Tandläkare och sommartid

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags cyklade jag från jobbet kl 11. Jag mötte upp Nelly hos tandläkaren i Årsta. Det togs bilder på alla hennes tänder som inte kommit ut ännu, dock är vissa på väg åt fel håll... Vi handlade lunch på ica innan vi gick hem. Jag jobbade hemifrån på eftermiddagen. Jag och Hanna gick till fotbollskansliet för att prova regnjacka till henne. Sedan lekte Hanna med Svea medan jag och Nelly åkte och hämtade kakor som hon sålt. Vi åkte även förbi dollarstore och hm. Jag skjutsade Nelly till innebandyträning kl 19, hon fick skjuts hem av kompis. 

I onsdags var Hanna hos Dennis efter skolan. Nelly gick till fotbollsträning på IP kl 18, hon kom hem 19.30. Jag åkte till apotek och hämtade ut allergimedicin till Hanna och därefter hämtade jag Hanna på fotbollsträning i Lindbacken kl 20.15. 

I torsdags efter middagen promenerade Hanna till Årstaskolan för fotbollsträning. Jag skjutsade Nelly, Fanny, Hedvig och Astrid till innebandyträning i Lindbacken kl 19. Hon fick skjuts hem av Fanny. Jag gick till Årstaskolan och mötte Hanna kl 20.20. 

I fredags cyklade jag från jobbet kl 14 och mötte Nelly hos tandläkaren. En specialist skulle kontrollera hennes tänder inför eventuell utredning om tandställning. Sedan handlade vi fredagsmys på ica. Jag, Hanna och Svea åkte till dollarstore lite senare. 

Igår kom Svea hit på förmiddagen. Vi åt tidig lunch och sedan skjutsade jag Nelly och Hanna till Nellys extraträning i Lindbacken kl 13. Jag åkte en sväng till rusta. Sedan parkerade jag vid sporthallen och promenerade i Lindbacken i 40 min innan träningen var slut kl 15. Hanna var hemma hos Svea på eftermiddagen och kvällen. 

Idag har vi städat och tvättat. Efter lunch åkte Nelly till Astrid. Hanna fick skjuts till crossfit av Elsa. Jag hämtade dem kl 18 och skjutsade hem Elsa till skölsta. Vi köpte Max-mat med hem. Nelly kom hem samtidigt som oss. 

Nya lokaler

I måndags efter jobbet gick jag och Susanne till Bishop arms för quiz. Vi cyklade hem kl 20. 

I tisdags och onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags eftermiddag gick flyttlasset från jobbets gamla lokaler till nya lokaler på Kungsgatan. Efter en del uppackning så beställdes det pizza och vi drack bubbel. Lämnade cykeln kvar på stan och tog buss hem då det var kallt ute vid kl 19. Nelly var på träning i Lindbacken och fick skjuts av kompis. Hanna var på träning i Årstaskolan, jag gick dit och mötte henne kl 20.15. 

I fredags efter jobbet stannade jag till på Hemköp och handlade lite. 

Igår slappade jag hela dagen med tv-serier. På kvällen gick jag hem till Susanne för bubbel och snittar i två timmar. 

Idag har jag gjort ärenden på Stadium outlet och ica maxi, köpte bl a löparskor och pyjamas. Köpte lunch på citysallad. Storhandlade på ica i Årsta. Har fixat med disk och tvätt och tagit det lugnt. 

Nelly 13 år

I måndags efter jobbet gick jag till Bishop arms och mötte upp Susanne och hennes två kompisar för quiz. Vi cyklade hem kl 20. 

I tisdags var barnen hemma plus två av Hannas kompisar. Efter middagen skjutsade jag Hanna till Lindbacken där hon skulle träna fotboll med pojkar 2011. Jag stannade till vid Gränby för att köpa en present. Nelly fick skjuts av en kompis till och från innebandy i Johannesbäck. Hanna fick skjuts hem av Svea. 

I onsdags hade Nelly åkt buss till Ebba i Lindbacken. Hanna hade följt med Svea hem så hon kom kl 18 för att äta middag. Hon fick sedan åka med Svea till och från innebandyträning i Lindbacken. Nelly kom hem från fotbollsträning på IP kl 19. 

I torsdags var båda barnen hemma när jag kom hem. Efter middagen skjutsade jag Hanna till Årstaskolan för fotboll och Nelly till Lindbacken för innebandy. Jag handlade mat på Ica i Årsta och sedan strumpor på XXL. Jag åkte hem och slog in paket. Hämtade därefter Nelly i Lindbacken 20.30. Hanna promenerade hem från Årsta och kom hem före oss. 

I fredags väckte vi Nelly med frukost på sängen, sång och paket. Hon fick pengar och en sänglampa. När jag kom hem från jobbet var båda barnen hemma. Hanna hade gjort milkshake och tagit fram kakor till fika. Nelly fick fler presenter av oss; pengar och presentkort. Susanne kom över och vi åt tacos. 

Igår skjutsade jag Hanna till malva i Lindbacken kl 11. Jag åkte hem och åt lunch med Nelly. Skjutsade sedan henne till Lindbacken för extra innebandyträning kl 13. Därefter slappade jag i soffan. Nelly fick skjuts hem av kompis kl 15. En timme senare åkte vi till Gränby för ärenden på stadium och panduro. Vi hämtade Hanna som haft innebandyavslutning i Lindbacken kl 17. Hemma väntade pulled pork i crockpot. Svea kom över och vi tittade på mellofinal med fruktsallad och chips. 

Idag har vi mest slappat och fixat med disk och tvätt. Hanna fick skjuts av Elsa till crossfit. Jag hämtade dem kl 18 och vi skjutsade Elsa till skölsta och lämnade väskor hos Dennis innan vi köpte med pizza och kebab hem. 

(null)

(null)

(null)

Klang

I måndags efter jobbet gick jag till Bishop arms och mötte upp Susanne och hennes kompis för att vara med på quiz. Tog bussen hem kl 20. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags var barnen och Esther hemma när jag kom hem. Jag gick till ica och handlade. Nelly och Esther gick till fotbollsträning på IP 17.45. Jag och Hanna åt sedan middag. Hanna åkte med Svea till och från träning i Lindbacken 19-20. Nelly kom hem 19.30. 

I torsdags efter jobbet blev jag bjuden på middag hos Susanne. Vi åt butternut-falafel. Gick hem kl 20. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår kom mamma på förmiddagen. Vi åt lunch hemma och åkte sedan till Gränby för lite shopping. Vi gjorde ärenden på Jysk, Ikea och rusta innan vi åkte hem. Vid kl 18 tog vi buss in till stan och åt på Klang Market. Vi delade på pizza med portabello och prosiutto samt åt friterad chèvre, friterade räkor och Sötpotatispommes med parmesan. Tog buss hem Kl 20. 

Idag hämtade vi barnen vid kl 11. Mamma firade Nelly som snart fyller år. Vi åt sushi till lunch och fikade. Vi borrade upp tre tavellister samt en klädhängare i hallen. Mamma åkte vid 15.30. Jag skjutsade Hanna till Dennis och Nelly till fotbollsträning. Sedan åkte jag till ica och storhandlade. 

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0