Värmebölja och besiktning

I måndags när jag cyklade hem från jobbet så hämtade jag upp Nelly från Dennis. När vi kom hem åkte vi till ica och hämtade mat som jag beställt via nätet. Efter middagen åkte Nelly sparkcykel till träningen. Hanna hade varit hos malva hela dagen och åkt med dem till träning. Jag gick till Årstaparken och hämtade upp henne kl 19. Nelly kom hem strax efter 20. 

I tisdags skulle Hanna ha varit på fritids. Men istället fick hon följa med Malvas familj till Landbadet i Alunda. Nelly var hemma hela dagen. När jag kom hem från jobbet åkte vi förbi IP och hämtade Hanna som satt och kollade på en match. Vi åkte till Länna och tog ett kvällsdopp. 

I onsdags var Hanna på fritids. Nelly hämtade henne kl 15. Jag hade tid för besiktning på eftermiddagen. Bilen gick tyvärr inte igenom. Avgassystemet läcker... så jag åkte till Mekonomen och bokade en tid till nästa vecka. När jag kom hem åkte vi till Fjällnora och tog ett kvällsdopp och fikade. 

I torsdags skulle Hanna ha varit på fritids, men istället gick hon hem till Svea. Nelly blev upphämtad av Ebbas familj och följde med dem på bad i Alunda. När jag kom hem från jobbet lagade jag middag. Hanna kom hem en snabbis och bytte till fotbollskläder. Hon fick åka med Svea till träningen i Lindbacken. Jag hämtade Hanna från träningen kl 20 och därefter Nelly från Ebba. 

I fredags hade jag tagit ledigt. Hanna skulle egentligen varit i Västerås på cup, men den var inställd. Vi åkte till poolerna i Alunda. Där var även flera av barnens kompisar. Efter fyra timmar åkte vi hemåt, köpte med oss jordgubbar. Vi duschade, bytte om och åkte sedan till Pinchos för att fira lägenhetsköp. På hemvägen handlade vi på ica. Därefter drack vi drinkar och doppade jordgubbar i choklad. 

Igår åkte vi mot Gävle vid 11-tiden. Vi mötte upp Petras familj vid ett bad. Tyvärr försvann solen och det blev disigt, men det var ändå skönt ute och varmt i vatttnet. Efter några timmar åkte vi hem till dem. Vi beställde Pizza och barnen pysslade. Vi åkte tillbaka mot Uppsala vid 21.30. 

Idag hade Hanna samling på IP kl 11. Jag skjutsade Nelly hem till Esther. Jag åkte sedan till min kollega Jenny för att lämna över Lego som hon köpt av oss. När jag kom hem cyklade jag till IP och såg Hannas andra match. Vi kom hem vid kl 14, åt lunch och slappade. Kl 16,30 skjutsade jag henne till stan där laget skulle äta middag på Lillys Bar. Sedan hämtade jag upp Nelly i Skölsta. Kl 19 hämtade jag Hanna och har sedan ägnat tid åt tvättstugan. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Midsommar

I måndags efter jobbet stannade jag till vid galleria Kvarnen och köpte vin. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags regnade det så jag tog bilen till jobbet. På vägen hem stannade jag vid Willys och handlade inför midsommar. 

I torsdags cyklade jag hem efter jobbet och gjorde mig iordning. Jag cyklade hem till Linda vid kl 18. Dit kom även Susanne, Åsa samt Lindas kompisar Roger och Linn. Vi satt på takterrassen och drack bubbel och åt tilltugg. Cyklade hem vid kl 23. 

I fredags började jag dagen med att göra silltårta och baka rabarberkaka. Kl 13.30 kom Åsa. Vi åkte till båthamnen i skarholmen och promenerade längs Vårdsätra strandpromenad. Gick ca 5 km och fikade längs vägen. Därefter åkte vi hem till mig och åt sill och potatis. Åsa åkte hem vid 19.30. 

Igår plockade jag in massa saker från förrådet som jag gömde där innan lägenhetsfotograferingen. Gick till containern och slängde en del gamla saker. På eftermiddagen åkte jag till Fyrishov och simmade 1 km. 

Idag har jag varit på Circle K och tvättat bilen. Även mattorna tvättades, medan dammsugaren var ur funktion. Fixade även med spackling av en del hål i väggar hemma. På kvällen har jag haft tid i tvättstugan. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lägenhetsförsäljning

I måndags cyklade jag till banken på lunchrasten för att skriva under ett handpenningslån. Då ringer mäklaren och frågar om hon kan förhandsvisa lägenhet för en tjej om två timmar. Och jag som inte har plockat undan, disk, tvätt och barnens saker eller bäddat sängen... Så jag cyklade snabbt hem och plockade undan grejerna. Fortsatte sedan att jobba hemifrån efter visningen. 

I tisdags handlade jag på ica efter jobbet, bl a lite nya snittblommor utifall det skulle bli flera visningar. Barnen hade skolavslutning denna dag, men utan föräldrar. 

I onsdags jobbade jag bara, och städade lite till när jag kom hem. Hanna hade varit på fotbollsskolan som startade denna dag. 

I torsdags visades lägenheten för en kille medan jag var på jobbet. På kvällen hade jag tvättstugan. 

I fredags efter jobbet handlade jag på ica. Vid 18.30 cyklade jag och Susanne hem till Linda som bor i Gränby. Vi drack bubbel på hennes takterrass. Cyklade hem igen vid 21.30. 

Igår cyklade jag till McDonalds vid kl 12 och mötte upp Nelly som kom på elsparkcykel. Vi köpte med oss lunch hem. Sedan åkte vi till Ikea och Mio för att kika på garderober och möbler. Köpte med lördagsgodis från Coop. Hon sov kvar hos mig. 

Idag skulle det ha varit en visning till av min lägenhet. Men vi ställde in den då killen från i torsdags hade bestämt sig för att köpa. Så vid 12 cyklade jag till mäklaren för skriva under avtalet. Nu kvarstår att han ska bli godkänd som medlem av styrelsen och betala in handpenning. När jag kom hem skulle Nelly iväg på match och jag åt då lunch. Därefter cyklade jag till IP och kollade på matchen på avstånd bakom staketet. När vi kom hem duschade hon och åkte sedan elsparkcykel till Dennis. Jag köpte cyklade till Natsu Sushi och köpte middag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Lägenhetsköp

I måndags efter jobbet åkte jag till ica för storhandling. Sedan dammsög jag och stylade lägenheten. 

I tisdags jobbade jag hemifrån. Kl 9.30 kom mäklaren med en fotograf för att ta bilder på lägenheten. Jag fortsatte sedan arbeta. Barnen kom hem från skolan på eftermiddagen. De kände knappt igen sig för att det var så rent och fint...

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna hade följt med Svea hem. Hanna kom hem och bytte om till fotbollskläder. Hon åkte till träningen på sin nya elsparkcykel som hon fått av Dennis. Jag och Nelly åt middag och sedan cyklade Nelly till sin träning. Jag cyklade till Johannesbäck vid 19.30 och mötte upp Hanna efter träningen. Nelly kom hem 20.15. 

I torsdags förmiddag var jag till mäklaren och skrev på kontrakt för en lägenhet på granngatan efter att ha lagt högsta budet. Men fira får vi göra senare när min blir såld, förhoppningsvis... När jag kom hem från jobbet var Nelly och Esther hemma. Hanna hade följt med Svea hem. Hanna kom hem till middagen och bytte sedan kläder. Hon fick åka med Sveas pappa till och från träningen. 

I fredags följde Hanna med Svea hem igen. När jag kom hem så skjutsade jag Nelly till stationen, hon tog tåget till kusin Klara i Hedemora. När jag kom hem tog jag cykel till ica och mötte där upp Hanna, vi handlade fredagsmys. 

Igår skjutsade jag Hanna till klaras kalas i skölsta kl 10.30. Jag åkte hem och plockade undan saker och försökte få lite ordning igen. Jag hämtade Hanna kl 13. Hon lekte sedan med grannpojken Simon som också har en elsparkcykel. 

Idag blev Hanna upphämtad av Malvas mamma 10.30 för lek i Lindbacken. Jag åkte till Bauhaus för att köpa mögeltvätt till markisen och lim. Jag åkte till stationen 13.30 för att hämta upp Nelly som kom med tåget. Vi köpte med lite lunch från McDonalds. Efter lunchen cyklade vi till ica för att köpa matsäck till morgondagens skolutflykt. På eftermiddagen kom Hanna, Svea och malva hem till oss en stund. På kvällen körde vi hem elsparkcykel och fotbollsväskorna till Dennis. 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0