Födelsedagsfest

I måndags och tisdags jobbade jag bara. Tog bussen då det snöat.  

I onsdags var nelly, Hanna, Svea och Emma hemma när jag kom hem. Efter middagen åkte Hanna och Emma med buss till Gränby. Jag gick upp till grannen ovanför och var med på Tupperware-party. Jag kom hem samtidigt som Hanna. 

I torsdags jobbade jag hemifrån på morgonen. Jag och Nelly åkte till tandspecialisten inne i stan där hon hade tid 10.15 för sin andra tandoperation, denna gång i överkäken. Tog nästan två timmar. Vi åkte förbi Ica och köpte proteinshake. Sedan skjutsade jag henne till Dennis. Jag åkte hem och åt lunch. Därefter cyklade jag till jobbet. Efter jobbet gick jag och åtta kollegor till Lillys. Jag åt pizza och drack margaritas. Cyklade hem vid kl 20. 

I fredags efter jobbet cyklade jag till årsta centrum och häntade ut paket. När jag kom hem åkte jag på ärende till rusta. Jag åkte hem och packade. Strax efter kl 20 åkte jag till Arlanda för att hämta upp Magnus och Ulrika. Jag kom lite för tidigt och satt kvar i bilen en stund innan jag gick in och mötte dem. Vi åkte mot Avesta, med ett stopp på McDonalds i Enköping längs vägen. Var framme kl 00.15. 

Igår klev jag upp 8.45. Vi hjälptes åt att ordna en stor brunch. Anne Marie kom också. När Marcus familj kom så överraskade vi Marcus med vår närvaro och konfetti. Mätta och belåtna efter god brunch åkte jag, Othilia och Ulrika på ärenden till Mio, Elgiganten och dollarstore. När vi kom tillbaka fikade vi med tårta. Bröderna med partner åkte hem till Marcus. Jag, mamma, nikki och hollie gjorde oss iordning och gick hem till Anne Marie. Där drack vi bubbel med Othilias släktingar och kompisar. Kl 18 gick vi till Fino och mötte upp fler av hennes släktingar och marcus kompisar. När marcus kom dit blev han överraskad av det stora sällskapet. Jag åt rökt vildsvin till förrätt och pappardelle med lax till varmrätt. Därefter gick alla ner i källaren för att spela biljard och shuffelboard och fortsätta hänga. Vid kl 23 gick jag hem till mamma som var barnvakt till de små. 

Idag sov jag till kl 9. Jag hämtade upp Ulrika strax före 10. De övriga dök upp lite senare. Vi började åka hemåt kl 11. I Uppsala stannade vi till i Gränby en stund. Jag släppte av dem på Arlanda 13.45. Åkte till Uppsala och köpte med en sallad hem till lunch. Hanna var hemma när jag kom hem. Hon stannade en liten stund och blev sedan upphämtad. Jag har bara tagit det lugnt resten av dagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

November

I måndags var barnen hemma när jag kom hem. Nelly var sjuk och hemma från skolan. Jag skjutsade Hanna till innebandyträning på Ifu kl 18. Åkte hem och lagade middag. Hämtade Hanna 19.30. 

I tisdags var barnen hemma när jag kom hem. Hanna hade varit en sväng till Gränby. Jag hade digitalt möte med innebandyföreningen efter middagen. 

I onsdags efter jobbet gick jag och två kollegor till Byblos, mötte upp en tidigare kollega. Vi åt avsmakningsmeny med 12 olika smårätter. Cyklade hem kl 20. 

I torsdags skjutsade jag Hanna till innebandyträning i Lindbacken kl 19. Stannade på city gross och handlade. Åkte och hämtade henne kl 21. 

I fredags efter jobbet cyklade jag till Johannesbäck och mötte upp Hanna som varit på innebandyträning. Vi cyklade till hennes klasskompis och hämtade kakor som Hanna sålt. När vi kom hem gick Hanna och Svea och köpte sushi som de åt hemma hos oss. Jag och Nelly gjorde hamburgare. Hon hade varit hemma hela veckan pga lite feber och missat sin prao. 

Igår städade vi på förmiddagen. Nelly var nu frisk igen. På eftermiddagen blev barnen upphämtade av Dennis. De skulle vara med honom på kvällen då släkten från Skåne var på besök. Jag gick till Ica och handlade lite. Sedan gick jag hem till Susanne och drack ett glas bubbel och åt räksnittar. Jag kom hem 19.30. Barnen kom hem lite senare. 

Idag skjutsade jag Hanna till Ifu 11.30. Hon skulle titta på matcher. Jag jobbade lite hemma med vägföreningen. Sedan färgade jag håret och fixade med tvätt. Nelly blev upphämtad av Dennis 15.30 för match. Jag åkte till Alunda och kollade på matchen när den började 17.15. Blev tyvärr förlust. Hanna fick skjuts hem av Svea. Jag och Nelly åkte förbi Eko och chop chop på vägen hem. Idag har det snöat. 

(null)

(null)

(null)

Bio och cykelhjul

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Hanna på fotbollsträning på IP 16.30-18. Jag skjutsade nelly, Fanny och Astrid till mlt där deras lag skulle hjälpa till att packa lådor för att få in pengar till laget. Hon fick skjuts hem av kompis kl 21. 

I onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags efter jobbet lämnade jag in cykel på verkstad då några ekrar i hjulet gått sönder. Tog bussen hem. 

I fredags hämtade jag ut cykeln på lunchrasten. Efter jobbet cyklade jag till Gränby. Därifrån åkte jag buss till skölsta för att hälsa på Helena i deras nya hus. De bjöd på tacos och bubbel. Hennes man skjutsade oss sedan till Gränby där vi gick på bio och såg Rose. Jag cyklade hem vid 20.30. 

Igår sov jag till 10. Jag tog det lugnt på förmiddagen. Vid 14.30 cyklade jag till stationen och tog tåget till Gävle. Jag gick till Church street saloon och mötte upp Petra. Där åt jag kycklingvingar och loaded potato skins, och drack frozen margarita. Därefter gick vi på bio och såg Där kräftorna sjunger. Tåget hem var inställt så jag fick åka ersättningsbuss istället vilket tog 1,5 timmar längre tid. Var hemma kl 00.45. 

Idag sov jag till 9.30. Åkte till Eko på ärende, åkte sedan till Ica och storhandlade. Körde tvättmaskin. Vid 17 åkte jag till Ifu och tittade på Hannas match, blev oavgjort. Vi stannade kvar och tittade på hennes andra lags match. Sedan hämtade vi upp Nelly i skölsta på vägen hem. 

(null)

Däckbyte, höstlov och Scorpions cup

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Hanna på Gröna Lund med kompisar och Dennis. Hon sov kvar hos Dennis. Nelly var hemma när jag kom hem från jobbet. Hon fick skjuts av kompis till och från träning i lindbacken 20-21.30. Hon hade dock stukat foten i helgen och var åskådare på träningen. 

I onsdags var barnen hemma när jag kom hem. Jag kom hem lite tidigare än vanligt då jag hade tid för däckbyte 16.15, så jag åkte iväg till Bildemo. Hanna cyklade till innebandyträning i Johannesbäck 16.30. Efter middagen åkte jag till Bälinge för möte med vägföreningen. Kom hem kl 21. 

I torsdags efter jobbet kom mamma hit. Hanna var hemma med Bodil. Nelly var hos Esther och åkte med dem till träning i Bolandsskolan. Jag skjutsade Hanna och Bodil till träning i Lindbacken 19.30. Jag hämtade dem 20.45 och skjutsade hem Bodil. Nelly åkte med Dennis hem och sov där. 

I fredags klev vi upp kl 8. Jag cyklade till Ica och köpte baguetter. Kl 9.15 åkte vi och hämtade upp Selma innan vi åkte till Kallhäll. Dennis och Nelly åkte till Herresta. Jag släppte av tjejerna vid sporthallen och åkte till Nellys match som började 10.40. Jag hann se första perioden innan jag åkte tillbaka till Hannas match 11.20. Nellys match blev oavgjord, Hannas lag vann. Båda spelar i grupp med både jämngamla och äldre spelare. Vi åt baguetter och pastasallad. Jag gick till Coop och köpte lite mellis och godis. Hannas nästa match började 15.20 och det blev vinst. Nellys hann jag inte se, den blev oavgjord. Hannas sista match började 17.40 och blev vinst. Vi skjutsade hem Meja och Selma och köpte med sushi hem. Nelly hade en kvällsmatch som blev oavgjord. 

Igår klev vi upp 6.15. Vi var framme kl 8 i Viksjö. Hannas sista gruppspelsmatch blev förlust. Vi åkte vidare till Herresta där Nellys lagspelade b-kvartsfinal, de vann den. Hannas lag fick spela a-semifinal, men förlorade tyvärr. Nellys lag åkte ut i b-semifinalen. Jag och mamma åkte hemåt. Hanna stannade kvar för att se sitt andralag spela b-final. Hon fick skjuts hem av Svea. Nelly stannade kvar på hotell med Dennis, hon skulle spela några matcher med sitt andralag också. 

Idag sov jag till kl 9. Mamma åkte hemåt vid 10.  Nelly kom hem 12.30, de hade blivit utslagna i b-semifinalen. Jag skjutsade Hanna och Svea hem till Meja i Svartbäcken. Åt lunch med Nelly när jag kom hem. Har ägnat dagen åt att byta sängkläder och köra tvättmaskiner. Hanna kom hem 20.30. 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0