Matcher

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Hanna och Svea hemma när jag kom hem. Jag bakade en saffranskaka. Nelly stannade hos Dennis en dag till då hon fortfarande hade lite feber. 

I onsdags var Hanna på fotbollsträning på IP 16.45-18.15. När jag kom hem från jobbet vid 17.25 åkte jag till skölsta och hämtade Nelly. 

I torsdags hade Hanna och Svea varit hos mig efter skolan, och sedan gått vidare till Svea. Nelly var hemma när jag kom hem. Hanna fick åka med Svea till och från träningen i lindbacken 19-21. Nelly fick skjuts av kompis till träning på bolandskolan 19.30. Den höll på till kl 22 då de hade träningsmatch. Hon fick skjuts hem av Dennis. 

I fredags var hanna på innebandyträning på Johannesbäck 16-17.10. Hon åkte direkt därifrån till meja och sov kvar där. Nelly var hemma när jag kom hem från jobbet. Vi åt tacogratäng. 

Igår klev vi upp kl 8.30. Jag skjutsade nelly och Astrid till rasbo där de skulle döma två matcher. Astrids mamma hämtade dem. Efter lunch skjutsade jag nelly till Gränby där hon mötte upp Felicia, de skulle bl a äta sushi. Hanna kom hem vid 17. En timme senare skjutsade jag henne och Svea till Gränby där de mötte upp meja, de skulle äta på Pong. Jag åkte hem och åt middag. Vid kl 20 hämtade jag Nelly som tagit sig till Ifu och därefter hämtade jag upp hanna och Svea på Gränby. 

Idag sov vi länge. På förmiddagen åkte Nelly buss in till stan på ärenden. Hanna städade sitt rum, dammsög hela lägenheten och städade badrummet. Kl 14 åkte jag och hanna till meja i Svartbäcken där hanna glömt sin träningströja. Sedan vidare till Ifu för samling. Nelly fick skjuts av kompis till Ifu då de hade samling efter att Hannas match börjat. Hannas match slutade oavgjort. Sedan kollade vi på Nellys match som blev vinst. Vi stannade kvar och tittade på Nellys andralag som också vann. Jag och Nelly åkte hemåt. Hanna stannade kvar en stund till och tittade på killmatch. Hon fick skjuts av svea hem. 

Simning

I måndags och tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags efter jobbet åkte jag till Bälinge för möte med vägföreningen 19-20.30. 

I torsdags var Hanna hemma när jag kom hem. Nelly var sjuk så hon stannade kvar hos Dennis. Jag skjutsade Hanna till trännng i lindbacken kl 19. Hämtade henne kl 21. 

I fredags handlade jag lite på Hemköp innan jag åkte hem till soffan. 

Igår sov jag till 9.30. På förmiddagen frostade jag ur frysen. Slappade lite framför tv. Kl 16 åkte jag till Fyrishov och simmade 1000 meter. 

Idag sov jag till kl 9. Jag plockade undan granen och alla julsaker. Jag åkte till Ifu och kollade på Hannas match 12.45, det blev vinst. Jag åkte på ärenden till ÖoB och dollarstore. Köpte lunch på citysallad. På eftermiddagen åkte jag till Ica och storhandlade. Har tvättat kläder på kvällen. 

Tandreglering

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna var hos Svea. Efter middagen åkte jag till Bälinge för möte med vägföreningen 18.30. Nelly fick skjuts av kompis till träning. Hanna och Svea åkte också till Nellys träning för att vara med. Jag kom hem från mötet 20.30. Åkte till lindbacken och hämtade barnen kl 21.30. Skjutsade hem Astrid och Fanny också. 

I onsdags var jag med Nelly till tandregleringen kl 9 innan hon åkte till skolan. När jag kom hem från jobbet var nelly hemma. Hanna var hos Svea. Hon kom hem strax före 20. Jag skjutsade nelly till Ellen då de skulle åka med henne till 06-träning i lindbacken 20.30-22. Jag hämtade henne hos Ellen 22.15. 

I torsdags var båda barnen hemma. Efter middagen åkte Hanna med Svea till träning i lindbacken 19-21. Jag skjutsade nelly, sara, Hedvig och Fanny till träning i bolandskolan 19-21. De fick skjuts hem av kompisar. 

I fredags var Hanna på träning i Johannesbäck. Vi kom hem nästan samtidigt. Svea och Agnes kom hit och åt tacos. 

Igår klev jag och Hanna upp kl 9. Hon blev upphämtad av Dennis och åkte till mall of Scandinavia. Nelly klev upp kl 11. Ester kom hit och åt lunch. Jag skjutsade nelly och ester till Ifu. Nelly skulle döma fem matcher. Jag handlade lite på city gross. Åkte hem och fixade med tvätt och disk, slappade i soffan. Hanna kom hem 17.30. Svea kom hit och åt hemmagjord pizza. Jag hämtade Nelly kl 20. 

Idag klev jag och Nelly upp kl 9. Hon blev upphämtad av Dennis då de skulle på aktivitet med laget. Jag och Hanna åkte till Ifu då hon hade samling 12. Medan hon värmde upp gjorde jag ärende på Gränby. Matchen slutade med vinst. Nelly hade kommit hem innan oss och hade åkt iväg till Ifu med kompisar när vi kom hem. Jag hämtade henne hos Ellen vid 16. Jag skjutsade Hanna till Ifu 16.30 då hennes lag skulle kolla på herrmatch. Hon fick skjuts hem av Svea när den var slut. 

Storvretacupen

I måndags och tisdags jobbade jag bara. Köpte månadsbusskort. 

I onsdags tog jag bussen från jobbet vid 11.20 och åkte till utk-hallen. Hanna spelade första matchen i cupen och det blev vinst. Hennes lag åkte sedan hem till lagledaren för mat. Jag tog buss tillbaka till jobbet. När jag kom hem var nelly hemma. Efter middagen skjutsade jag henne till hennes kompis Hanna då de skulle åka tillsammans till Ifu för att döma på cupen. Jag åkte vidare till Fyrishov för att se Hannas match, det blev vinst. Vi åkte hemåt. Jag hämtade Nelly och Hanna på Ifu kl 22. 

I torsdags klev jag och Hanna upp 6.15. Hon hade samling på Ifu 7.10. Matchen började 8 och det blev vinst. Hon stannade kvar med sina lagkompisar, jag åkte hem och jobbade en stund. Kl 10 skjutsade jag Nelly och Hanna till Ifu för dömning. Åkte hem och jobbade en stund till. Kl 11 tog jag buss till Ifu för att se Hannas match, det blev vinst. Åkte sedan med buss till jobbet. Vid 16.20 tog jag buss tillbaka till Ifu för att se kvartsfinalen, de vann den. Åkte buss hem. Susanne kom över på kvällen på ost och vin. 

I fredags var det röd dag. Jag klev upp 6.40. Åkte till skölsta och hämtade upp Nelly, Hanna, Tuva och klara. Nelly skulle döma och de andra spela match. Både Hannas lag och hennes andra laghalva vann sina semifinaler och fick mötas i finalen. Finalen började 10.50 och båda lagen värmde upp tillsammans. Det blev vinst för Hannas laghalva, men båda lagen, som egentligen är samma lag, firade segern med guldbucklan tillsammans. Alla fick både guld- och silvermedaljer. Jag åkte hem och slappade resten av dagen. 

Igår sov jag till 10. Åkte till Ifu och tittade på Nellys match, blev knapp förlust. Sedan vidare på ärenden till Ica Maxi, Eko och Ikea. På eftermiddagen jobbade jag med vägföreningens bokföring. Tog det sen lugnt i soffan. 

Idag sov jag till 9.30. Åkte till Ifu och tittade på Nellys match med 06-laget, blev tyvärr förlust. Åkte till ica och storhandlade. På eftermiddagen har jag dammsugit, bytt sängkläder, städat, tvättat och diskat. 

(null)

(null)

Gott nytt år

I måndags efter frukost i gammelgården skjutsade jag Nelly till Hedemora. När jag kom tillbaka hade de andra börjat plocka ihop och städa. Jag och familjen Lövgren åkte till ishallen i skogsbo efter lunch. Barnen skulle åka skridskor. Ulrika stannade kvar medan jag och magnus åkte hem till mamma och bar upp tv’n på vinden. Jag skjutsade honom hem till Marcus och åkte sedan tillbaka till mamma. När hon kom hem så hjälpte jag till att bära in alla kassar. När Ulrika och barnen kom hem så köpte vi pizza till middag. Vid kl 21 åkte jag hem till Marcus och sov där. 

I tisdags åkte jag hemåt. Jag åkte direkt till Fyrishov där Nelly spelade cup i 07-serien. De vann matchen. Jag åkte hem med alla mina grejer och tog det lugnt. På kvällen åkte jag till Fyrishov för att se match som blev förlust. 

I onsdags jobbade jag. På kvällen åkte jag till Fyrishov för att se kvartsfinalen i B-slutspel. Nelly kunde inte vara med på grund av feber. Det blev tyvärr förlust. 

I torsdags efter jobbet åkte jag till Ica och handlade ingredienser till nyårsmiddagens förrätt och efterrätt. 

I fredags jobbade jag bara. Var plusgrader så jag kunde cykla. 

Igår tog jag det lugnt på förmiddagen. På eftermiddagen förberedde jag det som gick att förbereda till middagen och skalade ett kilo räkor. Jag gjorde mig iordning för fest. Kl 16.45 tog jag och Susanne buss till Linda i Gränby. Åsa kom strax efter. Vi drack fördrink och åt tilltugg. Vi åt sedan räkcocktail med mango och avokado. Linda och Susanne gjorde oxfilé, potatis, rotsaker och rödvinssås till varmrätt. Till efterrätt blev det konserverade päron med after eightmousse. Kl 22.45 tog vi buss till flustret. Där skålade vi in tolvslaget på deras terrass. Jag och Susanne tog buss hem 2.20. 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0