Sportlov och melodifestival

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. Kl 16 tog jag hyrbil till Stockholm för kundmöte. Var hemma 20.30. 

I tisdags jobbade jag. Dennis var hemma med barnen då Hanna haft feber. Barnen kom till mig efter jobbet. 

I onsdags hade jag tagit föräldraledigt då det är sportlov. Hanna mådde bra så vi åkte in till stan och åt asiatisk lunch. Sedan gick vi på bio och såg Alvin och gänget. Men på kvällen började Hanna frysa och febern kom tillbaka. 

I torsdags stannade jag hemma med barnen då Hanna fortfarande hade lite feber. Dennis hade jobbat natt så han tog över kl 14 när han vaknat. Då åkte jag till jobbet för att jobba sex timmar. 

I fredags jobbade jag. 

I lördags ställde jag klockan på 8.30. Barnen kom och vi tog buss till station och tåg till Gävle. Vi åt lunch på torget, barnen åt långkorv. Vi fick sedan skjuts av Petras svärmor till arenan där vi skulle gå på melodifestivalens genrep kl 14. Vi mötte upp Petra, William och Inez. Petra hade en extra biljett som vi fick köpa så Nelly satt med dem på rad 7. Jag hade köpt två ytterligare biljetter åt mig och Hanna på rad 10. Vi satt ganska nära scenen på högra långsidan, och vi hade även en storbildsskärm nära oss. Barnen fick se sina favoriter Dolly Style. När det var slut fick vi skjuts tillbaka till tåget. Var hemma igen vid 18.30. 

I morse vaknade barnen 7.30. Vid kl 10 kom Dennis och hämtade dem. Jag har spenderat hela dagen framför datorn för att jobba ikapp det jag kommit efter med då jag vabbade för några veckor sedan. 












Lite snö kvar

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. 

I tisdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7. Efter jobbet åkte jag på kundmöte i Bålsta (med hyrbil), var hemma 21.30. 

I torsdags jobbade jag. Hann in på stadium efter jobbet och köpte skidbyxor, vinterskor och mössa till Nelly, mössa till Hanna (som får ärva allt annat) och löparskor till mig själv, allt på rea. 

I fredags jobbade jag och hämtade sedan barnen. 

Igår ägnade vi förmiddagen åt städning. På eftermiddagen gick vi till Årsta centrum och tog buss till Johannesbäckskolan för Nellys innebandyträning. 

Idag kollade vi på Melodifestivalen på svtplay. Vi var ute och åkte snowglider i backen och lite längdskidor. Vi läste en bok innan vi gick till Årstaskolan för Hannas innebandyträning. 




Föräldraledig, matcher och shopping

I måndags lämnade vi Nelly på skolan kl 8.15. Förskolan hade stängt för planeringsdag så jag var föräldraledig med Hanna. Vi tog bussen till Gränby och kikade lite i affärer, sedan åt vi asiatisk mat på stan. 13.30 hämtade vi Nelly och då tog vi bussen till Fyrishov. Vi badade och fikade två timmar. 

I tisdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. Kvällen ägnade jag till att få igång min nya iphone 5 och föra över all information från den gamla. 

I onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7 och hämtade dem efter jobbet. 

I fredags lämnade jag barnen kl 7 och hämtade dem efter jobbet. Nelly fixade i ordning sig och vi gick tillbaka till skolan för att lämna henne på skoldisco. Hon fick skjuts hem av Kåre och Fröya. 

Igår gick vi upp 6.30. En timme senare kom Therese och Svea och hämtade oss för innebandymatcher i Allianshallen. En match 8.30 och den andra direkt efter 9.30. Förlust i båda, men ganska många mål gjorda. Nelly gjorde 7 av Vaksalas 10 mål. Vi fick sen skjuts hem. Vi tog buss in till stan, åt på Burger King och besökte leksaksaffären. Vi åkte vidare till Gränby och deras leksaksaffärer. Barnen fick shoppa för sina egna pengar. 

Idag vaknade barnen vid 7.30. Vi såg Melodifestivalen på datorn. Kl 12 tog vi buss till Boländerna för att shoppa byxor till Nelly på Lindex. Kl 16 hade Hanna innebandyträning i Årstaskolan. 






Vab, AW, bio

I måndags lämnade jag Hanna på förskolan kl 7, jobbade och hämtade henne. Nelly som var sjuk var med Dennis. 

I tisdags lämnade jag Hanna kl 7 och jobbade. På kvällen kom Nelly hem till mig. Hon hade haft feber tidigare på dagen men mådde nu lite bättre. 

I onsdags vara jag hemma med Nelly. Vi hämtade Hanna på förskolan på eftermiddagen. På kvällen kom Dennis och hämtade dem. 

I torsdags efter jobbet stannade vi kvar på kontoret för att tacka av en kollega som skulle sluta. Vi åt sushi och drack bubbel. Vi hade smakprovning med fyra desserter och olika viner till. Jag var hemma kl 21. 

I fredags efter jobbet var det AW med kollegor. Vi gick till tacobar och åt nachotallrik. Sedan gick vi till gillet och drack drink. Därefter gick vi till Stationen och drack vin. Jag var hemma kl 24. 

Igår var jag bara hemma på dagen och tog det lugnt. På kvällen träffade jag Åsa och Maria. Vi åt middag på grekiskturkiska Aspentos i Salabacke. Jag åt lammfärsspett inlindat i bröd med sötpotatis till. Jag var hemma kl 21. 

Idag tog jag buss till stationen och mötte upp Marie från Stockholm. Vi gick på bio och såg Sufragette. Sedan gick vi till La Parrilla och åt grillbuffe. På kvällen kom barnen hem till mig. De hade varit i Dalarna i helgen och åkt slalom. 





grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0