jobbade i Stockholm måndag och onsdag, i Uppsala resten av veckan. Efter jobbet i torsdags gjorde jag ärenden på stan och handlade på Ica. Även i fredags efter jobbet gjorde jag ärenden på stan för att fynda. 

Igår sov jag till 9.30. Spelade padel kl 11. Sedan färgade jag håret när jag kom hem. Därefter tittade jag på serier och skidskytte. Gick ut och borstade fram bilen under snön vid kl 18. Åkte till Ifu och tittade på Hannas match, blev vinst. Nelly hade också match samtidigt på annan plan, blev vinst. När jag kom hem kom Susanne över en stund. 

Idag sov jag till 10. Tittade på skidskytte. Åkte till Gränby 13.30 och fikade med Susanne och Linda i två timmar. Sedan åkte jag på ärenden till Jysk, rusta och dollarstore. Handlade på Ica på vägen hem. Senare på kvällen kom Hanna till mig. 

Brunch

I måndags var Hanna på fotbollsträning när jag kom hem. Nelly var kvar hos Dennis då hon var sjuk. Hanna kom hem strax efter 18. 

I tisdags var Hanna hemma när jag kom hem. Jag skjutsade henne till träning i lindbacken 19.15. Hämtade henne 21.30. 

I onsdags var Hanna på träning på Ifu när jag kom hem. Jag åkte och hämtade henne kl 18. Skjutsade henne till Dennis då hon skulle åka med honom till Nellys träning. Samtidigt tog jag med Nelly hem. Hämtade Hanna i lindbacken 20.30. 

I torsdags var Hanna på innebandyträning i Johannesbäck när jag kom hem. Nelly var hemma, hon hade varit på gymnasiemässa. Nelly åkte på träning i lindbacken 20.15-21.30. 

I fredags när jag kom hem åt vi tacos. 

Igår klev jag och Hanna upp 8.45. Jag skjutsade henne till Ifu för samling 9.45. Jag åkte på ärende till dollarstore. Sedan tillbaka för att titta på matchen som blev vinst. Vi åkte hem och åt lunch. Sedan skjutsade jag Hanna till Storvreta och Nelly till Ifu. Hon skulle hjälpa till att filma en herrmatch och en dammatch. Jag åkte tillbaka till Storvreta och handlade på Coop. Sedan tittade jag på matchen som blev vinst. Vi åkte till Ifu och tittade på dammatchen. På vägen hem köpte vi sushi till middag. 

Idag klev vi upp 8.45. Jag skjutsade Hanna till Ifu då hon skulle döma. Jag släppte av Nelly i skölsta så hon kunde hämta moppebilen. När jag kom hem hade min mamma kommit. Vi åt brunch. Sedan åkte Nelly iväg till Ifu. Jag och mamma åkte till Ifu lite senare när matchen började. Hannas lag vann. När vi kom hem tog Nelly och mamma en tur i moppebilen medan jag lagade halloumiburgare. Efter maten fikade vi kakor innan mamma och åkte hemåt. Nelly åkte till Ifu på USM-träning 19.15-21. 

(null)

Däckbyte

I måndags jobbade jag hemifrån. 

I tisdags när jag kom hem från jobbet så var nelly hemma och skulle sova hos mig en natt. 

I obsdags och torsdags jobbade jag hemifrån då vi håller på att byta lokal på jobbet. I onsdags åkte jag till Bildemo och fick däcken bytta. Handlade lite på Ica också. 

I fredags eftermiddag hade vi nyinvigning på jobbet. Samma trappuppgång, men annat våningsplan. Vi drack bubbel och åt tilltugg. Cyklade hem kl 18. 

Igår sov jag till 10. Städade och dammsög. Sen slappade jag resten av dagen med serier och bok. 

Idag klev jag upp 9.30. Spelade padel 11-12. Åkte till Ica och storhandlade. Har fixat med tvätt och disk samt läst bok. 

(null)

(null)

Scorpions cup och höstlov

I måndags efter jobbet åkte jag till skölsta och hämtade Nelly, Hanna och Svea. Släppte av Hanna och Svea vid Gränby då de skulle äta på Pinchos. Stannade på Ica och handlade lite. Hem och lagade middag till mig och Nelly. Hämtade Hanna och Svea kl 20. 

I tisdags när jag kom hem från jobbet så hade Hanna cyklat till Vendela. Nelly hade åkt iväg med Dennis till Nyköping för att köpa mopedbil. Jag hämtade Hanna 21.45. Nelly kom hem efter att jag somnat. 

I onsdags när jag kom hem så var Hanna på ifu på extra innebandyträning, hon fick skjuts av Svea och kom hem 18.30. Nelly åkte med kompis till träning i lindbacken efter middagen. Jag hämtade henne 20.30, skjutsade hem Astrid och hedvig. 

I torsdags var nelly på innebandyträning i lindbacken kl 11-13. Hanna åkte buss till Vendela och hämtade cykeln innan träningen i Johannesbäck 16.30-18. Jag kom hem från jobbet 17.30. På kvällen packade vi. 

I fredags klev jag och Hanna upp 6.40. Nelly väckte vi innan vi åkte då hon skulle åka med Dennis lite senare. Jag och Hanna åkte 7.30 mot Kallhälls sporthall. Första matchen 9.15 slutade med vinst. Andra matchen 12.15 blev också vinst. Jag missade Nellys första match som slutade med vinst. Jag hann till Nellys andra match i Viksjö 13.50, den blev oavgjord. Jag åkte sedan till hotellet i Kista och checkade in. Vilade en timme på rummet. Hanna åt på restaurang med sitt lag och Nelly åt på Ikea med sitt lag. Jag åkte tillbaka till Kallhäll och tittade på Hannas match 17.30 som slutade med vinst. De vann sin grupp. Vi åkte till McDonalds och köpte glass och paj. Därefter åkte vi till Viksjö och såg Nellys två matcher; en vinst och en oavgjord. De slutade tvåa i sin grupp. Vi var på hotellet vid kl 22. Hade bokat ett trebäddsrum, men fick istället två dubbelrum. Nelly ville sova i eget rum då hon hade sovmorgon. 

Igår klev jag och Hanna upp kl 8 och åt hotellfrukost. Vi åkte till Barkarby där semifinalen började 10.20, blev vinst. Hanna åkte med Mejas familj och åt lunch. Jag hämtade upp Nelly på hotellet och checkade ut. Skjutsade henne till Sollentuna där hennes lag skulle äta lunch. Jag åkte till Jakobsbergs sporthall och såg Hannas final 14.40. Det blev vinst och guld. Jag och Hanna åkte sedan till Kallhäll och tittade på Nellys semifinal 16.25 som de vann. Vi åkte till subway och köpte med oss middag. Åkte vidare till Jakobsbergs sporthall igen där Nelly spelade final 19.50. Blev förlust och silver. Därefter hem till Uppsala igen, hemma strax efter 22. 

Idag sov jag till 9.30, vi åt frukost en timme senare. Fixade med tvätt och disk. Efter lunch skjutsade jag Hanna till Ida i Knivsta. Jag har bytt sängkläder och fortsatt med tvätt. Nelly blev upphämtad av Dennis för att köra mopedbil och vara på ifu 17-18.30. Hon fick skjuts hem. Jag hämtade Hanna i Knivsta kl 19. 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0