Gymnastikuppvisning och cup

I måndags var det annandag påsk. Barnen kom hit kl 12. Vi var bara hemma. 

I tisdags efter jobbet hämtade jag Nelly på träffis. Hanna hade följt med Svea hem. Efter middagen cyklade jag med Nelly till gymnastiken 18.30. Kl 19 cyklade jag till Svea och hämtade Hanna. Kl 20 cyklade jag till Ångelsta och hämtade Nelly. 

I onsdags var jag på kundmöte i Stockholm. Var hemma kl 19. 

I torsdags jobbade jag, handlade på ica på vägen hem. 

I fredags var Nelly och Fröya hemma när jag kom hem. Hanna hade följt med Isabell hem efter skolan. Nelly och Fröya åkte hem till Dennis en sväng för att dela ut sålda kakor, jag tankade bilen under tiden. Kl 19.30 cyklade Fröya hemåt. Jag hämtade Hanna och Isabell i skölsta kl 20.30, Isabell sov över hos oss. 

Igår på förmiddagen skjutsade jag runt Hanna och Isabell för utdelning av kalasinbjudningar i Årsta, salabacke, Lindbacken och skölsta. Släppte av Isabell. Hämtade upp McDonalds-mat till lunch. Kl 15 åkte vi till Fyrishov där Nelly hade gymnastikuppvisning 16-17.30. 

Idag klev vi upp 6.30 för samling med Nellys fotbollslag 7.30. Vi åkte på cup till Sandviken. Fyra matcher spelade de, men Nelly skadade knät i första matchen och var då bara supporter i resterande matcher. Tre förluster och en vinst. Åkte hem kl 16.30. 

(null)

Glad påsk

I måndags jobbade jag. På kvällen kom barnen. De har påsklov. 

I tisdags åkte jag och Nelly till Däckskiftarna för att byta till sommardäck. Sedan åkte vi till Isabell för att hämta kakorna som Nelly sålt för laget. Därefter packade vi in oss i bilen och åkte till Subway för lunch. Vi åkte vidare hem till mamma och lekte med Nikki och Hollie. 

I onsdags hälsade vi på min mormor. På eftermiddagen gick jag hem till Carro. Vi tog sedan en promenad och hämtade upp sushi till hela gänget. 

I torsdags lekte alla barnen i Karlbergsparken. Sedan handlade vi på ica innan vi gick hem. Barnen förvandlade sig till påskkärringar och gick runt bland husen. På kvällen gick jag till Fino och mötte upp Nina. Jag åt hamburgare och drack Pina Colada. Gick hem vid 22.30.  

I fredags åt vi god påsklunch. Vi gick till Karlbergsparken för lek och gick sedan vidare hem till Marcus och åt våfflor. På kvällen blev det sangria och tilltugg. 

I lördags blev barnen upphämtade av Dennis kl 12. Efter lunch åkte jag hem till Uppsala. Jag stannade till vid Chilli och beställde en ny soffa. Kl 18 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa. Vi åt på Klang Market, jag valde halloumiburgare med Sötpotatispommes. Sedan gick vi till O’Learys en sväng. Jag cyklade hem kl 22. 

Idag gick jag en promenad på 5 km. Sedan åkte jag till ica för storhandling. Efter lunch åkte jag runt på ärenden på Chilli, Ikea, rusta, Mio och Ica Maxi. 


(null)
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Kalas, minicup och träningsläger

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags hade jag inget busskort längre, utan började cykla igen. Efter jobbet hämtade jag Hanna på fritids. Nelly hade följt med Esther hem. Jag hämtade Nelly från gymnastiken kl 20. 

I onsdags hämtade jag Hanna på fritids. När vi kom hem hade Nelly redan gått till fotbollsträning med två kompisar. Vi hämtade henne 17.30 och skjutsade Hanna till träning kl 18 i bolandsskolan. Jag och Nelly åkte till Gränby för att prova fotbollsskor och köpa present. Vi hämtade Hanna 19.15. 

I torsdags hämtade jag Nelly på fritidsklubben och sedan hämtade vi Hanna på fritids. Efter middagen åkte vi till Gränby för att fortsätta prova skor tills vi hittade ett par. Sedan skjutsade vi Nelly till innebandyträning kl 19. Hanna och jag åkte tillbaka till Gränby för att köpa present och helgmys. Nelly fick skjuts hem av Dennis. 

I fredags var barnen redan hemma när jag kom hem. De hade slagit in presenter och fixat iordning sig. Vi skjutsade Nelly till Elins kalas i Lindbacken 17.30. Sedan skjutsade jag Hanna till Sveas kalas på vår granngata kl 18. Jag cyklade till ica och handlade. Nelly fick skjuts hem av Dennis och vi hämtade Hanna kl 20. 

Igår gick vi upp 6.45. Nelly hade samling på Årsta IP kl 8 för minicup. Hanna hade samling för samma cup kl 8.20. Nelly spelade två matcher och Hanna tre matcher. När de var klara kl 12 så köpte vi grillade hamburgare innan vi cyklade hem. Nelly åkte iväg på träningsläger i Alunda med innebandyn kl 13.15. Jag och Hanna åkte till Gränby för att köpa present. På vägen hem köpte vi med oss sushi. 

Idag sov vi till kl 9. Vi sorterade Hannas klädlåda. Kl 11.30 kom Nelly hem. Vid 13.30 skjutsade vi Hanna till Elise. Jag och Nelly åkte till Gränby för att köpa present. På vägen hem hämtade vi upp Esther för lek hos oss. Jag fixade med disk och tvätt. Kl 16.30 hämtade jag Hanna och kl 17 kom Esthers föräldrar och hämtade henne. Efter middagen skjutsade jag barnen till Dennis. 

(null)

Tjejhelg

I måndags när jag kom hem från jobbet så cyklade jag till ica och handlade. 

I tisdags var jag på kundmöten i Hedemora. Kom hem kl 20. 

I onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly var redan hemma. Nelly var lite febrig så det blev ingen träning. 

I fredags var jag hemma med Nelly som fortfarande var lite varm. På eftermiddagen skjutsade jag henne till Dennis. Jag tog buss ner till stationen och mötte upp kusin Carro. Vi gick på stan en stund och åt sedan på Loco. Vi åt flatbreads, räktacos, vitlöksbröd, pimientos padron och drack sangria. Därefter handlade vi chips och godis innan vi tog buss hem. Kollade på film I feel pretty hemma. 

Igår åkte vill till Gränby en sväng innan jag skjutsade Carro till tåget kl 12. Sedan handlade jag på ica. Gick en promenad i 50 min på eftermiddagen. På kvällen gick jag hem till Susanne för bubbel och snittar. Gick hem kl 23. 

Idag tog jag promenad i 40 min. Sedan slappade jag en stund. Kl 13.30 tog jag buss till station och tåg till Gävle. Mötte upp Petra och vi åt på Blackstone. Jag åt tonfisk, svärdfisk och kammusslor, pommes, tryffelmajo och chilismör. Till efterrätt rostad sockerkaka med glass, äpple och kolasås. Var hemma kl 20. 

(null)

(null)

(null)


(null)


(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0