Sportlov

I måndags jobbade jag på kontoret på förmiddagen. Jag åkte hem innan lunch då barnen har sportlov. Vi åt lunch tillsammans och sedan fortsatte jag jobba hemifrån på eftermiddagen. Nelly gick till fotbollsträning på IP kl 16.45. Jag skjutsade Hanna till innebandyträning i Johannesbäck kl 18. Åkte hem och gjorde middag. Nelly kom hem 18.30. Jag hämtade Hanna kl 19. 

I tisdags jobbade jag på kontoret på förmiddagen. När jag kom hem till lunchen så var Hannas kompis Polly hos oss. Jag jobbade hemifrån på eftermiddagen. Nelly tog buss till dollarstore och mötte upp Esther. De kom sen hit och åt middag innan Dennis hämtade upp dem för träning i Johannesbäck kl 19. Han skjutsade hem Nelly 20.30. 

I onsdags jobbade jag bara. Handlade på Hemköp innan jag åkte hem. 

I torsdags jobbade jag hela dagen. Barnen kom från Dennis strax efter att jag kommit hem. Efter middagen skjutsade jag båda barnen till Nellys innebandyträning i Lindbacken kl 19. Jag hämtade dem 20.30. 

I fredags jobbade jag på kontoret på förmiddagen. Hanna hade besök av Norah på förmiddagen. Jag åt lunch hemma med barnen. Sedan skjutsade jag Nelly till Stella i Lindbacken. Fortsatte därefter att jobba hemifrån. Innan middag gick jag och Hanna till ica och köpte fredagsmys. Jag hämtade Nelly kl 21.30. 

Igår skjutsade jag båda barnen till Nellys extraträning i Lindbacken kl 13, hämtade dem kl 15. Vi bytte sängkläder och tvättade kläder. Esther kom, barnen gick till ica och köpte godis och vi såg på mello innan hon åkte hem. 

Idag har Hanna varit hemma hos Svea. Hon kom hem kl 16 och blev upphämtad av Elsa 16.40 för att åka till crossfit. Jag hämtade dem kl 18 och vi skjutsade Elsa till skölsta. Vi lämnade innebandyväskor hos Dennis och köpte med middag hem från chop chop. 

AW

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Hanna och Isabell hemma när jag kom hem från jobbet. Nelly hade följt med Hedvig hem efter skolan. Efter middagen hämtades Isabell av sin pappa. Jag satte mig vid datorn då Nellys fotbollslag hade digitalt föräldramöte. Nelly kom hem vid 20.30. 

I onsdags gick jag och min kollega Johanna till Klang Market på AW. Även Susanne kom dit. Jag åt pizza med chèvre, honung och valnötter samt minimunkar med pecankolaglass. Tog buss hem kl 20. 

I torsdags och fredags jobbade jag bara. 

Igår tittade jag på skidskytte. Jag åkte och tankade bilen och handlade på citygross. Tänkte även köpa godis på kandyz, men det var för lång kö utomhus. Så jag åkte hem och tittade på mer skidskytte samt körde igång tvättmaskinen. Vid kl 18 åkte jag buss in till stan och mötte upp Åsa. Vi gick till Tugg och åt burgare, Sötpotatispommes och polkamilkshake. Jag kom hem 20.30. 

Idag åkte jag till Mio och köpte en tamburmajor. Blev en vända förbi kandyz idag istället. Åkte till skölsta för att lämna innebandygrejer till Nelly. Jag köpte sallad på citysallad till lunch. Åkte hem och tittade på skidskytte. Därefter åkte jag till ica för storhandling. Tvättade kläder och kollade mer skidskytte. Har slappat framför Netflix också. 19.30 åkte jag till skölsta och hämtade Nelly. Barnens sportlov börjar nu. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Skridskor

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var ingen hemma när jag kom hem. Nelly stannade kvar hos Dennis en dag till. Hanna var hos Svea. Kl 18 promenerade jag halvvägs till Sveas mamma och mötte upp Hanna på vägen. 

I onsdags var Hanna hemma när jag kom hem. Nelly var hos Adelina, hon kom hem till middagen. Vi åkte till Lekia där Hanna skulle köpa en sak. Sedan skjutsade vi Hanna till innebandy i Lindbacken. Vi åkte förbi skölsta och hämtade lite saker hos Dennis. Hanna fick skjuts hem av Sveas pappa efter träningen. 

I torsdags gick jag tidigare från jobbet för att gå till frisören och klippa topparna. Jag tog buss hem och handlade på Ica i Årsta. Barnen och Svea var hemma när jag kom hem. Efter middagen gick Hanna och Svea till fotbollsträning i årstaskolan. Hon tog sällskap med Svea och hennes pappa hem. 

I fredags efter jobbet gick jag och Susanne till Bishop arms och mötte upp hennes två kompisar. Vi åt burgare och drack ett glas vin. Jag hade förberett tacos till barnen. När jag kom hem strax efter 19 så var Hanna och Svea hemma. Nelly hade gått till Adelina på Körvelgatan. Svea gick hem 22.30. Jag gick och mötte Nelly kl 23. 

Igår möblerade vi om på Nellys rum. Nelly dammsög och Hanna gjorde rent i badrummet. Hanna åt lunch kl 12 och jag skjutsade henne till Lindbacken för innebandy kl 13. Sedan åt jag och Nelly lunch. Jag hämtade Hanna 14.30. Sedan åkte jag och Nelly till Fålhagens IP där hon åkte skridskor en liten stund. Vi åkte därefter vidare till Gränby då hon skulle köpa tröja och present. Vi stannade till på ica och köpte godis. När vi kom hem hade Ewilyn kommit. Jag lagade plankstek till middag. Vi kollade på mello och Ewilyn sov kvar. 

Idag åkte Ewilyn hem på förmiddagen. Efter lunch skjutsade jag Hanna till fålhagen för att åka skridskor med Svea vid 13.30. Jag skjutsade Nelly till Johannesbäck för fotbollsmatch 14.45. Åkte hem och tittade på skidskytte. Hanna kom hem kl 16. Hon bytte om och vi fikade kladdkaka. Sedan fick hon skjuts till crossfit av Elsa. Nelly fick skjuts hem av Fanny vid kl 17. Vi fikade kladdkaka innan jag åkte och hämtade Hanna och Elsa på crossfit kl 18. Vi skjutsade hem Elsa till skölsta och lämnade sedan av väskor hos Dennis. Vi köpte med pizza och kebab hem. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Tjejkväll

I måndags och tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags morse var jag till vårdcentralen för att kontrollera blodtryck och andra värden. Sedan åkte jag till jobbet. 

I torsdags var Dennis med Hanna på sjukhuset för att operera in rör i öronen. När jag kom hem från jobbet var båda barnen hemma. Hanna var pigg och mådde bra. Jag gick till Satsu sushi och köpte middag. Köpte även kycklingklubbor på ica. Efter middagen släppte vi av Hanna vid Årstaskolan då hon ville titta på fotbollsträningen. Jag släppte sedan av Nelly i Lindbacken för innebandyträning kl 19. Jag gjorde ärenden på rusta och ÖoB. Hann hem en liten stund innan jag skulle hämta Nelly 20.30. Hanna kom hem strax innan oss. 

I fredags jobbade jag bara och handlade på Ica. 

Igår färgade jag håret för att få bort de gråa hårstråna. Slappade sedan framför tv. Kl 16.30 gick jag till ica och köpte blommor. Klev sedan på bussen och mötte upp Susanne. Vi klev av i Gränby och gick hem till Linda. Hon bjöd på bubbel, snacks, vin och tacos. Vi kollade på mello och tog buss hem 22.30. 

Idag har jag storhandlat på ica. Fixat med tvätt och disk samt mest tagit det lugnt. 

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0