God jul

I måndags jobbade jag hemifrån. Hanna hade feber, ont i halsen och ont i öronen så hon stannade kvar hos mig. 

I tisdags åkte jag till Stockholm och jobbade. Dennis följde med Hanna till närakuten och hon fick antibiotika mot öronvärken. Hon ville fortsätta vara hos mig. 

I onsdags jobbade jag och Hanna var fortfarande sjuk. 

I torsdags åkte Hanna hem till Dennis. 

I fredags efter jobbet åkte jag till citygross och handlade. 

I lördags bakade jag knäck, Rocky road fudge och saffranskaka. Jag gjorde nubberöra och rensade varmrökt lax. Tvättade och diskade. Jag slog in alla paket. Jag åkte till Gränby för att köpa en sista julklapp. När jag kom hem satte jag snören på alla paket. Kl 19.30 gick jag hem till Susanne för att spela Bingolotto. Åsa kom också. Gick hem strax efter 23. 

Igår var det julafton. Jag dammsög, städade och packade. Kl 12 åkte jag och hämtade Nelly som blivit sjuk några dagar tidigare. Vi åkte till Avesta och hämtade upp mamma, åkte sedan vidare till Nordanö. Där åt vi julmat med Marcus, Othilia, Bosse och Signe. Vi åt julgodis och myste. Tog en kort promenad innan vi åt mer.  Jag och Nelly sov hos mamma, åkte dit vid 23.30. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)






Julbak

I måndags när jag kom hem var barnen på träning. Hanna kom hem från IP strax efter 18. Jag hämtade Nelly, Sara och Fanny från träning på Ifu 19.30. 

I tisdags var barnen hemma när jag kom hem. Efter middagen skjutsade jag Hanna till Lindbacken för träning 19.15. Jag och Nelly bakade Nutellafudge. Jag hämtade Hanna och Klara 21.30. 

I onsdags var nelly hemma när jag kom hem. Jag lagade middag och hämtade sedan Hanna, Ella och Klara på ifu kl 18. Nelly fick skjuts till och från Lindbacken av kompis. 

I torsdags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna kom hem från träning på Johannesbäck strax efter 18. Efter middagen bakade jag och Hanna Rocky road. Nelly fick skjuts till och från Lindbacken av kompis. 

I fredags var Hanna hos Svea. Jag skjutsade nelly till Ifu för samling 17.30. Jag var på dollarstore och Gränby medan de värmde upp. Sedan tittade jag på matchen 18.45, blev förlust. Vi åkte förbi chop chop på vägen hem. Kl 22 gick jag och mötte upp Hanna halvvägs från Svea. 

Igår klev jag och Nelly upp 7.30. Vid 8 skjutsade jag henne och Felicia till Björklinge för dömning. När jag kom hem vilade jag en timme. Sedan lagade jag lunch. Åkte till Björklinge och hämtade tjejerna 12.30. När vi kom hem skjutsade jag Hanna till padelhallen för fotbollsavslutning. Hem igen och fixa med tvätt och disk. Skjutsade nelly till Ellen 15.45, hon skulle åka med dem till Österbybruk för att titta på match. Hanna kom hem vid kl 17. Jag hämtade Nelly hos Ellen vid 20.30. 

I morse hade Hanna ont i halsen och feber så vi avbokade dagens två matcher. Vi slappade på förmiddagen. Tvättade kläder. Bakade smördegsinbakade äppelringar. Kl 16.30 fick Nelly skjuts av kompis till Storvreta. Jag åkte till Gränby och köpte julklappar. Sedan åkte jag till Storvreta och tittade på matchen. Tyvärr förlust, men ett mål av Nelly. Därefter åkte vi till Subways och köpte middag till Nelly. Släppte av henne i Skölsta innan jag åkte hem till Hanna. 

Julbord

I måndags och tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags efter jobbet gick jag till Domtrappkällaren och åt julbord med vägföreningens styrelse. Tog bussen hem vid 21. 

I torsdags var det julfest på jobbet. Vi hade catering-julmat som vi åt på kontoret. Vi gick till Uppsala Konsert & Kongress och tittade på julshowen Christmas Night. Därefter gick vi tillbaka till kontoret för efterfest. Jag tog buss hem vid kl 0.00. 

I fredags tog jag en timme sovmorgon. Efter jobbet handlade jag på Ica. 

Igår sov jag till kl 10. Jag slappade mest hela dagen, kollade på skidskytte och läste bok. Kl 19 åkte jag och Susanne hem till Linda. Åsa kom också. Vi åt bruschetta och drack bubbel i två timmar. 

Idag sov jag till 9.30. Jag gick till padelhallen och spelade padel med tre andra 11-12.30. Sedan åkte jag och storhandlade. På eftermiddagen har jag tvättat, diskat, plockat undan, sorterat papper och läst bok. På kvällen kom barnen hit. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Öppet hus

I måndags var barnen hemma när jag kom hem. Nelly hade prao på Ica i Lindbacken denna vecka. Jag och Nelly åkte direkt till Yrkesgymnasiet som hade öppet hus. Efter att ha tittat runt där skjutsade jag henne till träning på Ifu kl 18. Åkte hem och lagade middag. Hämtade Nelly 19.30. 

I tisdags var barnen hemma när jag kom hem. Hanna hade ont i halsen. 

I onsdags hade Hanna feber och stannade hemma. Nelly fick skjuts av kompis till träning i Lindbacken. Jag handlade på Ica och därefter hämtade jag nelly och Astrid 20.30. 

I torsdags var Hanna hemma från skolan. Efter middagen åkte jag och Nelly till Lundellska skolan på öppet hus. Därefter skjutsade jag henne, Hedvig och Astrid till Lindbacken på träning 20.30. Hon fick skjuts hem av kompis kl 22. 

I fredags hade hanna ingen feber, men stannade hemma för säkerhets skull. På eftermiddagen var jag på hot stone massage. 

Igår klev jag och Nelly upp 7.30. Vi åkte till Storvreta för samling 8.45. Tre matcher i U-SM kval för 07:or. Klubben har inget 07-lag så Nellys lag körde istället. Första matchen blev förlust. Vi åkte hem och åt lunch. Hanna hade tagit bussen till Ifu för att hänga med Meja. Nelly bakade pepparkakor. Sedan hämtade vi upp Astrid och åkte tillbaka till Storvreta för samling 14.15. Blev jämnt, men förlust. Vi stannade kvar 1,5 timme tills nästa match började kl 18. Tyvärr ännu en förlust. Hanna hade följt med Meja hem, så vi åkte via Björklinge på hemvägen och hämtade upp henne. 

Idag klev jag och Nelly upp 7.30. Jag skjutsade henne till Ifu för att döma två matcher och spela en match. Jag åkte hem och väckte Hanna. Hon bakade pepparkakor. Sedan fick hon skjuts till Ifu av Klara för samling 11.30. Jag åkte till Ica och handlade lite, åkte sedan till Ifu och tittade på Hannas match, blev vinst. Han sedan se slutet av Nellys match, blev vinst. Vi åkte hem och åt lunch. Barnen dekorerade sina pepparkakor och jag tog fram granen och julpynt. Fixade med tvätt och disk.  Jag och Hanna åkte till Storvreta för samling kl 17. Blev en till vinst. Köpte med oss McDonalds hem. Efter maten skjutsade jag dem till Dennis kl 21 då de ska sova där. 


grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0