Superpark och skog

I måndags hämtade jag barnen 16.30. Efter middag cyklade vi till Hannas fotbollsträning i Årstaparken 17.45-18.45, Nelly var också med på träningen. Sedan cyklade vi till Johannesbäcksskolan för Nellys innebandyträning kl 19. Jag och Hanna cyklade hem, jag cyklade tillbaka för att hämta nelly kl 20. 

I tisdags hämtade jag Nelly på klubben och Hanna på fritids. Efter maten cyklade jag med Nelly till Årsta IP för fotbollsträning 17.30, sedan hem till Hanna. Jag cyklade tillbaka till träningen 18.15 för att följa Nelly till gymnastiken i ångelstaskolan 18.30, men hon tog sällskap med Ellen som också skulle dit. Jag cyklade hem till Hanna. Jag cyklade sedan till ångelsta kl 20 för att hämta Nelly. 

I onsdags cyklade jag till närmaste cykelverkstad på lunchrasten för att lämna in cykeln då flera ekrar lossnat från navet i bakhjulet. Andra gången denna månad som jag lämnar in cykeln för samma fel. På eftermiddagen åkte jag iväg på kundbesök, kom hem 20.30. 

I torsdags hämtade jag den lagade cykeln på lunchrasten. När jag kom hem från jobbet var mamma, mats, nikki och Hollie hemma med barnen. Vi åt middag innan de åkte hem. 

I fredags var barnen hemma när jag kom hem, de hade även hunnit handla på ica. Kl 17.30 kom Svea och maxima. Vi åt middag och hade fredagsmys. Kl 20.30 kom Sveas mamma och hämtade Svea, maxima och Hanna som skulle sova hos dem. 

Igår vaknade vi vid 9.15. Vi hämtade Hanna i salabacke 10.30. Efter lunch tog vi buss in till stan. Vi gick på bio och såg Lasse-Majas detektivbyrå. 

Imorse vaknade jag vid 9.15 och väckte barnen 9.45... Vi bytte alla sängkläder innan vi åkte till Subway och köpte lunch. Vi åkte till Vedyxaskogen och promenerade 500 m till en rastplats där vi åt smörgåsarna. Kl 14 åkte vi till nya Superpark och mötte upp Esther. De lekte på leklandet i tre timmar innan vi åkte hem. 


(null)

(null)

(null)

(null)

Jobbfest

I måndags jobbade jag. På kvällen var jag på informationsmöte i min bostadsrättsförening om det nya fibernätet. 

I tisdags cyklade jag in till stan på lunchen och fick mina hårtoppar klippta. Efter jobbet hämtade jag Nelly på klubben och Hanna på fritids. Nelly fick skjuts till gymnastiken 18.30 av Esther. Vi hämtade henne kl 20. 

I onsdags var jag på kundmöten i Virsbo hela dagen, kom hem kl 19. 

I torsdags jobbade jag, handlade på ica på vägen hem. 

I fredags hade vi kontorsfest på jobbet från kl 17. Vi bjöds på plockbuffe och vin. Jag cyklade hem kl 1. 

Igår slappade jag på förmiddagen. På eftermiddagen gjorde jag ärenden; köpte hygienprodukter på ÖoB, skyddsöverdrag till altanbordet på biltema, trosor åt barnen på hm, porslin på rusta, sadelskydd på Clas Ohlson, julklappar på leklust samt provade skor på skohuset och skopunkten. 

Idag gick jag 4 km promenad på förmiddagen. Efter lunch åkte jag till ica och handlade. Sedan åkte jag till skohuset och köpte finstövlarna jag provat. Kl 17 cyklade jag till Aspentos i salabacke och mötte upp Åsa. Jag åt färsbiffar inlindat i bröd, sötpotatis och aubergineröra. Cyklade hem kl 20. 

(null)

(null)

Matcher

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Nelly och Esther hemma när jag kom hem från jobbet. Hanna hade följt med Svea hem. Efter middagen skjutsade jag Nelly och Esther till gymnastiklektionen i ångelstaskolan. När jag kom hem så hämtade jag Hanna på granngatan. Nelly fick skjuts hem efter gympan. 

I onsdags hämtade jag först Nelly på fritidsklubben och sedan Hanna på fritids. Jag bakade äppelkaka och kolakakor till fredagsfikat på jobbet. 

I torsdags hämtade jag Nelly på klubben och Hanna på fritids. Vi följde Nelly till fotbollsträningen 17.30 och sedan vidare till Hannas träning 17.45. Jag promenerade 30 min medan hon tränade. Nelly kom till oss när hennes träning var slut och vi cyklade hem kl 19. 

I fredags var Nelly och Fröya hemma när jag kom hem. Hanna hade följt med Elsa hem. Efter middagen kom Fröyas föräldrar och hämtade henne. Vi hämtade Hanna i skölsta och handlade sedan på ica. 

Natten till lördag var Hanna vaken en stund med öronvärk. Hon fick värmekudde och alvedon. Vi sov till 8.30. Kl 11 åkte vi till Valsätra där Nelly spelade match. Sedan åkte vi till McDonalds för lunch. På eftermiddagen slappade vi och gjorde läxor. Därefter rensade vi bort leksaker från altanen och barnen lekte lite på gräset med bollar. 

Idag klev vi upp kl 7. En timme senare åkte jag och Hanna en mil till Funbo där hon hade match kl 9. Efter matchen åkte jag hem och hämtade Nelly. Vi åkte tillbaka och kollade på ytterligare tre matcher innan vi åkte hem och åt lunch. På eftermiddagen lekte barnen med Maja och Thea. 

Kulturnatt

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags efter jobbet var jag på Hannas föräldramöte kl 19. 

I onsdags var jag hos tandläkaren kl 9. Bort med tandsten och på med fluorlack. Jobbade resten av dagen. 

I torsdags efter jobbet hämtade jag Nelly hos Dennis. Hanna hade feber igen och stannade kvar hos honom då bonussyster också var sjuk. Nelly cyklade till fotbollsträning kl 17.30 och jag dammsög under tiden. 

I fredags efter jobbet stannade jag på ica och handlade lite. Cyklade hem till Susanne och drack vin, var hemma kl 23. 

I lördags gick jag promenad på förmiddagen. Kl 14 cyklade jag in till stan och mötte upp Petra. Vi åt på Loco som serverar mellanrätter. Jag åt flatbread (liten pizza) med getost och rödbetor samt pimoentos de pardon, även lite strips. Drack sangria. Vi gick på bio och såg Book club. Därefter gick vi en vända runt stan tillsammans med tusentals andra människor på kulturnatten. Cyklade hem kl 20.

Idag gick jag 4 km på förmiddagen. Kl 15 cyklade jag till IP och tittade på Nellys fotbollsmatch. Sedan åkte jag till Ica och storhandlade. 

(null)

Vab

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags åkte jag till jobbet och hämtade dator för att jobba hemma en stund. Kl 10 kom Hanna då hon hade haft feber några dagar, nu verkade hon må bättre. Vi åkte till Gränby för att laga hennes mobil och köpa present. På eftermiddagen cyklade jag till Brantingstorg för att hämta Nelly, hon går numera på fritidsklubben där. Nelly hade träning kl 17.30, jag cyklade med henne dit och hon cyklade hem själv. 

I onsdags cyklade jag till jobbet 7.40, barnen åker till skolan 20 min senare. Efter jobbet hämtade jag upp Nelly från klubben och Hanna på skolan. Hanna lekte hemma hos Svea. 

I torsdags hämtade jag Hanna, Nelly hade åkt hem tidigare till oss med Fröya. Nelly hade träning kl 17, medan jag cyklade med Hanna till träning kl 17.45. 

I fredags åkte barnen själva från skolan till ica för att handla fredagsmys. Jag mötte upp dem där efter jobbet. 

Igår var Hanna på kalas hos Elise efter lunch. Jag och Nelly åkte till Skopunkten för att köpa skor till henne. Efter kalaset kom Svea och lekte hos oss. 

Idag åkte Nelly med Esther till Turbo. Jag och Hanna cyklade till ica och vi bakade cupcakes. Efter lunch lekte Esther hos oss. 

(null)

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0