Födelsedagsfirande

I måndags hämtade jag barnen 16.30. Vi åkte till Nellys innebandyträning på Ifu kl 17-18. 

I tisdags hämtade jag barnen. Medan jag lagade middag så var de i årstabacken och åkte pulka. Vi skjutsade Nelly till dansen som började 19.15 och hämtade sedan henne 20.15. 

I onsdags jobbade jag längre dag och sedan gjorde jag ärenden på Lekia och City gross. 

I torsdags hämtade jag barnen. Efter middagen åkte vi till Hannas träning kl 18-19. Dennis hämtade Nelly som hade träning 18.20-19.30. 

I fredags hämtade jag barnen kl 16. Vi åkte till Krylbo och åt bakad potatis. 

Igår kom Marcus, Nikki, hollie och min mormor. Efter lunch fikade vi och firade födelsedagsbarnen. Därefter åkte vi till Coop och pickaboo för att köpa lördagsgodis. På kvällen åt vi tacos. 

Idag lekte barnen en liten stund med Nikki och Hollie. Kl 11.30 åkte vi mot Uppsala. Där åt vi lunch på sibylla. Vi åkte sedan till Ifu där Nelly spelade match. Vi var hemma vid kl 16. Därefter åkte vi och shoppade lite på Lindex och glitter till black friday-priser. 


Jobbmöten

I måndags lämnade jag barnen på fritids 7.30. Jag åkte till köping på tre kundmöten, var hemma 22.30. 

I tisdags hämtade barnen vid kl 13.30, då Hanna hade huvudvärk. När den kändes bättre senare på eftermiddagen så åkte vi till brantingsbageriet och fikade. Vi skjutsade Nelly till dansen kl 19.15 och hämtade henne en timme senare. 

I onsdags jobbade jag och var på två kundmöten i köping på kvällen, var hemma kl 22. 

I torsdags jobbade jag och var på två kundmöten i Köping på kvällen, var hemma kl 22.30. 

I fredags efter jobbet klev jag av bussen vid ica i Årsta och handlade innan jag gick hem. 

Igår vaknade jag 8.15, men låg kvar en timme till. Tog en promenad i 40 min innan frukost. Vid kl 13 tog jag buss in till stan och mötte upp Petra. Vi gick på bio kl 14.15 och såg Victoria & Abdul. Sedan gick vi till Bastard Burgers och åt New York-burgare, Sötpotatispommes, tryffeldip och drack burkvin. Jag tog buss hem vid kl 19. 

Idag sov jag till kl 9.30. Tog en promenad i 40 min innan frukost. Sedan städade jag lite och dammsög. Jag åkte på ärenden till Rusta, City gross och Chop chop. På eftermiddagen slappade jag i soffan. Sedan åkte jag till ica och handlade samt på ärenden till Åhléns och Tgr. 




Pyamasparty

I måndags jobbade jag och var på kundmöte i Uppsala på kvällen. Var hemma 21.30. 

I tisdags kom jag hem från jobbet kl 19 och åkte då och handlade på ica. 

I onsdags hämtade jag barnen. Maja och thea kom och lekte en stund. 

I torsdags hämtade jag barnen. Vi åkte på Hannas träning kl 18. Nelly fick skjuts av Dennis till sin träning 18.20. 

I fredags hämtade jag barnen och även Hannas kompisar Tuva och Svea. Kl 17.30 kom ytterligare två kompisar som hanna bjudit till pyamasparty; maxima och malva. Nellys kompis Esther kom och skulle sova kvar. Vi åt hemmagjord pizza och sedan snacks och godis. De yngre barnen hade lite svårt att komma överens om vad de skulle leka, de äldre fick hjälpa mig att medla. Kl 21 hämtades Hannas kompisar av sina föräldrar. 

Igår gick Nelly, Hanna och Esther till ica och köpte lördagsgodis. Esther åkte hem kl 12. På eftermiddagen lekte barnen hos maja och thea. 

Idag lekte barnen hos maja och thea på förmiddagen medan jag var hos frisören och fick topparna klippta. Sedan var vi hemma och slappade. Kl 16 åkte vi till ica då barnen ville köpa godis till Dennis på fars dag. Åkte dit och överlämnade det innan vi åkte till Hannas träning kl 17. Efter träningen åkte vi till Årsta centrum och köpte pizza.

(null)

(null)



Höstlov

I måndags, tisdags och onsdags jobbade jag. Handlade på city gross efter jobbet på onsdagen. Därefter kom barnen kl 20. 

I torsdags hade jag tagit ledigt. Vi åkte in till stan och åt asiatisk buffé. Sedan hämtade vi upp ewilyn och Esther och åkte till Leos lekland. Barnen lekte i tre timmar. Vi åkte hem och åt middag. Därefter skjutsade vi hem ewilyn och åkte vidare till Nellys innebandyträning 18.20-19.30 i Gränbyskolan. 

I fredags hade jag också tagit ledigt. Vi åkte till Boländerna för drop-inbyte till vinterdäck. Sedan åkte vi till Lager 157 där barnen fick köpa kläder. Därefter åt vi lunch på pizza hut. Kl 14 kom Helena, Stella och Nova hem till oss för lek och fika. 

Igår poppade vi popcorn och gjorde iordning saft. Vi tog buss in till stan efter lunch. Vi gick på bio med Nellys kompis Esther och Hannas kompis Elsa, vi såg Ballerinan och uppfinnaren. Elsa följde med oss hem och lekte en stund. Hennes pappa hämtade henne kl 16.30. 

Idag har barnen lekt med lego på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till Hm och tittade efter jeansleggings till barnen. Sedan skjutsade jag dem till Dennis. Kl 16 tog jag buss till stan och mötte upp Åsa. Vi åt middag på Pinchos. Jag var hemma kl 20. 

(null)

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0