God jul

I måndags hämtade jag barnen på fritids. Vi släppte av Nelly på innebandyträning på Ifu kl 17. Jag och Hanna handlade frukt på Willys och åkte sedan tillbaka till innebandyn som slutade kl 18. 

I tisdags lämnade vi Nelly på fritids 7.30 och sedan följde jag med Hanna till tandläkaren. Det gick snabbt och jag kunde lämna Hanna i skolan 8.15. Vid kl 14 ringde fritids då Hanna inte mådde bra så jag åkte tillbaka och hämtade barnen. Vi var hemma hela eftermiddagen och kvällen. 

I onsdags hämtade jag barnen på fritids. Vi åkte till Gränby då Nelly ville köpa röda jeans till skolans julavslutning dagen efter. Vi åt middag på food courten. 

I torsdags efter jobbet åkte jag till Hannas innebandyträning kl 18-19. Jag var med på föräldramatchen där barnen vann med 4-1. Dennis var på Nellys träning där de också hade föräldramatch. Hanna fick åka med Per och Tuva dit. Jag åkte till Gränby för att köpa de sista två julklapparna. 

I fredags hämtade jag barnen från fritids. Vi gick till ica och handlade, och promenerade sedan hem. Vi slog in paket och gjorde julgodis. 

Igår fick barnen två paket vardera i sina julstrumpor; dockkläder och biljetter till Disney on ice. På förmiddagen åkte vi till Krylbo. Vi åt lunch, fikade samt lekte med nikki och Hollie. Efter middagen skjutsade jag barnen till Hedemora. 

Idag klev jag upp vid kl 9. Vi fixade med julmaten. Jag tog en promenad på 30 min. Mamma hämtade hem mormor till lunchen. På eftermiddagen öppnade vi paket och spelade På spåret; jag och mamma mot mats och Marcus. Vi tittade på American Made på kvällen. 

(null)

Julshopping

I måndags efter jobbet tog jag buss till sjukhuset och lämnade blod. Var hemma ca 19.30. 

I tisdags hämtade jag barnen hos Dennis nya lägenhet vid kl 17. Hanna hade inte mått bra och varit hemma från skolan med Emma och Mira. De hade hämtat Nelly tidigare från fritids. 

I onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I torsdags kom jag hem från jobbet vid 18.30 och åkte då ut på två timmars julklappsshopping. 

I fredags efter jobbet var jag på jobbets julfest. Vi åt julbord på Elite hotell Academia. Åkte buss hem vid kl 1.15.  

Igår sov jag till 10.30. Kl 13 åkte jag buss in till stan och mötte upp Nina. Vi åt lunch på belgiska Bierhuis; moules frites och bubbel. Vi gick i affärer och jag köpte en julklapp och ett läppstift. Kl 18 gick vi till frenchi och åt deras avsmakningsmeny med 9 rätter. Sedan gick vi på bio och såg Solsidan. Därefter drack vi en drink på Stationen. Nina gick till hotellet och jag åkte buss hem vid kl 0.15. 

Idag sov jag till 8.50. Jag tog bil till stan och åt hotellfrukost med Nina. Vi gick i affärer och åt lunch på Thai Village. Nina åkte tåg hem 16.25, jag åkte senare till ica i Årsta och handlade och lämnade in paket hos postombudet. På kvällen har jag slagit in julklappar. 

  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Glitter

I måndags lämnade jag barnen kl 7.30. Hanna följde med Svea hem efter skolan. Jag hämtade Nelly 16.30 och var på hennes träning på Ifu kl 17-18. Vi gick och hämtade Hanna när vi kom hem. 

I tisdags följde Hanna med Svea hem och Nelly följde med Fröya. När jag kom hem vid kl 17 så gjorde jag en lussekattsdeg, som vi inte hann i söndags när Nelly blev inkallad till fotbollscup. Medan degen jäste så kom Hanna och Svea hit och åt middag. De hjälpte sedan till att forma lussekatterna. Medan de jäste igen så hämtade jag Nelly i skölsta. Kl 19.20 var lussekatterna klara och strax därefter kom Sveas pappa och hämtade henne. 

I onsdags hämtade jag Hanna tidigare då hon inte mådde bra. Nelly följde också med hem. Vid kl 16 kom Emma och hämtade barnen då det egentligen var Dennis som skulle hämtat, men han jobbade i skutskär. Jag tog bussen till kunskapsskolan för att gå på informationsträff. Nelly står i kö där för att eventuellt byta skola om något år. Jag var hemma kl 20.

I torsdags var jag och alla kollegor på kurs inne i stan. Kl 17 mötte jag upp Jenny W och vi gick till Texas Longhorn. Jag åt hamburgare med Sötpotatispommes. Var hemma kl 20. 

I fredags jobbade jag lite längre. När jag kom hem åkte jag till Gränby för att köpa lite glittrande smycken. 

Igår sov jag till 9.30. På förmiddagen städade jag i tre timmar; plock och dammsugning. Jag åkte till Lekia för att köpa glitterspray och boa. På eftermiddagen tränade jag en halvtimme på löparbandet. Sedan fixade jag iordning mig. Jag och Susanne fick skjuts till hennes kollega som hade glitter- och glamourfest. Senare tog vi buss in till stan och var på Pera och lyssnade på karaoke. Vi fick skjuts hem av hennes kompis vid kl 1.30. 

Idag sov jag till kl 10. Jag har slappat i soffan med Netflix, förutom när jag tvättade, diskade, tränade 30 min på löparbandet, tonade håret och handlade på ica. 

Första advent


I måndags, tisdags och onsdags behövde jag inte hämta barnen, och jobbade då en timme längre. På onsdagskvällen åkte jag till ica i Årsta och storhandlade. 

I torsdags åkte jag tåg till Stockholm tillsammans med tre kollegor. Vi var på kurs i redovisning till kl 17. Jag var hemma kl 18.30 och åkte till johannesbäcksskolan där Hanna tränade till kl 19. Hon hade fått följa med Svea hem efter skolan. Sedan åkte vi till Gränbyskolan där Nelly tränade till kl 19.30. Hon hade fått följa med Esther hem efter skolan. 

I fredags efter jobbet hämtade jag barnen och vi gick till ica och handlade fredagsmys. 

Igår gick Hanna hem till Svea vid 10.30. Sedan kom Nellys kompis Dunya kl 11. Vid 11.30 hämtade vi Hanna och Svea och tog buss in till stan. Vi åt lunch på max och gick på bio och såg Paddington 2. När vi kom hem gick Hanna till Svea igen. Dunya blev hämtad vid kl 17. Vi hämtade Hanna kl 21. 

Idag plockade vi fram granen och jullådorna från förrådet. Barnen bakade pepparkakor och vi byggde ihop ett pepparkakshus. Kl 12 fick vi en fråga om Nelly ville följa med på innefotbollscup, hon går egentligen inte på innefotbollen, men de hade fått sjukdomsfrånvaro. Hon åt lunch och bytte om, och vi skjutsade henne till samlingen kl 13. Jag och Hanna fortsatte att dekorera pepparkakshus, pepparkakor, kokade knäck, hängde tvätt och plockade disk. Vid 15.15 åkte vi till Rimbo och kom precis till andra matchen kl 16. Sista matchen började kl 17, vi var hemma 18.45 och då fick Nelly dekorera sin sida av pepparkakshuset. 


(null)

(null)

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0