Soul train och vintertid

I måndags morse fick jag, som vanligt den senaste tiden, ta en fight med Nelly om att lägga ifrån sig mobiltelefonen vid måltider. Det slutade med att hon fick mobilförbud i fyra dagar... Jag lämnade barnen på fritids och jobbade. På kvällen hade jag två kundmöten i Örsundsbro. Jag var hemma 22.30 och stannade då på ica och handlade lite mat. 

I tisdags hämtade jag barnen och Esther följde med oss hem. Kl 19 skjutsade jag dem till dansen och Esthers mamma skjutsade sedan hem dem. 

I onsdags hämtade jag barnen. Hanna gick hem till Svea och lekte. Nelly var hem till maja en stund. 

I torsdags hämtade jag barnen. Vi var hemma kl 17. Hanna bytte om till innebandykläder och vi åkte iväg 17.10 till Dennis för att hämta Nellys innebandyoverall. Hon fick byta om i bilen och vi åkte förbi Max drive-in och köpte hamburgare kl 17.30. Barnen åt i bilen och jag släppte av Nelly på Leos lekland 17.45 där hennes innebandylag skulle leka. Jag och Hanna åkte till johannesbäcksskolan där Hannas träning började kl 18. Jag satt kvar i bilen en stund och åt min hamburgare. När träningen var slut kl 19 så åkte vi till skölsta så att Hanna kunde lämna partyinbjudningar till två kompisar. Vi hämtade Nelly kl 20 och åkte sedan hem och duschade. 

I fredags efter jobbet var jag på AW på o’connors med kollegor kl 17. Sedan mötte jag upp Susanne kl 19 vid BJ och vi gick på nattklubben Soul train. De stängde kl 22 och vi gick vidare till baren Level. Jag tog buss hem 23.40. 

Igår sov jag till kl 10. Efter frukosten startade storstädning av mitt hem som förfallit de senaste veckorna. Kl 15 var jag klar med plock av kläder, leksaker, papper, pyssel, snoddar mm, samt hade dammat och dammsugit. Jag körde igång tvättmaskin och diskmaskin. Jag åkte sedan och lämnade innebandyväska till Hanna, tankade bilen och handlade på ica innan jag föll ner i soffan. 

Idag vaknade jag 7.30 (8.30 om vi inte ställt om klockan), kunde inte somna om men låg kvar en timme till. Jag tog en promenad på 40 min, kallt och blåsigt. Kl 12 åkte jag till Gränby och åt toast till lunch. Sedan åkte jag till Ifu och tittade på Hannas matcher i två timmar, hon gjorde ett mål. Därefter åkte jag tillbaka till Gränby och köpte vinterkängor till mig och barnen på stadium, strumpbyxor åt barnen på kappahl, smink till mig på hm och julklapp på leklust. Jag åkte vidare till Jysk för att titta på täcken, till Intersport för att köpa innebandystrumpor och -klubba och till citygross för att handla mat. På kvällen tränade jag en halvtimme på löparbandet. 

Gävle och bio

I måndags lämnade jag barnen på fritids. Jag åkte en timme tidigare från jobbet för att hämta barnen och skjutsa Nelly till träningen på Ifu kl 17-18. 

I tisdags var jag på kundmöte i Virsbo på förmiddagen och sedan kundmöten i Hedemora på eftermiddagen och kvällen. Var hemma kl 22. 

I onsdags jobbade jag och var sedan på kundmöte i Upplands Väsby på kvällen. Var hemma kl 21. 

I torsdags jobbade jag och var på kundmöte i Knivsta på eftermiddagen. Stannade till på Gränby på vägen hem för att köpa sport-bh till Nelly. 

I fredags efter jobbet åkte jag buss hem och hämtade bilen. Sedan hämtade jag barnen hos Fröya och maxima i skölsta. 

Igår klev vi upp kl 6.45. Nelly hade samling 7.45 på Ifu och spelade två matcher. Kl 12 åkte vi bil till Gävle. Där mötte vi upp Petra, inez och William. Vi åt lunch på church street saloon. Sedan gick vi på bio och såg My little Pony. Därefter lekte vi hemma hos dem tills vi åkte hem kl 20. 

Idag sov vi till kl 9. På förmiddagen gick jag på löparbandet en halvtimme. Efter lunch åkte vi till Gränby en sväng. Kl 16 åkte vi till Ifu där Hanna hade en match. Sedan tittade vi på när andra halvan av hennes lag spelade match. Var hemma kl 19.15. 

(null)

60-årskalas

I måndags åkte jag tidigare från jobbet och hämtade barnen 16.30. Vi var på Nellys innebandyträning på Ifu kl 17-18. 


I tisdags följde Hanna med Svea hem, som nu flyttat med sin pappa från skölsta till gatan bredvid vår. Jag hämtade Nelly och efter middagen gick hon också dit för att leka en stund med Sveas storasyster Selma. Kl 19 hämtade jag Nelly och skjutsade henne till dansen. Sedan hämtade jag Hanna. Vi hämtade Nelly kl 20.15. 

I onsdags efter jobbet åkte jag till Intersport och köpte höstskor till Nelly. Jag handlade mat på Coop. Var in på citygross och köpte höstvantar till barnen. Var in på ÖoB en sväng. Åkte till Ica Maxi och hittade gummistövlar och gympaskor till Nelly. 

I torsdags efter jobbet åkte jag till Gränby och letade efter överdragsbyxor till barnen, men hittade inga bra. 

I fredags gick barnen från fritids med Svea och Selma hem till deras mamma i Salabacke. Jag hämtade dem där efter jobbet. Vi åt tacos hemma och hade fredagsmys. 

Igår gick vi upp 8.30. Vid kl 10 åkte vi till Willys och köpte lördagsgodis. Sedan åkte vi till Örebro och firade min moster Anne-Marie som fyllt 60 år. Mormor, moster Siv, kusin Carro och kusin Ullis med familj var också där. Vi fick lunch och fika, vi var även ut på en promenad. Vi åkte hem kl 17. När vi kom hem vid kl 19 så åt vi middag på Sibylla. 

Idag åkte vi till Gränby på förmiddagen. Nelly handlade halsband och tröja. Hanna köpte present. Barnen fick varsin ryggsäck. Kl 14 lämnade vi Hanna på kalas hos Rakel. Kl 15.30 lämnade jag Nelly på Ifu då hennes lag skulle äta tillsammans och se en damlagsmatch. Jag hämtade Hanna kl 16. Vi var på Hannas innebandyträning i johannesbäcksskolan 17-18 och åkte sedan till Ifu. Vi tittade klart på sista perioden av dammatchen innan vi åkte hem. 


Tjejhelg

I måndags och tisdags jobbade jag bara. Har köpt busskort nu när det är mörkare och kallare. 


I onsdags hämtade jag barnen. 

I torsdags lämnade vi Nelly i skolan kl 8.10. Hanna hade fått tid på öronmottagningen på sjukhuset då hon haft ont i ena örat i några dagar. Läkaren såg att röret i det örat hade fallit ut i hörselgången så hon tog ut det. Nu var det vätska bakom trumhinnan igen. Hon gick göra hörseltest och hör dåligt på det örat, men hyfsat bra på det andra örat. Jag lämnade av henne i skolan 10.45 och åkte sedan till jobbet. På kvällen var jag på kundmöte i Bålsta. Var hemma 20.30, men stannade till på Willys och handlade. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår vaknade jag kl 8. Kl 10 tog jag buss till stationen och tåget till Krylbo. Jag gick hem till mamma med väskan, sedan gick jag till Franzens och köpte en top. Carro hämtade upp mig och vi åt lunch på Kinarestaurangen. Hon skjutsade tillbaka mig till Krylbo. Kl 18 skjutsade mamma mig till Nina. Jenny hämtade oss och vi åkte till En & en halv i Hedemora. Jag åt tonfisk, potatisterrin och limeaioli. Var tillbaka i Krylbo 23.30. 

Idag sov jag till 9. Tog tåget hem. Slappade en stund och försökte sedan städa/plocka, orkade inte dammsuga. Kl 19 tog jag buss in till stan och mötte upp Helena J. Vi åt middag på Pinchos, var hemma till kl 22. 


Pinchos och Parkcupen

I måndags hämtade jag Hanna på fritids, men hon följde då med Svea hem istället. Nelly hade hämtats tidigare av Dennis för att åka på innebandyträning. Hon kom hem efter kl 18. När hon ätit middag så hämtade vi Hanna i skölsta. 


I tisdags hämtade jag barnen och Svea på fritids. Kl 19 skjutsade vi hem Svea och lämnade av Nelly på dansen. Vi åkte hem och gjorde läxa. Hämtade sedan Nelly kl 20.15. 

I onsdags efter jobbet cyklade jag in till stan då Dea hade 25 procent på allt, köpte två toppar. Handlade presenter till Nellys fotbollstränare och cyklade sedan hem. 

I torsdags efter jobbet mötte jag upp Helena, Maria och Ann-Sofi. Vi åt på Pinchos som nu har öppnat i Uppsala. Sedan drack vi ett glas vin på Kitchen and table. Cyklade hem vid kl 21. 

I fredags hämtade jag barnen på fritids, inga lektioner pga studiedag. Hanna tappade en tand på kvällen. 

Igår vaknade barnen vid kl 7. Hanna tappade en tand till. Kl 10 åkte vi och köpte lördagsgodis och presenter till Hannas fotbollstränare. Vi gick till Årsta IP till kl 11 då Nelly hade samling för parkcupen. Halva laget hade match kl 12, men Nelly skulle spela 12.40. Kl 12.45 hade Hanna samling för parkcupen, lämnade av henne hos laget och såg klart på Nellys match. Hannas match började 13.20, så den hann jag se. Kl 14.40 spelade båda barnen match samtidigt, så jag tittade på Hannas match. Nelly spelade sedan kl 16 och Hanna kl 16.40. 

Idag sov barnen till 8.30. Kl 11.45 skjutsade jag Nelly till Esther i Skölsta och Hanna till Svea i Salabacke. Kl 12.45 skulle föräldrarna i Nellys lag arbeta på parkcupen då vår klubb arrangerar den. Ca 200 lag spelar på 17 planer. Jag stod och sålde hamburgare till kl 15.30. Då fick Nelly skjuts dit och Fröya följde med oss hem. Tjejerna gick till ica och handlade, sedan bakade de kladdkakemuffins. Hanna fick skjuts hem kl 17 och Fröyas mamma kom och hämtade henne kl 17.30. 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0