Chaufför

I måndags jobbade jag bara. Handlade på Hemköp innan jag tog bussen hem. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna hade följt med Ewilyn hem från skolan. Efter middagen åkte jag till stabby och hämtade Hanna. Nelly fick skjuts av Dennis till och från innebandyträning på johannesbäcksskolan 19-20.30. 

I onsdags var Nelly och Esther hemma när jag kom hem. De skulle gått till fotbollsträning, men den blev inställd pga kyla. Hanna kom hem från Svea och åt mellis och bytte om. Hon fick åka med Svea till och från innebandyträning i Lindbacken. Esthers mamma kom och hämtade henne. 

I torsdags var båda barnen hemma när jag kom hem. Efter middagen skjutsade jag Hanna till innefotboll i Årstaskolan och Nelly till innebandy i Lindbacken kl 19. Hanna ringer och säger att hon bara fick en sko med sig till träning. Så jag åker hem och letar efter den andre och sedan tillbaka till Årstaskolan för att lämna den. Jag gjorde ärenden på stadium, xxl, ÖoB samt hämtade ut paket i Årsta centrum. Därefter hämtade jag Nelly 20.30. Hanna promenerade hem tillsammans med Svea och hennes pappa. 

I fredags gick Nelly och flera kompisar hem till Astrid efter skolan. Hanna var på Gränby med Elsa, hon fick skjuts hem vid 17.30. Susanne kom över en stund på kvällen. Nelly fick skjuts hem av Fanny. 

Igår klev jag upp 8.15. En timme senare åkte jag och Nelly för att hämta upp angel. Jag skjutsade dem till extra innebandyträning på Ifu. Åkte hem och åt frukost med Hanna. Hon gick över till Svea. Jag åkte till Norby för att lämna Lego till en kollega som köpt fyra satser av oss. Sedan vidare till Ifu för att hämta Nelly kl 12. När vi kom hem åt vi lunch. Jag hämtade därefter upp Hanna och Svea som varit på Gränby vid 14.30. Släppte av dem hos Sveas pappa. Då ville Nelly ha skjuts till Esther i skölsta. Jag stannade på dollarstore på vägen hem. Lite senare promenerade jag till ica för att handla. Lagom till middag vid kl 19 kom Hanna och Svea för att äta. De gick över till Svea vid 22 för att sova där. Nelly fick skjuts hem av Esther. 

Idag sov jag till 8.30. Nelly sov till 10. Esther och Isabell kom hit vid 11. Hanna kom hem för att äta lunch och byta om. Hon fick åka med Svea till och från extra innebandyträning på Ifu 13-15. Jag skjutsade Nelly och hennes kompisar till Gränby vid kl 16. Hanna fick skjuts till crossfit av Elsa. Jag hämtade Nelly på Gränby 17.30. Vi åkte till industristaden och hämtade Hanna och Elsa från crossfit kl 18. Vi skjutsade Elsa till skölsta och stannade till hos Dennis för att lämna sportväskorna. På vägen hem köpte vi middag på chop chop. 

Julslut

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags promenerade jag hem från jobbet tillsammans med Susanne som blivit timanställd på mitt jobb medan hon pluggar. 

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem från jobbet. Hennes fotboll blev inställd. Hanna hade tagit skolbuss hem till malva i Lindbacken. Jag hämtade henne där 18.30 då deras digitala innebandyträning var slut. 

I torsdags efter jobbet gjorde jag ärenden på Hemköp och Systembolaget samt köpte adventsljusstake på Office depot innan jag åkte hem. När jag kom hem så blev jag bjuden på bubbel hos Susanne en stund på kvällen. 

I fredags åkte jag bil till och från jobbet. Stannade i Årsta centrum för att handla på Ica och hämta ut paket innan jag åkte hem. 

Igår satte jag upp nya svarta sammetsgardiner på Hannas sida av rumsavdelningsskenan. Jag åkte på ärende på xxl och storhandlade på citygross.  Jag fixade med tvätt och slappade resten av dagen. 

Idag har jag jobbat lite hemifrån. Jag ägnade ett par timmar åt att plocka bort julsaker, julgranen och julgardiner. Jag gick till Årsta centrum och hämtade sushi på nya Satsu, och handlade även på ica. Har kollat serier resten av dagen. 

(null)


Plankstek och snö

I måndags hade jag tagit ledigt då det var sista dagen på jullovet. Kl 9 kom en kille från Moogio och satte upp gardinskenor som ska avgränsa mellan mitt och Hannas rum. Han åkte vid 10.30. Efter frukost hämtade vi Hanna i skölsta och åkte till Gränby där nelly hade tid för nagelförlängning som hon fått i julklapp. Jag och Hanna strosade runt i gallerian under tiden. På vägen hem köpte vi med mat från McDonalds. Hanna fick sedan besök av två kompisar. Jag och Nelly åkte iväg till Thuns. Vi shoppade bl a smink och hårprodukter. På vägen hem i snöoväder åkte vi på en mindre skogsväg när vi plötsligt hamnade i stillastående kö. Tydligen en lastbil eller långtradare som sladdat till och hamnat i dike med släpet tvärs över vägen. Vi fick stå och vänta 1 timme och 15 min innan de lyckades få bort det från vägen. När vi kom hem hade Hanna hunnit gå iväg till fysträning utomhus Kl 18-19. 

I tisdags var nelly, Hanna och klara hemma när jag kom hem. Klara blev upphämtad av sin pappa. Nelly gick iväg på fysträning utomhus Kl 19-20. 

I onsdags jobbade jag bara. Handlade på Coop innan jag tog buss hem. 

I torsdags var nelly hemma när jag kom hem. Jag åkte och hämtade Hanna som följt med Elise hem efter skolan. 

I fredags åkte jag tidigare från jobbet och mötte upp barnen i Årsta centrum 14.30. Båda hade tid hos tandläkaren för undersökning. Efteråt handlade vi på ica innan vi promenerade hem. Sedan åkte vi till kandyz för att köpa godis och till Ikea för att köpa gardinkrokar. Susanne kom över på tacosmiddag. 

Igår väckte jag nelly 8.50. Hon hade fysträning utomhus 10-11. Jag satte upp de gardiner som ska vara på min sida av vår rumsavdelare. Efter lunch gick jag och Hanna till backen då hon ville åka snow glider. Var ganska mycket folk där. Nelly dammsög medan vi var borta. Därefter åkte jag och Hanna till Hemtex och Jysk för att kolla på gardiner till hennes sida av rumsavdelaren, men hittade inga. Vi åkte till citygross då Hanna ville göra överraskningsmiddag till oss. När vi kom hem så lagade hon fläskfilé-plankstek med digital hjälp av Dennis. Vi fick inte komma in i köket. Jag fick dock hjälpa till att skala potatis i vardagsrummet och hjälpa till när det var dags för ugnsmomentet. Det blev en god middag. 

Idag efter frukost gick vi alla tre till årstabacken en stund. De drack sen varm choklad hemma. Efter lunch skjutsade jag Hanna till malva. När jag kom hem så skulle nelly iväg och åka skridskor med några kompisar, så jag skjutsade henne till Fålhagens IP. Hon fick senare skjuts hem av Fannys mamma. Jag hämtade Hanna i lindbacken Kl 19. Vi körde förbi skölsta och lämnade idrottsväska hos Dennis. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Pinchos

I måndags hade jag tagit ledigt. Hanna hade sovit hos Isabell i skölsta och stannade kvar där hela dagen tills hon gick hem till Dennis. Ebba kom hit på förmiddagen. Jag skjutsade Nelly och Ebba till skölsta vid kl 17. 

I tisdags åkte jag bil till jobbet. På vägen hem hämtade jag upp Hanna hos Ewilyn. Nelly var hemma när vi kom hem. Vi åkte då till Gränby och åt middag på Pinchos. 

I onsdags var det trettondagen. På förmiddagen bytte vi alla sängkläder och körde igång tvättmaskinen. Jag skjutsade barnen till Dennis vid kl 15. På vägen hem stannade jag till vid dollarstore för att köpa rengörings- och hygienartiklar. Hemma skruvade jag loss en låda i garderoben och flyttade den lite längre ner för att bättre få plats med jackor. 

I torsdags cyklade jag till jobbet, men i fredags tog jag bussen istället. 

Igår var jag mest hemma och tog det lugnt. Jag spenderade några timmar framför datorn med att spara ner bilder från mobilen och sparade även ner texten från min blogg några år tillbaka i tiden. Tyvärr är min dator väldigt seg och långsam nuförtiden. Gick till Ica på eftermiddagen för att köpa mig lite middag. 

Idag åkte jag till ica och storhandlade. Har snöat en del under dagen. Fixade med tvätt och disk. Vid 16.30 kom Nelly hit. 

(null)

(null)

(null)

Gott nytt år!

I måndags efter jobbet åkte jag till Intersport och lämnade in Hannas nya skridskor för slipning. Jag åkte sedan till stadium för att byta Hannas träningsshorts till mindre storlek. Precis när jag var klar så fick jag sms om att skridskorna var klara, så åkte tillbaka till Intersport igen. 

I tisdags var barnen hemma när jag kom hem från jobbet. Efter middagen cyklade jag till Ica och handlade. 

I onsdags hade jag tagit ledigt.  Jag skjutsade Nelly hem till Dennis. Sedan åkte jag till sjukhuset och lämnade blod. När jag kom hem ville Hanna ha skjuts till malva. Därefter åkte jag till Ikea och lämnade tillbaka garderobshandtag. Sedan vidare till citygross och Systembolaget innan jag åkte hem. 

I torsdags ägnade jag dagen åt att städa, vika tvätt och plocka disk. Jag tog fram iläggsskivan till bordet för första gången och skruvade fast fästena som den skulle sitta fast i. Jag dukade bordet och promenerade sedan till ica för att komplettera med några varor. Därefter gjorde jag mig iordning och började förbereda maten. Kl 19 kom Åsa, Susanne och hennes kille samt Linda och hennes kille och son. Vi åt snittar och drack champagne. Till förrätt hade jag gjort räkcocktail med mango och avokado. Till varmrätt hade Susanne gjort lamm med rödvinssås, potatis och rotsaker. Sedan spelade vi spel innan vi åt Lindas efterrätt som var nougatcheesecake. Kl 23.55 gick vi ut på parkeringen och tittade på fyrverkerier. Vi fortsatte spelet och de gick hem vid kl 2.30.  

I fredags sov jag länge. Mådde inte toppenbra så jag slappade i soffan och fixade med disken. Hanna kom på eftermiddagen. Efter middagen kom Nelly, Hedvig och Esther. De sov kvar här. 

Igår skjutsade jag Nelly och hennes kompisar hem till Esther på förmiddagen. De skulle gå en sväng i skogen. När jag kom hem så åkte Hanna iväg på stan med Svea och hennes mamma. Hanna kom hem senare innan middagen. Nelly fick skjuts hem efter middagen. 

Idag skjutsade jag Hanna till Isabell i skölsta. Efter lunch skjutsade jag Nelly till Ebba i Lindbacken. Sedan åkte jag till Ica och handlade. På kvällen åkte jag till skölsta och lämnade Hannas sovgrejer hos Isabell och sedan hämtade jag Nelly i Lindbacken. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)     

(null)

(null)



grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0