Sportlov

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var nelly hemma när jag kom hem. Hon hade varit på moppekurs. Hanna kom strax efter mig, hon och Dennis hade varit och köpt skidhjälm, skidglasögon, stavar och ryggskydd. Efter middagen åkte jag och Hanna iväg till stenhagen och köpte ett par begagnade slalompjäxor. Sedan åkte vi vidare mot sunnersta och köpte ett par begagnade slalomskidor. Vi var in på citygross och handlade lite. Därefter åkte vi till lindbacken och hämtade Nelly och Hedvig från träning 21.30. 

I onsdags åkte jag hem från jobbet vid kl 14.30. Jag hjälpte Hanna bära ut packningen till Sveas bil. Hon följde med Svea och hennes pappa till Borlänge. De skulle bo hos Sveas farföräldrar och åka slalom i Romme. Sedan fortsatte jag jobba lite hemifrån innan jag lagade middag till mig och Nelly. 

I torsdags var jag på jobbet. Nelly tog buss till stationen och sedan tåg till Hedemora 12.25. När jag kom hem från jobbet gick jag över till Susanne och blev bjuden på middag av henne och hennes barn. Även Linda och hennes son kom. Gick hem vid kl 20. 

I fredags kom jag hem från jobbet kl 18. Fixade iordning mig och åt mat. Vid kl 19 åkte jag och Susanne buss in till stan och gick på nattklubben soultrain. Även Åsa kom dit. När de stängde vid 23 så gick vi vidare till Mjesto. Jag tog bussen hem kl 1. 

Igår sov jag till kl 9. Låg och läste bok på förmiddagen. Sedan åkte jag på ärende till Coop och Willys. Därefter hämtade jag upp Nelly från tåget 15.30. Hanna kom hem 17.30. Vi åt räkor och vitlöksbröd. Hanna och Svea gick hem till Emma, hon kom hem vid 22. Jag och Nelly kollade på mello. 

Idag klev jag och Nelly upp kl 7. Hon hade samling på Ifu kl 8. Matchen började 9. Jag satt i sekretariatet. Det blev vinst. Vi åkte hem och hanna hjälpte mig att städa och dammsuga. Efter lunch gick hanna ut med kompisar. Jag tvättade kläder. Hanna och hennes fyra kompisar var inne hos oss en stund. Sedan gick de vidare till Svea. Jag och Nelly åkte till skölsta och lämnade innebandygrejer. Hanna kom hem 19.30. 

(null)

Klippning

I måndags och tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags var jag hos frisören och klippte topparna. När jag kom hem så var Hanna på fotbollsträning. Hon kom hem 18.30 och vi åt middag. Nelly stannade hos Dennis. 

I torsdags åkte jag till Bälinge och träffade vägföreningens två revisorer kl 19-20. 

I fredags efter jobbet var vi åtta kollegor som stannade kvar på kontoret för AW. Vi beställde dit pizza, drack vin och spelade spel. Jag tog bussen hem 23.30. 

Igår klev jag upp kl 9. Packade lite grejer och åkte mot Avesta. Parkerade på stan och mötte upp Carro med lilla Benjamin för att äta sushi. Därefter åkte jag till mamma som har opererat foten. Vi kollade på skidskytte och mello samt åt räkcocktail, räkor, kex, ost, chark och dessert. 

Idag sov jag till 9.30. Marcus med familj kom och lagade lunch till oss. Efter skidskyttet så åkte jag hemåt. Jag har tvättat kläder, storhandlat på Ica och läst bok. 

Tjejmiddag

I måndags var barnen hemma när jag kom hem. Vi hämtade upp Hedvig och Fanny. Släppte först av Hanna på innebandyträning på Ifu och därefter resten på fysträning utomhus i skölsta kl 18. Hem och lagade mat. Hämtade Nelly, Astrid, Fanny och Hedvig kl 19. Hanna fick skjuts hem av Svea 19.30. 

I tisdags var båda barnen hemma. Nelly hade varit in till stan, hon hade en lös tand som satt fast i tandställningen så tandregleringen fick ta bort fästet på den. Vid 19.30 åkte båda tjejerna till lindbacken på innebandy, de fick skjuts av kompis. Jag hämtade dem kl 21.30. 

I onsdags efter jobbet åkte jag till Bälinge för möte med vägföreningen 19-20.30. Stannade och handlade på city gross på vägen hem. 
 
I torsdags efter middagen skjutsade jag Hanna till lindbacken 19. Hem och hämtade Nelly, Hedvig och Fanny. Skjutsade dem till bolandskolan 19.30. Jag hämtade Hanna kl 21. Nelly fick skjuts hem av kompis samma tid. 

I fredags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna hade cyklat till träning på Johannesbäck. Vi åt middag när hon kom hem. Hanna gick hem till Mia en stund på kvällen. 

Igår klev vi upp 9.30. En timme senare skjutsade jag Nelly, Sara, Fanny och Astrid till ultimate performance där de skulle ha träningspass med laget. Därefter skulle de äta på subway, kolla på dammatch, äta på olearys och bowla. Meja kom hem till oss vid 12. Efter lunch kom även Svea. Vid kl 17 skjutsade jag dem och Mia till Ifu där de skulle kolla på herrmatch. De hade fått fribiljetter. På vägen dit stannade vi på Ica och köpte godis. Jag hämtade upp Åsa på vägen hem. Vi gick över till Susanne som hade tjejmiddag. Linda, Sarah och Kajsa var där. Vi åt pajer, sallad och kladdkaka. Hanna och meja fick skjuts hem av kompis vid 20. Nelly fick skjuts hem av kompis vid 21. Jag gick hem 23. Meja sov kvar. 

Idag gick jag och Nelly upp 7.45 Jag skjutsade henne till Ifu där hon skulle döma två matcher. Jag skjutsade Hanna och meja till Ifu 11.15 och hämtade samtidigt upp Nelly. Vid 14 åkte jag till Ifu och tittade på Hannas match, det blev vinst. Därefter åkte vi till Dennis och lämnade väskor. Vi åkte vidare till Lager157 och shoppade lite. Köpte med mat från chop chop hem. 


Rockgala

I måndags efter jobbet fixade jag med massa tvätt och disk. 

I tisdags var barnen och Svea hemma när jag kom hem. Efter middagen skjutsade jag Nelly, Sara, Fanny och Hedvig till träning i lindbacken. Hon fick skjuts hem av kompis. 

I onsdags efter jobbet gick jag förbi Hemköp och handlade lite innan jag tog bussen hem. 

I torsdags och fredags jobbade jag bara. 

Igår tog jag det lugnt på förmiddagen och började läsa en bok. Vid 15.30 åkte jag och Susanne till Gränby och mötte upp Linda på espresso house där vi tog en fika. Åkte hem vid 17. Fixade i ordning mig och tog bussen in till stan och mötte upp Åsa på katalin. Där anordnades en rockgala med hemliga gästartister. Först åt vi schnitzel med mos innan konserten började kl 20. Jag är ingen rocktjej så jag kände inte igen så många, men bl a Tone Norum, Suzzie Tapper, Noise-Peo och poodles-Jakob uppträdde. Vid 23 gick vi vidare till Åsas jobb (mitt gamla Ica-jobb) där det var personalfest. Vi blev bjudna på efterrätt och musikquiz. Tog buss hem kl 1.  

Idag har jag fortsatt läsa min bok. Åkte till Ica och storhandlade. Efter lunch åkte jag på ärende till Mio innan jag åkte till Ifu och såg Hanna spela med Nellys lag. Det blev förlust. Vi åkte hem och åt middag. Därefter vidare till lindbacken för Nelly spelade match 19.30. Även denna gång förlust. Båda barnen följde med mig hem då Dennis ska jobba natt. 


grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0