Jobb

I torsdags jobbade Dennis dagpass. Jag jobbade 10.30-18.30. Dennis hämtade upp mig efter jobbet så vi fick med oss en massa tomma banankartonger hem. Barnflickan Emma hämtade barnen på förskolan, vilket hon inte gjort på väldigt länge. Men det hade gått bra ändå.
 
Igår lämnade jag barnen kl 9 och jobbade 10-20.15. Det blev ett lite längre jobb pass än vanligt på grund av kontorsuppgifter när chefen är på semester. Dennis fick sovmorgon. Han hämtade barnen kl 12 och skjutsade dem till Hedemora. sedan åkte han tillbaka och jobbade nattpass.
 
Idag har jag jobbat 8-16 och sedan försökt göra klart första inlämningsuppgiften på kursen. Nu är det snart melodifestival. Dennis jobbar ytterligare ett nattpass.

Lek, plugg o bio

I måndags jobbade jag ett par timmar på butikskontoret. När jag hade hämtat barnen så fick vi lekgäster. Denna gång var det Hannas förskolekompis och granne Ines med mamma Tina och lillebror Gustav. Vi åt mellis, lekte och fikade. Dennis kom sen hem från Hedemora men åkte till larmcentralen för nattpass.

I tisdags var barnen på förskolan. Jag satt hemma och pluggade, jag började med min nya kurs som är en fortsättning och heter Redovisning 2. På eftermiddagen åkte vi till Brantingskonditoriet och fikade och till Gränby för att köpa mer pyssel till Nelly.

I onsdags var Dennis på kurs. Jag och barnen tog bussen till stan. Vi åt på Max och gick på bio. Filmen hette Tingeling och var 75 min lång. Jag misstänkte att den skulle vara för lång för Hanna, men hon somnade efter 20 min i mitt knä... Jag och Nelly tyckte filmen var bra. På kvällen tog jag en timmes promenad med Helena.

Blocket & skridskopremiär

I morse sov jag till halv tio i Petras soffa. Efter frukost tog jag tåget tillbaka till Uppsala. Väl hemma åkte jag iväg för att köpa ett Köksbord och fyra stolar som fanns på Blocket för 500 kr. När jag ringde på dem i fredags var de redan sålda, men dagen efter ringde säljaren och sa att de fanns kvar. Så nu står de hemma hos oss och väntar på flytt.

På eftermiddagen åkte vi till Fålhagens IP och åkte skridskor. Det var första gången som Hanna stod på skridskor. Hon försökte ta sig framåt med hjälp av oss en stund, men sedan började hon att frysa. Nelly lyckades ta sig framåt hyfsat bra, bättre än förra året. Hon har ju bara tränat någon enstaka gång de senaste två vintrarna. Vi åt smörgås med stekt ägg och drack choklad.

På kvällen åkte Dennis till Hedemora för att lämna in bilen på service, igen. Samma varningslampa lyser som förra gången...

Church Street Saloon

I fredags jobbade jag 8-14. Dennis fick sova efter nattpasset. Sedan åkte vi till Ikea där vi fikade och tittade på möbler. Vi blev kvar ganska länge så det fick bli korv med bröd till middag innan vi åkte därifrån.

I lördags var Nelly på 6-årskalas hos grannen Emilia. Jag tog tåget till Gävle för att hälsa på Petra. Vi var på Church Street Saloon där jag åt loaded potato skins. Sedan tittade vi på melodifestivalen hos henne. De två låtarna jag tyckte var sämst gick direkt till final... De två låtar jag tyckte var bäst gick inte vidare alls (Janet och tjejen i röd klänning)...

Examination

I onsdags jobbade Dennis dagpass. Jag lämnade barnen på förskolan och begav mig mot Hermods Lärcentrum där jag skulle ha muntlig examination i kursen Redovisning 1, via webbkamera. Vi har inte haft några lektioner utan istället gjort prov och uppdrag via internet, så nu skulle min weblärare förhöra mig för att förvissa sig om att det faktiskt är jag som gjort inlämningsuppgifterna. Jag var riktigt nervös och hade aldrig använt mig av webbkamera innan. Men det gick bra och jag fick ett A i betyg!

I torsdags jobbade jag 8-16. Dennis åkte med bilen på besiktning. Sedan åkte han till Stockholm för begravning av hans mammas moster. Därefter jobbade han nattpass.

Pyssel

Pelle Svanslös Hus

Vinterbilder

Pelle Svanslös

I söndags jobbade Dennis dagpass. Jag och barnen tog bussen till Pelle Svanslös hus. Sedan blev det en kebablunch på stan. På eftermiddagen var Nelly hemma hos Emilia i nästan tre timmar.

Igår jobbade jag 8-14. Dennis jobbade förmiddag på larmcentralen. På kvällen tog jag en timmes promenad med Helena, Maria och Ann-Sofi.

Idag har jag jobbat 8-15. Dennis jobbar eftermiddag på larmcentralen. Barnen har somnat och för mig är det plugg som gäller då jag har muntlig examination imorgon.

Jobb

I torsdags jobbade jag 8-14, Dennis jobbade extra på larmcentralen. På eftermiddagen kunde jag komma till min nya lägenhet och mäta lite så jag kan planera möbelinköp.

I fredags jobbade jag 7-14. Dennis jobbade dagpass. Jag hämtade barnen och skjutsade dem till Krylbo och sedan tillbaka till Uppsala.

I lördags jobbade jag 8-16. Dennis jobbade dagpass. Samtidigt som jag kom hem så kom även barnen tillbaka från Krylbo.

Bio

I onsdags jobbade jag 8-14. Sedan träffade jag Louise på stan. Vi åt pasta på Trattoria Commedia och gick på bio. Filmen heter Les miserables och är en dramamusikal. Det tog ett tag att vänja sig vid att de sjunger hela tiden och den var 2,38 Tim lång. Men när handlingen kommit igång så var den ändå bra. Får ett godkänt betyg.

Veckan som gått

Oj, vad tiden går fort.

Förra veckan hände inte så mycket. Jobb, plugg och förskola som vanligt.

I helgen har Dennis varit till Uffe i Stockholm. Petra var här i lördags och tittade på melodifestivalen. Jag och barnen var på bio igår och såg Mamman och vilda bebin (38 min lång).

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0