Föräldramöte och vintertid

I måndags jobbade jag bara.  

I tisdags efter jobbet åt jag en snabb middag av rester. Sedan cyklade jag till skolan för att gå på Nellys föräldramöte 18-19.30. 

I onsdags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna hade åkt hem till meja efter skolan. Efter middagen gick Nelly skjuts till och från lindbacken för F06-träning 19-20.30. Jag åkte till Svartbäcken och hämtade Hanna vid kl 20. Tankade bilen på vägen dit. 

I torsdags ville Hanna sova hos mig. Hon kom efter träningen vid 21.30, hon fick skjuts av Svea. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår tog jag det lugnt hela dagen. Slappade, tittade på serier och läste bok. 

Idag har jag storhandlat på Ica. Åkte även till citysallad och Willys. Vid kl 16 cyklade jag in till  stan och mötte upp Åsa. Vi åt middag på Interpool. Jag åt en combo-tallrik med biff, korv och ribs. Cyklade hem vid 19. 

(null)

Vaccin

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags cyklade jag tidigare från jobbet till vaccincentralen i Boländerna. Fick fjärde dosen covidvaccin. Kom hem vid 16 och jobbade en stund hemifrån. Barnen var hemma. Hanna gick iväg till IP och tränade fotboll 16.30-18. Nelly fick skjuts av kompis till och från träning i lindbacken 20-21.30. 

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var på dollarstore med malva. Hon tog buss hem. Jag skjutsade Nelly, Hedvig och Astrid till F06-träning i lindbacken kl 19. Hon fick skjuts hem av kompis 20.30. 

I torsdags var Hanna hos Svea. Hon åkte med Svea till och från innebandy i lindbacken 19-21. Nelly fick skjuts av kompis till träning i bolandskolan 19.30. Jag hämtade henne, Sara, Fanny och angel kl 21. 

I fredags var Hanna hos Svea. De åkte iväg på kalas hos Millie och Astrid kl 18. Jag och Nelly hämtade dem kl 21. Skjutsade hem Bodil också. 

Igår klev jag och Nelly upp 6.40. Hon blev upphämtad av Hedvig 7.30. Jag hoppade in i duschen. Åkte sedan till Ifu när matchen började kl 9. Hon spelade med 06-laget och det blev förlust. Vi åkte till stadium och köpte strumpor och vantar. Vi åkte sedan hem och väckte Hanna. Jag och Hanna cyklade till Ica och handlade lite. Efter lunch gick Hanna hem till Svea. Hon kom hem 15.30 och bytte om. Jag skjutsade nelly, Hanna, Astrid och Hedvig till Ifu. Åkte till ÖoB och dollarstore medan de värmde upp. Vaksalas 09-lag skulle möta Nellys 08-lag i seriematch. Hanna hade blivit inlånad till F09. Matchen vanns av 08-laget. Vi skjutsade hem Astrid och Hedvig. Hämtade mat på chop chop. 

Idag klev jag och Hanna upp 7.40. Vi åkte till Storvreta 8.30. De vann matchen. Jag åkte dock hem efter andra perioden för att skjutsa Nelly till Ifu. Hon skulle döma fyra matcher. Hanna fick skjuts hem av Svea. Jag har fixat med tvätt och disk. Åkte och hämtade Nelly vid kl 16. Emma kom hem till Hanna. Hon åt middag hos oss och åkte hem vid 19. Jag och Nelly åkte hem till Dennis och lämnade innebandygrejerna. 





Tandställning och kräftor

I måndags morse cyklade jag in till stan medan Nelly tog bussen. Vi möttes upp på stora torget kl 8 och gick in till tandregleringen. Sköterskan tog bort de stygn som satt kvar och satte in en tandställning i nedre delen av munnen. Efteråt tog Nelly bussen till skolan och jag gick till jobbet. 

I tisdags efter jobbet stannade jag på Hemköp och handlade lite. 

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna hade följt med Isabell hem. Jag skjutsade Nelly, Sara och Astrid till F06-träning i lindbacken 20.30. Hanna fick skjuts hem av Isabells föräldrar och kom hem strax innan mig. Nelly fick skjuts hem av Astrid kl 22. 

I torsdags och fredags jobbade jag bara. 

Igår sov jag till 9.40. Jag åkte till Gränby och köpte present. Sedan åkte jag till Avesta och fick paj till lunch. Vi firade Nikkis födelsedag med fika. Anne-Marie och Mats var med. Marcus familj stannade kvar över middag och vi åt räkor, kräftor samt buns med fläsk, picklade grönsaker, hoisinsås och srirachamajo. 

Idag sov jag till 9.30. Efter frukost åkte jag till Willys och köpte fikabröd. Åkte hem till Carro och träffade Ellinore och lilla bebisen. Vid 12 åkte jag hemåt. Köpte citysallad till lunch. På eftermiddagen har jag storhandlat och tvättat kläder och slängt massa skräp i återvinningen. 

(null)

(null)

(null)


(null)

Parkcupen

I måndags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var hemma hos Emma och därefter var hon på Gränby med Emma och Bodil. Jag hämtade dem där vid kl 20.  

I tisdags var Hanna på fotbollsträning på IP 16.30-18. Jag skjutsade Nelly till innebandyträning i lindbacken kl 20. Tankade bilen på vägen hem. Hämtade Nelly kl 21.30.

I onsdags åkte jag till Bälinge på möte med vägföreningen kl 19-20. 

I torsdags var Nelly på stan efter skolan. Hanna och Emma åkte också in till stan en stund. De åt middag hos oss. Jag skjutsade dem till innebandyträning i lindbacken som började 19. Jag åkte hem och hämtade Nelly och vi hämtade även Sara, Hedvig och Fanny. Skjutsade dem till Bolandsskolan för innebandyträning 19.30. Åkte förbi Ica och handlade lite och därefter hem en stund. Hämtade Hanna i lindbacken kl 21. Nelly fick skjuts hem av kompis då hennes träning slutade samtidigt.  

I fredags var Hanna och tittade på herrmatch med sitt lag på Ifu 18.30-21.30. Hon fick skjuts av Svea. Nelly var hemna. Jag gick över till Susanne en stund och blev bjuden på två glas bubbel. 

Igår klev jag och Hanna upp 8.15. Hon hade samling på IP 9.15 för cup. Jag duschade och cyklade sedan dit till kl 10. De förlorade första matchen. Laget promenerade till Johannesbäck. Jag cyklade dit och såg andra matchen 11.20 som blev vinst. Vi köpte grillad hamburgare och korv. Tredje matchen 13.20 slutade oavgjort. Jag cyklade hem och hämtade bilen för att åka till Intersport på ett ärende. Åkte tillbaka till Johannesbäck för fjärde matchen 14.40, det blev vinst. Laget promenerade tillbaka till IP för medaljutdelning. Jag åkte hem med bilen och gick dit och tittade. Hanna stannade kvar en stund med Svea. Jag gick hem och slappade. Nelly var ensam hemma hela dagen. Men efter middagen skulle hon minsann cykla hem till kompisar kl 19… tonåringar... Hanna gick hem till Svea. Hon kom hem kl 22. Jag cyklade och mötte upp Nelly vid kl 23. 
 
Idag klev jag och Nelly upp 8.45. Vi åkte och hämtade upp Sara, Angel och Astrid. Jag släppte av dem på Ifu kl 10. Jag åkte då till Gränby och provade skor. Tillbaka till Ifu när matchen började kl 11. Hanna ringde och meddelade att hon skulle hoppa in extra i en match som började 11.20 på Ifu. Hon fick åka med Svea dit. Nellys lag förlorade med 4-7 mot äldre spelare. Hannas lag vann med 11-1 mot yngre spelare. Vi skjutsade sedan Hanna hem till Bodil som fyllde år. Vi släppte av Sara och åkte hem för lunch. Kl 15 hämtade vi upp Hanna och Bodil och släppte av dem på Ifu för samling. Jag och Nelly åkte till Dollarstore. Sedan tillbaka till Ifu när matchen började kl 16. De vann med 5-1 mot äldre spelare. På vägen hem köpte vi sushi. Efter middagen skjutsade vi hem Bodil och åkte till Dennis med träningsväskor. Vi stannade på Ica i Gränby och handlade lite. 


Tandoperation

I måndags jobbade jag hemifrån på morgonen. Kl 10.15 hade Nelly tid hos tandspecialisten för operation. Tandköttet skulle skäras upp och en kedja skulle fästas på tanden som inte ville komma fram. Sedan syddes några stygn. Det tog nästan två timmar. När vi kom hem vilade hon och jag jobbade hemifrån. Dennis var upptagen denna dag så barnen stannade hos mig istället. Hanna cyklade hem till Bodil efter skolan. Jag åkte dit med hennes träningsväska. Hon cyklade därifrån till fotbollsträning på Johannesbäck 19-20.30. Jag åkte förbi apoteket och city gross och handlade lite. Nelly åt soppa och yoghurt denna dag. 

På tisdagen efter middagen åkte Nelly till träning i lindbacken, hon skulle bara titta på eftersom hon inte får anstränga sig. Jag hämtade henne kl 21.30. 

I onsdags mötte jag upp min kollega Johanna på stationen. Vi tog tåget till kista och gick på ekonomimässa. Strosade runt där och gick på några föreläsningar om skatt, moms och kontoplan. Åt lunch i deras restaurang. Vid kl 16 tog vi tåget tillbaka hemåt. När jag kom hem gick jag till Ica och handlade lite. 

I torsdags jobbade jag bara. 

I fredags kväll kom Hanna. Hon skulle sova hos mig. 

Igår klev vi upp kl 6. Hanna tog med sig frukost och gick till IP för det var samling 6.30 för resa till fotbollscup i Borlänge. Jag lyckades somna om och sov 2,5 timmar till. Jag slappade mest under dagen. Plockade undan stora berg med ren tvätt och plockade ren disk. Köpte sallad på citysallad. Kl 17 cyklade jag och Susanne hem till Linda i Gränby. Åsa kom också dit. Vi gjorde libapizzor med olika pålägg och drack vin. Cyklade hem vid kl 23. 

Idag klev jag upp 9.30. Jag har städat och dammsugit. Jag har plockat undan alla uteväxter. Jag åkte till Ica och storhandlade. Vid 18.30 åkte jag till Ifu och hämtade Nelly och mira som kollat på dammatch med sitt lag. Vi skjutsade mira till skölsta och hämtade upp Hanna. Dennis skulle jobba natt så barnen får sova hos mig. 

(null)

(null)

(null)


grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0