Våfflor

I måndags kväll efter jobbet åkte jag och hämtade Hanna som varit hemma med feber. 

I tisdags var jag hemma med Hanna, hon var dock feberfri. Kl 15 gick jag till skolan för att vara med på Nellys utvecklingssamtal. Fröya följde sedan med oss hem. Vi åt våfflor en dag försent. Efter middagen cyklade de till gymnastiken. Jag promenerade dit till kl 20 och hämtade Nelly och cykeln. 

I onsdags följde Esther och Ebba med Nelly hem, de gick tillsammans till fotbollsträningen 16.30. Hanna följde med Svea hem. När jag kom hem vid kl 17 så gick jag till Svea och lämnade över fotbollskläder, Hanna fick åka till och från träningen på Bolandskolan med dem. Jag åkte till fotbollen och hämtade Nelly 17.30. Hon ville då följa med Ebba till Fyrishov för simträning inför skolbadet, så vi åkte hem och packade badväska. Hon blev upphämtad av Ebbas pappa och de åt middag på vägen till badhuset. Jag åkte till Lager 157 och hämtade paket. Hanna kom hem 19.30 och Nelly 20.30. 

I torsdags efter jobbet hämtade jag Hanna på fritids. Nelly kom hem från fritidsklubben 17.30. Efter middagen skjutsade jag Nelly till innebandyn. Hon fick senare skjuts hem av Dennis. 

I fredags när jag kom hem från jobbet hade barnen dammsugit och handlat fredagsmys på ica. 

Igår åkte vi till Gränby för att gå på nya biografen och se Dumbo. Den gick i salongen med specialeffekter. Stolen skakade och gungade, det blåste ibland i håret, det kom ibland värme från stolen och till och med några vattendroppar så att vi blev lite blöta. Sedan åt vi lunch på Burger king. Därefter shoppade vi på HM, Stadium och Tgr. Åkte även till dollar store och rusta. 

Idag hade Nelly samling 12.30 på Ifu. Det blev förlust i matchen. Esther följde med Nelly hem. Jag och Hanna cyklade till Helena, Stella och Nova för lek och fika. Vi cyklade hem kl 17, Esther blev hämtad kl 18. Efter middagen åkte vi till Dennis och lämnade fotbollsväskor och gympapåse. 

(null)

(null)

Trattoria alessandro

I måndags efter jobbet var jag på föräldramöte för Hannas fotbollslag kl 19-20.30. 

I tisdags efter jobbet tog jag bussen förbi Gränby för några ärenden innan jag åkte hem. 

I onsdags efter jobbet cyklade jag till Årsta IP för att hämta upp Nelly som var på fotbollsträning till kl 17.30. Hanna var sjuk och stannade kvar hos Dennis. 

I torsdags var jag på kundmöte i Bålsta. Kom hem kl 21. 

I fredags efter jobbet slappade jag i soffan. 

Igår sov jag till 9.30. Jag ägnade förmiddagen åt att plocka undan kläder, leksaker och massa annat. Jag åkte till Jysk och ÖoB för att handla lite. Köpte med mig sushi hem från Natsu. Jag gick ut och promenerade 5 km på eftermiddagen. Därefter tog jag fram symaskinen och lagade några klädesplagg. 

Idag vaknade jag kl 8, men låg kvar en timme till. Tog en promenad på 45 minuter. Sedan åkte jag till ica för storhandling. Kl 16.20 tog jag buss in till stan och mötte upp Åsa vid italienska trattoria alessandro. Jag åt linguine med scampi. Var hemma 19.30. 

(null)

(null)




Nelly 11 år

I måndags var Hanna hängig och hemma med Dennis. Hon kom hem till mig strax innan jag kom från jobbet. Då hade Nelly varit hemma en stund och bakat chokladbollar. Efter middagen skjutsade jag Nelly till johannesbäcksskolan och vi hämtade henne kl 20. 

I tisdags väckte vi Nelly med sång och paket. Hon fick en gymnastikmatta och pandahögtalare. Jag följde med Hanna till tandläkaren 8.10. Lämnade henne sedan i skolan och åkte till jobbet. När jag kom hem var båda barnen hemma då Hanna hade varit på utvecklingssamtal med Dennis. Nelly hade Fröya med sig. Nelly fick fler paket; presentkort av mig och pandafingerling av kusinerna. Efter middagen skjutsade jag dem till gymnastiken, och hämtade nelly kl 20. 

I onsdags var jag på kundmöte i Stockholm. Kom hem kl 21. 

I torsdags blev barnen hämtade av min mamma och Mats. Jag mötte upp dem vid Pinchos. Efter maten fick vi skjuts hem vid kl 18.30. 

I fredags var Hanna förkyld och jag var hemma med henne, men jobbade lite hemifrån. Nelly följde med Esther hem. Jag hämtade dem kl 18.15 och Esther sov hos oss. 

Igår fixade vi till kalaset. Vi dukade i lokalen, bakade, ordnade tilltugg och dekorerade. Kl 14 kom 11 kompisar. De åt och drack drinkar, gick tipspromenad, fikade, lekte och fick godis. Kl 16 var kalaset slut och jag fick städa...

Idag hade Nelly samling i Storvreta kl 12 för match, blev förlust. Åkte hem och duschade. Åkte sedan till Gränby där Nelly shoppade med Esther och Isabell. Även jag och Hanna gick runt i butiker. Var hemma vid kl 18. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jobbresa

I måndags hade jag tid på vårdcentralen kl 9. Levervärdena låg nu inom referensintervallet och var normala. Därefter jobbade jag bara. 

I tisdags efter jobbet hämtade jag Hanna. Nelly och Fröya var redan hemma. Efter middagen skjutsade jag dem till gymnastiken. Hanna och jag gjorde semmelbullar med nutella och vaniljvisp. Hämtade Nelly kl 20. 

I onsdags åkte jag till Mora på ett jobbmöte. Sov kvar på hotell. 

I torsdags hade jag möte i Rättvik kl 10 och i Orsa kl 13 och 16.30. Därefter åkte jag till Malung och sov på hotell. 

I fredags hade jag möte kl 8 och åkte sedan tillbaka till Uppsala. På kvällen gick jag hem till Susanne och drack bubbel. Var hemma kl 23. 

Igår åkte jag till Ikea och Gränby för att köpa present. Sedan hämtade jag Nelly och skjutsade henne till gymnastiksamling 13.30 på Fyrishov. Hanna hade matcher i Storvreta just då. Därefter köpte jag lunch på Natsu sushi. Jag åkte till Ica och storhandlade inför Nellys kalas. Jag tränade sedan 20 min på löparbandet innan jag kollade på mellofinal. Nellys lag hade vunnit guld på tävlingen.  

Idag klev jag upp kl 9. Tog buss till stationen och tåg till Stockholm. Stannade till på espresso house och köpte en varm smörgås med avokado. Mötte upp Marie och vi såg Ben is back med Julia Roberts på bio. Sedan gick vi till italienska Polpette. Jag åt papardelle med oxfilé, Karl johansvamp och tryffel och sedan chokladtårta. Var hemma 18.20. Tränade 20 min på löparbandet och duschade. Hämtade därefter Nelly, hon ville sova hos mig då Dennis skulle jobba natt. 

(null)


(null)


(null)

Ikea

I måndags efter jobbet var jag till cykelverkstaden som då fixade min punktering.  

I tisdags morse var jag till vårdcentralen och lämnade blodprov innan jobbet. Jag gick sedan tidigare från jobbet för att hämta Hanna som fått läkartid för att kolla upp kisseriet. Hon undersöktes och fick lämna blodprov. När vi kom hem så var Nelly hemma. Efter middagen cyklade jag med Nelly till gymnastiken. Hämtade henne kl 20. 

I onsdags var jag till frisören på lunchrasten. Efter jobbet hämtade jag Hanna på fritids. Fröya hade följt med Nelly hem. Efter middagen skjutsade jag Hanna till innebandyn. Hämtade henne kl 19.15. Fröya blev hämtad av sin pappa. 

I torsdags var båda barnen hemma när jag kom hem. De hade dammsugit och torkat badrummet. Efter middagen hämtade vi ett paket på Lager 157 och skjutsade sedan Nelly till innebandyn. Jag och Hanna stannade till i Gränby och bytte ett par skor samt köpte presenter. Nelly fick skjuts hem av Dennis kl 20. 

I fredags följde Hanna med Svea hem och åkte med henne till innebandyn. Nelly och Fröya var hemma när jag kom hem. Hanna fick skjuts hem av Sveas pappa. Fröya blev hämtad av sin pappa. 

Igår klev vi upp 7.40. Hanna hade samling i Tierp 9.30. Hon spelade fyra 12-minutersmatcher och var klar 11.45. Då åkte vi vidare till österbybruk där Nelly hade samling 12.15. Blev tyvärr förlust. På hemvägen stannade vi vid en stor godisbutik. Jag cyklade sedan till ica och handlade. På kvällen kom Nellys kompis Lisa och vi tittade på mello. 

Idag klev vi upp 8.30. Vi skjutsade Hanna till Isabells kalas på turbo kl 10. Jag och Nelly åkte till dollar store och köpte kalasgrejer. Sedan åkte vi till Ikea och köpte en hylla med skåp och lådor. Hanna fick skjuts hem av Sveas mamma. Efter lunch monterade vi ihop hyllan, tog ett par timmar. Sedan åkte vi till Dennis och lämnade innebandyväskor och köpte mat på chop chop. 

 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0