Sportlov

I måndags jobbade jag hemifrån. På lunchtimmen åkte jag och Hanna till Ikea och köpte sängben och blommor. Vid kl 14 kom en hemleverans med Hannas nya säng från Ikea. Så då kunde vi färdigställa hennes nymålade rum. Nelly tog buss in till stan för tandreglering. Hedvig kom därefter och hängde med Nelly en stund. Jag skjutsade nelly, Hedvig och Hanna till Ifu för träning 17.40. Jag hämtade Hanna 19.30, Nelly stannade kvar och tränade med äldre. Hon fick skjuts hem av kompis 20.30. 

I tisdags jobbade jag och barnen var hemma. 

I onsdags var jag på mammografi innan jobbet. På kvällen fick barnen skjuts av kompis till träning i Lindbacken. Jag hämtade dem 20.30. Vi skjutsade hem Astrid och hedvig. 

I torsdags när jag kom hem från jobbet så åkte jag och Nelly och hämtade upp Hanna hos Emma. Vi åkte till Gränby och åt sushi. Sedan gick barnen på bio, på Anyone but you. Jag hämtade dem 20.15. Vi hämtade upp Emma och Svea på vägen hem. Svea gick hem vid 23, Emma sov kvar hos oss. 

I fredags hade jag tagit ledigt. Dennis kom förbi och hämtade Hannas gamla säng. Vid 11.30 skjutsade vi hem Emma och stannade till vid Gränby. Sedan åkte vi till Avesta. Vi åt lunch hos mamma och åkte därefter till dollarstore. På kvällen fick jag skjuts till stan och mötte upp Nina, Jenny och Jennie på Kings Arms kl 18. Jag åt jumboräkor till förrätt och tonfisk med potatiskroketter och wasabikräm till varmrätt. Fick skjuts hem av Jenny vid 23. 

Igår åkte vi på loppis och till pickaboo där vi köpte godis. Efter lunch gick barnen till badhuset. Sedan kom Marcus med familj. Vi fikade och åt middag med tacos och dumplings. När de åkt hem tittade vi på mello. 

Idag åkte vi till Uppsala på förmiddagen. På eftermiddagen har Hanna haft besök av Svea och Emma. De gick hem 18.30. Barnen blev upphämtade av Dennis vid 20.30. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Målning och handledarkurs

I måndags jobbade jag i Stockholm. Dennis var med Hanna på sjukhuset för att operera in rör i öronen. 

I tisdags efter jobbet åkte jag till Bälinge för möte med vägföreningens revisorer 18.30-19.30. Stannade på vägen hem och hämtade ut en spegel som Hanna beställt. 

I onsdags jobbade jag i Stockholm. Hanna kom till mig på kvällen. 

I torsdags hämtade jag nelly från träning i Lindbacken kl 22. 

I fredags var barnen hemma när jag kom hem. Vi åt tacos och tittade på Bäst i test. Jag gick till Ica och handlade lite. 

Igår klev jag och Hanna upp kl 10. Vi åkte till Rusta och köpte målarfärg. Efter lunch fixade Hanna med tejpning av väggar, lister, fönster, element och rör. Jag hjälpte Nelly att möblera om på sitt rum. Sen hjälpte jag Hanna att måla sin vägg. Efter middagen gjorde Nelly nutellapizza och vi tittade på mello. 

Idag klev jag och Hanna upp 9.30. Vi åt frukost och målade sedan andra lagret färg på väggen innan vi väckte Nelly. Vid 13.30 blev jag och Nelly upphämtade av Dennis och åkte till körskola för handledarkurs. Den höll på i 3 timmar och 15 minuter. Vi fick skjuts hem. Jag och Nelly åkte och köpte pizza. Efter middagen satte vi upp gardiner i Hannas rum. Därefter gick jag och Hanna till Ica och handlade. 

(null)

Miklagård

I måndags var barnen på träning när jag kom hem. Hanna kom hem från fotbollen strax efter 18 och Nelly kom hem vid kl 20. 

I tisdags var båda barnen hemma när jag kom hem. Jag skjutsade Hanna och Klara till träning i lindbacken 19.15. Handlade lite på Ica på vägen hem. Hämtade dem kl 21.30. 

I onsdags var barnen hemma när jag kom hem. Jag åkte till Bälinge på möte kl 19-20. Nelly fick skjuts till och från träning av kompis. Hon kom hem vid 21. 

I torsdags var det digitala utvecklingssamtal med barnens lärare. Barnen åkte sedan hem till Dennis. 

I fredags kväll gick jag över till Susanne en stund. Hennes tidigare kollegor var där. Drack vin och gick hem vid 23. 

Igår tog jag det bara lugnt hela dagen  

Idag har jag dammsugit och tittat på skidskytte. Vid 17 tog jag buss till salabacke och mötte upp Åsa vid Miklagård. Jag åt lammfärsbiffar inlindade i tunnbröd med pommes och baba ganoushyoghurt. Tog bussen hem vid 20. 

(null)

Lugn vecka

Har bara jobbat på vardagarna. 

Igår sov jag till kl 10. Gick till Ica och handlade lite. Lämnade in ett paket. Hemma har jag läst bok, tittat på film, gjort bokföring åt vägföreningen och tvättat kläder. 

Idag sov jag till kl 10. Har rensat och sorterat papper. Kollat på serier. Åkte till Ica och storhandlade. Snart kommer barnen hit. 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0