Jobb jobb

I måndags, tisdags och onsdags så jobbade jag bara. 

I torsdags kväll kom Susanne över. Vi åt libapizza med parmaskinka, tryffelsalami, röd pesto och getost, och drack bubbel. Hon gick hem vid 21.30. 

I fredags morse snöade det så jag tog buss istället för cykel. På vägen hem handlade jag lite på Ica. 

Igår sov jag till 10. Vid 12.30 åkte jag till skölsta och hämtade Hanna. Dennis och Nelly var i Stockholm med laget och tittade på sm-finaler i innebandy. Jag och Hanna åt lunch vid 15. En timme senare åkte vi till Sigtuna för fotbollsmatch med 09-orna. Det blev tyvärr förlust. Vi var tillbaka i Uppsala 20.15. Stannade på McDonalds och åt innan jag skjutsade henne till skölsta. 

Idag sov jag till 9.30. Har jobbat lite hemifrån då alla årsredovisningar ska vara klara på fredag. Har även tvättat kläder. Vid 17.30 åkte jag till ica och storhandlade. Barnen kom strax efter kl 20 i Nellys moppebil. 

(null)

Cuper

I måndags var Hanna förkyld och hemma från skolan. Jag jobbade och var på Nellys föräldramöte kl 17-18. Hämtade Nelly och Hedvig på Ifu 20.30. 

I tisdags var båda barnen hemma när jag kom hem från jobbet. 

I onsdags efter jobbet åkte jag till Bälinge på årsstämma. Nelly fick skjuts av kompis till och från träning i Lindbacken. 

I torsdags skjutsade jag Hanna och Svea till Lindbacken på fotbollsträning kl 18. Jag skjutsade Nelly till Lindbacken på innebandyträning senare. Släppte av henne vid kl 20 och hämtade samtidigt upp Hanna och Svea. Nelly tog moppebil hem vid 21.45. 

I fredags gick Nelly tidigare från skolan och åkte med Dennis till Linköping på cup. Hanna gick till Årstaskolan kl 16.30 för lagfotografering. Vi kom hem nästan samtidigt vid 17.30. Efter middagen gick vi till Ica och handlade. Nelly vann första matchen och det gjorde även deras 09-lag. 

Igår klev vi upp kl 5.20. Jag hjälpte Hanna bära packning till samlingen på IP kl 6. Sedan gick jag hem och la mig i sängen. Slumrade en liten stund till kl 8. Jag åkte vid 8.45 mot Linköping, var framme kl 12 vid sporthallen. Matchen började 12.50 och det blev vinst. Även 09:orna spelade direkt efter och det blev oavgjort. Nelly gjorde några inhopp i matchen. Jag åkte sedan förbi rusta och handlade. Därefter åkte jag till mitt hotell och checkade in. Tillbaka till sporthallen för match kl 18. Det blev vinst och de blev gruppsegrare. 09-orna vann sin match och blev också gruppsegrare i sin klass. Jag åkte sedan in till stan med sex andra mammor och åt på italiensk restaurang. Jag åt oxfilé-toast. Vid kl 22 åkte jag till hotellet. 

Idag klev jag upp vid 8. Åt min frukost som jag fick i en påse, hade kryssat i ett formulär dagen innan med vad jag ville ha i den (se bild). Jag åkte till sporthallen och kollade på kvartsfinalen 9.40. Det blev tyvärr förlust. Men 09-orna vann sin kvartsfinal. Jag åkte därför vidare till Tidaholm/Skövde för att kolla på fotboll. Hannas lag och hennes andralag hade dagen innan vunnit sina grupper. Denna morgon hade båda lagen vunnit sina åttondelsfinaler på straffar. Hannas lag vann sin kvartsfinal på straffar, men det gjorde inte andra laget. Det var superkakor med isande vindar. Semifinalen 16.40 förlorade de tyvärr. Hanna åkte med lagkamraterna hem. Jag kom hem vid 22.30 och hon kom vid kl 23. Nelly åkte med Dennis hem efter att 09-orna vunnit både semifinal och final. Nelly gjorde några inhopp, blev både assist och mål. 

(null)

(null)

(null)





Jobb

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hon sov kvar hos mig. 

I onsdags, torsdags och fredags jobbade jag bara. Åkte till Knivsta på fredag morgon och fick på sommardäcken på nya bilen hos bilhandlarens verkstad. 

Även lördag och söndag har jag jobbat, hemifrån, då det är mitt första koncernbokslut som jag gör helt själv detta kvartal. Tar lite längre tid för mig som nybörjare. Igår hann jag även åka på ärenden till Bildemo för att hämta sommardäcken till min sålda bil, och till apoteket, Jysk och citysallad. 

Idag har jag även tvättat och storhandlat på Ica. På kvällen kom barnen. 

Påsklov

I måndags sov vi till 10. Jag åkte förbi hemma hos Carro och lämnade lite grejer till henne. Marcus med familj kom hem till mamma och vi åt påsklunch. Lite senare åkte vi tillbaka mot Uppsala. 

I tisdags jobbade jag. Hanna var på fotbollsträning 9-11. Sedan åkte hon hem till Meja och sov kvar. Nelly var hemma när jag kom hem. Efter middagen skjutsade jag henne till skölsta då hon skulle till Skåne nästa dag. 

I onsdags efter jobbet åkte jag till Bälinge på styrelsemöte. Hanna stannade kvar hos Meja en natt till. 

I torsdags fick Hanna skjuts till fotbollsträning av meja. Jag hämtade henne i lindbacken kl 19.45. Vi stannade på Ica på vägen hem. 

I fredags var Hanna och meja hemma när jag kom hem. Efter middagen cyklade jag till Gränby och bowlade med Susanne, Marie och Gunni. Satt kvar på olearys en liten stund efteråt. Jag cyklade hem kl 22. Meja sov kvar. 

Igår klev jag upp kl 10. Efter lunch åkte vi till Löten där tjejerna spelade fotbollsmatch, det blev vinst. Jag och Hanna stannade på Ica på hemvägen. 

Idag klev vi upp 9.15. Hanna gick till IP 10.15. Jag gick dit till 11.15. Hon stod i mål för 09-orna, det blev vinst. Och jag satt återigen under paraply… Vi gick hem och åt lunch. Hanna gick till klubbhuset på spelarmöte, därefter tittade hon på match. Jag var hemna och tvättade kläder och tog det lugnt. Efter middagen skjutsade jag henne till Dennis. 

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0