Innebandy

I måndags var Hanna hemma när jag kom hem. Efter middagen hämtade jag Nelly från träning på Ifu 19.30. Vi skjutsade hem Astrid. 

I tisdags åkte Hanna med kompis till träning i lindbacken. Hon tittade bara på träningen då hon skadade knät i helgen. Jag hämtade henne och Ella 21.30. 

I onsdags var ingen hemma när jag kom hem. Nelly var på Gränby för synundersökning inför övningskörning. Hon åkte sen hem till Dennis och vidare till träning. Jag hämtade Hanna, Ella och Klara från Ifu kl 18. Sedan hem och laga middag. Åkte förbi Ica och handlade lite innan jag hämtade Nelly, Astrid, Moa och hedvig från Lindbacken 20.30. 

I torsdags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna var på träning på Johannesbäck, hon kom hem strax efter 18. Nelly fick skjuts och hämtning av kompis till/från träning i lindbacken 20.15-22.00. 

I fredags gjorde vi tacos till middag och slappade. 

Igår klev Hanna upp 9. Hon åkte buss till Ifu för att titta på hennes lags match. Jag handlade på Willys innan jag hämtade henne kl 12. Efter lunch fixade jag med tvätt och disk. Vi åt blåbärspaj. Vid 16 skjutsade jag Nelly till Ifu då hon skulle döma två matcher. Hem och lagade middag. Hämtade Nelly vid 19. 

Idag klev jag och Nelly upp 7.45. Jag skjutsade henne till Ifu vid 8.30 då hon skulle döma en match. Hon tog bussen hem. Efter lunch skjutsade jag Nelly till Ifu för samling till match. Jag åkte hem en stund, sedan åkte jag och Hanna till Ifu och kollade på matchen, blev tyvärr förlust. Hanna stannade kvar på Ifu då hennes lag hade samling. Jag och Nelly åkte till Satsu och åt sushi. Vi köpte med oss sushi till Hanna också. Tillbaka till Ifu där Nelly hade samling 17.30. Jag tittade på Hannas lags match. Hon var inte med på grund av skadan men satt med på bänken. Därefter åt hon maten jag köpt med och vi tittade sedan på Nelly som spelade med damjuniorerna. Det blev vinst. Jag skjutsade därefter barnen till Skölsta. Kom hem vid 21. 


Gävle

I måndags jobbade jag i Stockholm. Kom hem vid kl 19. 

I tisdags jobbade jag i Uppsala. 

I obsdags jobbade jag i Stockholm. Kom hem kl 18. Åkte till Bälinge för möte med vägföreningen kl 19. Kom hem 20.30. 

I torsdags jobbade jag i Uppsala. Kom hem kl 19. En kvart senare kom Susanne över och drack lite vin fram till kl 22. 

I fredags var det deadline för bokslutet (egentligen var det i torsdags, men var tvungen att göra en del justeringar innan inlämning till revisorer). Efter jobbet klev jag av bussen vid Ica och handlade lite innan jag kom hem till soffan kl 20. Körde några tvättmaskiner. 

Igår sov jag till 9.45. Läste bok på förmiddagen. Vid 13.30 tog jag buss in till stationen. Köpte en sallad och åkte tåg till Gävle. Mötte upp Petra och hade tänkt gå på bio. Men Filmstaden hade utsatts för hackerattack och sålde inga biljetter. Så vi gick till Pinchos och drack drink istället. Vi tidigarelade vår middagsbokning och gick till Sarahs kl 17. Jag åt friterad kronärtskocka med chèvrekräm till förrätt. Vi tog in en pizza med svamp och en med viltskav som vi delade på. Drack Chablis till det. Tog tåget hem 19.37. 

Idag sov jag till 9.15. Plockade undan alla julsaker. Tittade på skidskytte och jobbade med vägföreningens årsredovisning. Kl 16 tog jag och Susanne buss in till stan och mötte upp Linda och Åsa på café Årummet. Jag åt tryffelkladdkaka och drack varm choklad. Tog buss hem vid 18. Åkte till Ica och storhandlade.  Barnen kom vid kl 20. 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Ny termin

I måndags var Hanna hemma när jag kom hem. Hon hade varit på Gränby och shoppat med kompisar. Nelly var sjuk och kvar hemma hos Dennis. 

I tisdags kom Hanna in till stan med buss och åt lunch med mig, vi åt buffé på Amazing thai. Hon tog buss hem när jag gick tillbaka till kontoret. Hon var hemma när jag kom hem. Efter middagen fick hon skjuts av kompis till innebandyträning. Jag åkte till skölsta kl 20 och hämtade Nelly. Lite senare 21.30 åkte jag till Lindbacken och hämtade Hanna, Klara och Ella. 

I onsdags startade vårterminen. Nelly var hemma en dag till, men mådde bättre. På kvällen åkte jag till Bälinge för budgetmöte med vägföreningen. Kom hem 20.30. 

I torsdags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna kom hem från träning på Johannesbäck strax efter 18. Nelly fick skjuts till och från träning i lindbacken av kompis. 

I fredags åkte jag till Stockholm och jobbade. Jag kom hem 18.30. Hanna var då på kalas hos Isabell och Nelly tittade på matcher på Ifu. Vid 21.30 åkte jag till skölsta och hämtade Hanna och Millie, vi hämtade upp Nelly på Ifu och skjutsade hem Millie. 

Igår skjutsade jag Hanna till Ifu kl 12. Hon skulle vara sargvakt på herrmatch. Jag tankade bilen på vägen hem. Vid kl 14.30 åkte Nelly med kompis till Åkersberga för att titta på sitt lags match. Jag åkte till Ifu vid 17 för att titta på Hannas match, det blev vinst och ett mål av Hanna. Vi åkte sen hem och åt tacos och tvättade kläder. Nelly kom hem en timme efter oss. 

Idag skjutsade jag Hanna till Ifu 10.30 då hon skulle titta på sitt lags match. Vid 12 åkte jag tillbaka till Ifu och hämtade upp henne. Vi åkte till McDonalds och åt lunch. Därefter tillbaka till Ifu för hennes match, och det blev vinst. Vi kom hem vid 16 och jag släppte av Hanna och hämtade upp Nelly. Hon hade dammsugit medan vi var borta. Vi åkte till Lager 157 och Stadium för att shoppa skidbyxor och löparskor. Efter middagen skjutsade jag Nelly till Fanny. Jag och Hanna tittade på tv. Vid 21 hämtade vi upp Nelly och åkte till skölsta där jag släppte av båda barnen innan jag åkte hem. 

Cup

I måndags åkte vi mot Uppsala efter frukost. Jag skjutsade Hanna till träning i lindbacken kl 16 och släppte sedan av Nelly i skölsta. Jag hämtade Hanna kl 18. 

I tisdags jobbade jag. Hanna fick skjuts av kompis till Storvretacupens första match. Det blev förlust. På kvällen åkte jag till Fyrishov för att se andra matchen som blev vinst. 

I onsdags hade jag tagit ledigt. Jag åkte till sjukhuset och lämnade blod. Sedan åkte jag  till Ifu och tittade på tredje matchen som de vann. De blev tvåa i gruppen. På kvällen åkte jag till Fyrishov och tittade på åttondelsfinalen som de vann. 

I torsdags hade jag tagit ledigt och åkte till Ifu och tittade på kvartsfinalen 9.30, de vann. Jag stannade kvar och såg semifinalen 11.45 som de vann. Jag åkte till skölsta och hämtade Nelly som skulle döma matcher på Ifu. Jag tittade på Hannas final där som de tyvärr förlorade mot samma lag som i första matchen. Så silvermedalj blev det! Slappade resten av dagen. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår var jag hemma och tog det lugnt, tittade på film och skidskytte. Kl 16 åkte jag till Anders Diös-hallen där Hannas lag spelade inomhusminicup i fotboll. Jag såg finalen som blev oavgjord och avgjordes med straffar. Hanna stod i mål. En av motståndarnas straffar gick i stolpen så Hannas lag vann guld. Åkte hem och tvättade. 

Idag har jag frostat av min frys, tittat på filmer och skidskytte. Åkte till Ica och storhandlade. 

(null)

(null)

Cup och gott nytt år

I måndags var det juldagen. Hanna kom till Nordanö på förmiddagen. Nikki och hollie var tyvärr sjuka och kunde inte komma. På eftermiddagen öppnade barnen sina paket. 

I tisdags åt vi lunch hos mamma. Därefter åkte vi till Uppsala. Nelly blev upphämtad av Dennis, Hanna sov hos mig. 

I onsdags jobbade jag. Vid 10.30 tog jag buss till Fyrishov för att se Nellys första match i Storvretacupen, det blev vinst. Jag tog buss tillbaka till kontoret och jobbade. Vid 14.30 åkte jag buss igen till Fyrishov. Hanna kom också dit med buss och vi tittade först på kusin Klaras match. Sedan tittade vi på Nellys andra match, det blev vinst igen. Vi tog sedan buss hem och jag jobbade lite hemifrån. På kvällen åkte vi till Ifu och tittade på Klaras match. 

I torsdags hade jag tagit ledigt. Jag åkte till Fyrishov och tittade match kl 8. Det blev förlust och de slutade tvåa i gruppen, gick till A-slutspel. Jag och Nelly åkte sen till tandläkaren för att reglera hennes tandställning. Jag skjutsade henne till skölsta innan jag åkte hem och vilade. Vid 17.45 åkte jag och Hanna till Ifu där hon köpte en innebandyklubba. Sedan åkte vi till Fyrishov och tittade på kvartsfinalen. Det blev vinst och ett mål av Nelly. Vi åkte alla hem till mig sen. 

I fredags gick jag och Nelly upp 8.15. Vi åkte till Fyrishov för samling 9.30. Medan de värmde upp så simmade jag 750 meter. Semifinalen blev oavgjord och slutade med förlust efter straffläggning. Så en tredjeplats blev det i cupen. Kusin Klara kom dit under matchen och åkte med oss hem. Efter lunch åkte vi till Ifu och tittade på några finalmatcher. När vi kom hem gjorde vi tacos. Jag åkte därefter till Ica och handlade. Klara sov kvar. 

 I lördags sov vi till 10. En timme senare åkte vi till Avesta. Vi åt lunch hos mamma. Sedan åkte vi till Hedemora och släppte av Klara. Vi åkte hem till Mona. Hon klippte barnens hår och vi fikade. Därefter åkte vi till Nordanö och träffade Nikki och Hollie. De öppnade julklappar och vi fikade. Vi åkte sen hem till mamma för middag. 

Igår åkte jag och barnen till Carro och Viktor. Barnen lekte med Ellinore och Benjamin, och vi fikade. Vi åkte förbi Ica på vägen hem till mamma. Där åt vi entrecote och potatis till lunch. Sedan kollade vi på film och läste bok innan vi började göra oss iordning för kvällen. Vi åt smårätter såsom krustader med avokadokräm, parmaskinka med färskost, smördegssnittar, smördegssnurror, bruschetta och lantchips med kammusslor. Vi fortsatte titta på film och spelade Bingolotto. Vi åt räkor och kräftor. Senare på kvällen åt vi chokladfondant med glass, maränger och jordgubbar. Vid tolvslaget gick vi ut och skålade med cider och såg fyrverkerier. 

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0