Sportlov

I måndags lämnade jag barnen på fritids, sportlov denna vecka. 


I tisdags efter jobbet var jag till tandläkaren för undersökning. Därefter åkte jag till stadium för att byta Hannas vantar som var trasiga i resåren och till city gross för att handla. 

I onsdags hämtade jag barnen. 

I torsdags hade jag tagit semester. Vi åkte till stadium för att byta Hannas vantar igen då jag råkat ta två vänstervantar. Sedan åkte vi till pizza hut för lunch. Därefter hämtade vi Hannas kompis maelle och åkte till turbo. Där mötte vi upp Nellys kompis Tuva. Barnen lekte i tre timmar och sedan lekte de hemma hos oss i en timme innan vi åt middag och skjutsade hem dem. 

I fredags hade jag semester. Vi tog buss in till stan och åt asiatisk buffé. Vi gick in på konserthuset och tog rulltrapporna upp för att kolla på utsikten. När vi kom hem skjutsade jag barnen till Dennis. Sedan åkte jag och handlade. Därefter var det dags att röja i lägenheten då det låg kläder, leksaker, papper och annat överallt. 

Igår fortsatte jag städningen med att damma, dammsuga och plocka disk. Efter lunch tog jag buss till stan och tittade på skor på Gå- och löpkliniken. Sedan mötte jag upp Petra som kom från Gävle. Vi gick på bio och såg Lion. Därefter åkte vi hem till mig och dukade fram tapasbuffe inför Melodifestivalen. Vi hann med att titta på en film också innan vi somnade. 

Idag gick vi upp kl 9. Jag skjutsade Petra till tåget. Hemma slappade jag en stund. Sedan åkte jag till Intersport för att fortsätta titta på skor. Vid kl 17 tog jag buss in till stan och mötte upp Åsa och Maria. Vi åt hamburgare med sötpotatispommes på Phils Burger. Var hemma kl 20. 




Bio

I måndags och tisdags hämtade jag barnen efter jobbet. 


I onsdags jobbade jag övertid. 

I torsdags kväll var jag på kundbesök i Bålsta. Hemma vid kl 21, handlade då på Ica. 

I fredags hämtade jag barnen. 

Igår kom Hannas kompis maxima hit kl 11. Vi åkte buss till stan och åt på Max. Sedan gick vi på bio och såg Sing. När vi kom hem lekte de en stund innan maxima blev hämtad. På kvällen såg vi Melodifestivalen. 

Idag lämnade vi Hanna på dansträning kl 12, under tiden åkte jag och Nelly iväg och åt mat. Kl 13.15 lämnade vi Nelly på dansträning, under tiden åkte jag och Hanna iväg för mat. Efter dansen åkte vi till stadium och köpte skidbyxor och vinterjacka till Nelly. Kl 17 hade Hanna innebandyträning på IFU arena. Vi kom hem 18.30 och middagen var klar i crock poten; rostbiffsstek med ajvarsås och potatis. 

Förkylning

I måndags lämnade vi Nelly på skolan 7.45. Jag och Hanna åkte till ögonmottagningen på sjukhuset där Hanna hade tid för syntest. Efter att hon fått ögondroppar så fick vi vänta 40 min i cafeterian innan det blev fler tester. Läkaren tyckte hon skulle testa använda glasögon när hon läser. Jag lämnade henne sedan på skolan och åkte till jobbet. På kvällen var jag på fotbollslagets föräldramöte  


I tisdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I onsdags var Nelly superförkyld och hade nästan feber när jag väckte henne. Hon fick stanna hemma, men jag lämnade Hanna i skolan. Sedan lämnade jag Nelly hos Dennis och åkte till jobbet. På kvällen gjorde jag ärenden på stan, bl a lämnade tillbaka böcker på biblioteket. 

I torsdags var jag superförkyld, men jag jobbade ändå. 

I fredags mådde jag bättre. Efter lunch var jag på min femte och sista stötvågsbehandling. Det har blivit mycket bättre i hälarna, men det gör fortfarande lite ont. Förhoppningsvis läker det fortare nu. Efter jobbet åkte jag till Krylbo och fixade till mig. Jag åkte med Jenny och Nina till Hedemora och åt middag på En och en halv. Jag åt tonfisk, potatisterrin med chevre, limeaioli, gulbetor och palsternackschips. 

Igår sov jag till kl 10. Marcus, Nikki och Hollie kom till Krylbo och åt lunch med oss. På eftermiddagen slappade jag. På kvällen mötte jag upp Carro på kinarestaurangen där jag åt vårrulle, friterade räkor med sötsur sås och friterad ananas med glass. Hon visade mig sin nya lägenhet innan mamma hämtade mig. 

Idag sov jag till kl 9. På förmiddagen åkte jag och mamma till mormor och vi hann även titta i några affärer. Kl 16 åkte jag tillbaka till Uppsala. Jag åkte förbi city gross och Coop för att handla lite mat. 




Skoldisco och pausunderhållning

I måndags passade jag på att jobba lite längre. 


I tisdags och onsdags hämtade jag barnen, och då flexar jag ut tidigare än kl 17.  

I torsdags jobbade jag över och handlade på Ica. 

Hannas innebandylag var pausunderhållning på Ifu arena när Storvretas herrar spelade mot Falun i högsta ligan. Hannas lag hade delats upp i två lag som spelade mot varandra i 10 min inför 2100 åskådare. Nelly fick vara med och stå i mål. 

I fredags hämtade jag barnen. De gjorde sig iordning, lockade håret och fick lite smink för att gå på skoldisco kl 18. Förskoleklasserna skulle hämtas 19.30, så jag och Hanna hann då hem en stund innan vi hämtade Nelly 20.30. 

Igår vaknade jag 8.30 och gick på toa, och då sov BÅDA barnen fortfarande. De vaknade 8.50. Esther kom och lekte kl 11-14.30. Sedan åkte vi till Ica. Kl 16 kom Hannas kompis ewilyn. Hon sov kvar hos oss. 

Idag vaknade barnen 8.20. Kl 11 skjutsade vi Nelly till fotbollsträning och vi skjutsade hem ewilyn. Jag och Hanna åkte till Dennis för att hämta danskläder. Hannas första danslektion började kl 12. Nelly fick åka med Esther hem från träningen och fick lunch där. Sedan kom de till dansen kl 13.15 när Nellys lektion började. Jag och Hanna åkte till McDonalds för lunch under tiden Nelly dansade. Sedan hem en timme innan det var dags att åka till Hannas innebandyträning. 


grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0