Vaccin

I måndags efter jobbet mötte jag upp Susanne på stan. Vi åt poke bowl och gick sedan till Bishop arms för quiz. Cyklade hem kl 20. 
 
I tisdags efter jobbet var det årsstämma i bostadsrättsföreningen ute på gården. 

I onsdags regnade det så jag tog buss till jobbet. Åkte hem lite tidigare för att åka till vaccinationscentral. Fick första sprutan mot covid, gick snabbt och smidigt. Sedan åkte jag till Alina och hämtade ut Hannas mobil som nu fungerar igen. Efter middagen gick Nelly hem till Lisa. Hanna lekte med Svea. Jag gick över till Susanne en stund. Nelly kom hem för att hämta sovgrejer och sov över hos Lisa. Träningar var inställda pga regnet. 

I torsdags regnade det också så jag åkte buss. Jobbade och handlade lite på ica.  

I fredags jobbade jag bara. 

Igår gick jag till IP för att se en period av Hannas match. Därefter åkte jag till lager 157 för att hämta jeansbeställning. Jag dammsög och städade när jag kom hem. Sedan cyklade jag till norra Gränbystaden och var in på dollarstore. Blev bjuden på grillad lax hos Susanne och hennes barn på kvällen. Kom hem kl 21. 

Idag har jag tvättat och slappat. Jag åkte till ica och storhandlade. Jag gick till IP och kollade på Hannas match. På kvällen gick jag en promenad på 5 km. 

(null)

Eurovision

I måndags regnade det så jag tog buss till jobbet. Hanna var hemma när jag kom hem från jobbet. Hon åkte iväg på elsparkcykel till träning på Johannesbäck kl 18-19.15. Nelly var hos Hedvig, hon kom hem för middag 17.45 innan hon gick till träning på IP kl 18.30-20. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var med Svea och Simon. Efter middagen åkte jag och Hanna till ica Maxi för att titta på ny cykelhjälm. Den passade inte så vi åkte vidare till Decathlon. Där köpte vi en svart cykelhjälm. På kvällen tittade vi på semifinal i eurovision. 

I onsdags jobbade jag bara, cyklade även till sjukhuset på lunchrasten och lämnade blod. Handlade på Hemköp på vägen hem. 

I torsdags var barnen hemma när jag kom hem. Hanna var utanför i lekparken med Svea, Klara och Ninia. Svea och klara stannade kvar på middag. Tjejerna bytte om och åkte till fotbollsträning i Lindbacken med Sveas pappa 19-20.15. 

I fredags var Nelly på fotbollsträning 16.30-18. Hon kom hem, duschade och cyklade sedan hem till Astrid för övernattning. Hanna var ute med Svea och Simon. Hon åkte även till ica och köpte fredagsmys. 

Igår försökte Hanna städa en del på sitt rum, men det gick trögt. Hon gick ut med Svea och Simon och kom hem för lunch 13.30. Nelly var till Fjällnora med fotbollslaget för lagaktiviteter, korvgrillning och bad kl 11-14. Hon fortsatte hänga hos Astrid under eftermiddagen. Hanna var ute med Svea och Simon. Jag satte upp Hannas nya sänglampa och åkte till Ikea för att köpa glödlampa. Jag fixade med tvätt. Barnen kom hem 18.30 för middag. Hedvig och Svea kom över för att titta på Eurovision-finalen. Hedvig åkte hem när röstningen startade, Svea stannade tills det var slut kl 0.45. 

Idag sov vi länge. Efter frukost åkte vi till alina för att lämna in Hannas telefon igen, den fungerar inte. Vi åkte till lager 157 och shoppade lite kläder. Sedan åkte vi till skopunkten och köpte sommarskor. Gjorde ärenden på rusta och Jysk innan vi köpte med pizza/kebab hem för sen lunch. På eftermiddagen spelade vi spel och gjorde läxor. Jag fixade med tvätt och disk. Vi åkte hem till Dennis med fotbollsväskorna. 

Hanna 11 år

I måndags efter jobbet gick jag och Susanne till stationen. Där åt jag en club sandwich. Därefter gick vi till Bishop arms för quiz. Vi cyklade hem kl 20. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem från jobbet. Hanna var hos Ninia. Jag gick till ica och köpte sedan även sushi på Satsu. Hanna kom hem vid kl 19. 

I onsdags efter jobbet åkte jag och Susanne buss hem till vår kollega Johanna som bor i Bälinge utanför Uppsala. Vi satt på deras altan och åt ost, chark och annat gott. Vid kl 23 tog vi buss hem, bytte buss på stan och var hemma kl 24. 

I torsdags var det kristi himmelsfärd och jag slappade bara på förmiddagen. Efter lunch tog jag en promenad i soligt väder in till stan för att hämta min cykel som jag lämnat kvar efter jobbet dagen innan. Därefter åkte jag till byggmax och köpte 80 kg vita stenar. Jag rensade bort maskrosor och ogräs ur min rabatt utanför altanen. 

I fredags var det min födelsedag och jag jobbade hemifrån. Sedan åkte jag till byggmax och köpte 40 kg sten till. Jag åkte till Ikea och köpte sänglampa till Hanna. När jag kom hem så lade jag ut markduk i rabatten och hällde ut alla stenar. Därefter plockade jag undan alla vinterjackor och jag gjorde duschdörrarna rena. Sedan åkte jag till ica och handlade. 

Igår åkte jag till Leijon bageri och köpte en tårta som jag beställt, med smak av choklad och passion. Kl 11 kom mamma och moster Anne-Marie. Vi åt sallad till lunch. Sedan åkte vi till ÖoB, Rusta och blomaffär för att köpa blomkrukor, plantor och ljuskällor. När vi kom hem fixade vi ordning blomsterarrangemang i min rabatt. Sedan drack vi bubbel och åt tilltugg. Vi tog buss in till stan och åt middag på Klang. Vi delade på pizza med chèvre/valnötter, soft tortillas, panerade räkor och sötpotatispommes. Efter en drink på Kitchen and table så tog vi buss hem 20.30. 

Idag åkte vi till skölsta och hämtade barnen. Vi födelsedagsfirade Hanna som fyllde 11 år med tårta, kakor och presenter. Lite senare åkte mamma och A-M. Hanna gick ut och lekte med Svea och Simon. Jag och Nelly åkte till Max och hämtade hem mat. Hanna kom in vid 15.30. Hon blev upphämtad av Elsa för att åka till crossfit kl 17. Jag åkte till ica för storhandling och körde därefter några tvättmaskiner. Nelly stannade kvar över natten. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Mobilreparation

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var barnen hemma när jag kom hem. Jag och Hanna åkte till alina och lämnade in Hannas telefon då touchen och högtalaren fungerade dåligt. 

I onsdags var Hanna hemma när jag kom hem. Nelly hade gått iväg till fotbollsträning på Johannesbäck. Jag hämtade henne kl 18 då det regnade. 

I torsdags var barnen och Svea hemma. Jag och Hanna (och Svea) åkte till kansliet och köpte en regnjacka till henne. De gick sen hem. Jag åkte vidare till alina och hämtade ut hennes telefon. Efter middagen åkte hanna till fotbollsträning i Lindbacken, hon fick skjuts av Svea. 

I fredags var Nelly på fotbollsträning i Årsta när jag kom hem. Hanna hade följt med Hilma hem efter skolan. När Nelly kom hem åt vi tacos. Esther och Hedvig kom sen hit. Jag åkte till ica och handlade fredagsmys och hämtade Hanna i salabacke. Jag gick hem till Susanne en timme. Hedvig åkte hem, men Esther sov kvar. 

Igår städade vi på förmiddagen efter att Esther åkt hem. Hanna gick ut och lekte med Svea och Simon. Efter lunch åkte Nelly elsparkcykel hem till Astrid där hon skulle sova över. Hanna, Svea och Simon var inne hos oss en stund innan de gick ut igen. När Hanna kom in så åkte vi till kandyz och köpte godis. 

Idag har vi bytt sängkläder, hängt tvätt, vikt tvätt, plockat disk. Hanna lekte med Svea och Simon både inne och ute. Nelly kom hem på eftermiddagen. Kl 16.30 åkte Hanna iväg med Elsa till crossfit. Jag hämtade dem kl 18 och skjutsade Elsa till skölsta. Vi lämnade grejer hos Dennis och köpte med mat från chop chop till middag. 

Vila

I måndags efter jobbet gick jag och Susanne till Bishop arms för att vara med på quiz. Vi cyklade hem kl 20. 

I tisdags och onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags arbetade jag hemifrån. Hanna följde med Svea hem efter skolan. Hon fick åka med Svea till och från träning i Lindbacken 19-20.15. Hon sov hos mig medan Nelly stannade kvar hos Dennis. Hon skulle ha övernattning där med några kompisar. 

I fredags arbetade jag hemifrån medan barnen hade lovdag. Svea kom hit en stund och efter lunch gick de vidare till Svea. När jobbdagen var slut så skjutsade jag Hanna till Dennis. Jag handlade lite på ica och när jag kom hem så gick jag över till Susanne och hennes barn. Vi grillade kött och åt god mat. Jag gick hem vid kl 22. 

Igår var det mest vila hela dagen. Jag gjorde dock rent kaklet och fogen i duschen med mögeltvätt. Jag färgade därefter håret. Plockade fram möblerna på altan. Körde lite tvätt och disk och slappade på soffan. 

Idag tog jag en promenad på 5 km. På förmiddagen har jag storhandlat på ica och köpt sushi. Fortsatte med tvätten och tog det lugnt på eftermiddagen.  

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0