Matcher

I måndags var barnen på träningar när jag kom hem. Hanna kom hem från IP strax efter 18. Jag hämtade Nelly och hedvig på Ifu 20.30. 

I tisdags var barnen hemma när jag kom hem. Hanna fick skjuts av kompis till träning. Jag hämtade henne, Ella och Klara 21.30. 

I onsdags fick Hanna skjuts av kompis till fotbollsträning. Jag hämtade henne, Ella och Klara på Gränby IP 19.30. Nelly fick skjuts av kompis både till och från träning i Lindbacken. 

I torsdags var nelly hemna när jag kom hem. Hanna var på träning på Johannesbäck och kom hem 18.30. Jag skjutsade nelly till lindbacken 20.15 och hämtade henne 21.45. 

I fredags fick Hanna skjuts av kompis till samling på Ifu. Jag skjutsade Nelly och Fanny till deras samling i Vattholma 18.45. Sedan åkte jag till Ifu och tittade på Hannas match. Det blev vinst. Hon och jag åkte sedan till Vattholma och såg slutet av Nellys match. Det blev också vinst. Vi skjutsade hem Fanny. Var hemma kl 22. 

Igår åkte Nelly med moppebilen till Ifu för samling kl 8. Jag åkte dit när matchen började kl 9. Det blev vinst och tre mål av Nelly. Jag åkte hem och lagade lunch och middag. Sedan åkte jag tillbaka till Ifu och tittade på Nellys match som började 12.45. Jag hann se två perioder innan jag behövde åka. Det blev vinst med ett mål av Nelly. Jag hämtade upp Hanna och Ella och vi åkte till Sollentuna. Först spelade halva laget en timmes träningsfotbollsmatch och därefter andra halvan en timmes match. Det blev vinst för Hannas lag. När vi kom hem åt vi middag. Nelly åkte iväg till Ifu för att kolla på damjuniormatch. Jag hämtade henne, Fanny och Hanna kl 21.30. 

Idag klev jag och Hanna upp kl 8. Vi åkte till hennes samling på Ifu en timme senare. Jag åkte till citygross medan hon värmde upp. Matchen slutade oavgjort. Nelly fick skjuts av kompis till Ifu. Vi stannade kvar och såg hennes match också, jag satt i sekretariatet. Det blev förlust. Det var sista seriematcherna för innebandysäsongen. Vi åkte hem och åt lunch. Har tvättat kläder och fixat med disk. Hanna åkte iväg till innebandyavslutning på Bageri Brantingstorg kl 17. Jag hämtade henne och Klara kl 19. Vid 20 åkte barnen till Dennis i Nellys moppebil. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0