Begravning

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var hos Svea. Efter middagen skjutsade jag Nelly till innebandy i Johannesbäck kl 19. Jag hämtade samtidigt Hanna hos Sveas mamma. Nelly fick skjuts hem av Dennis 20.30. 

I onsdags var båda barnen hemma när jag kom hem. Nelly gick iväg till IP för fotboll kl 18. Jag och Hanna åt middag. Sedan skjutsade jag henne till Lindbacken för fotboll kl 19. Jag hämtade henne 20.15. 

I torsdags var Hanna och Svea hemma när jag kom hem. Nelly hade tagit buss till Gränby och där bytt till buss till Lindbacken för att vara med Ebba. Efter middagen fick Hanna skjuts av Sveas pappa till fotbollsträning i Lindbacken. Jag handlade på Willys innan jag hämtade henne kl 20.15 och vi inväntade Nelly vars innebandy slutade 20.30 i Lindbacken. 

I fredags morse skjutsade jag Hanna och hennes kompisar till träslöjden på Ångelstaskolan. Sedan åkte jag till Avesta för att möta upp släkten. Mormors begravning började 10.30 i Avesta församlingshem. Efteråt åkte vi vidare till kyrkogården för urnsättning, då sken solen på oss. Vi åkte därefter hem till mamma och blev bjudna på lunch och fika. Vid kl 15 åkte jag tillbaka till Uppsala. Stannade vid city gross för att köpa frysta kycklingburgare. Nelly var hemma när jag kom hem.  Hanna och Svea kom när maten var klar. Lite senare gick de hem till Svea där Hanna sov kvar. 

Igår tog vi det lugnt på förmiddagen. Efter lunch cyklade Nelly till Astrid. Strax efter kom Hanna hem med Svea och Simon. Då fick hon äta lunch. De lekte sedan en stund inomhus med jag vilade. De gick därefter ut och lekte. Hanna kom hem kl 18 och Nelly kom hem kl 18.30. Hennes kompis Hedvig kom också. Jag gick över till Susanne en stund och blev bjuden på bubbel. Barnen ordnade med middag och lördagsmys själva. Hanna gick ut en sväng till med Svea och Simon. Jag kom hem vid 21 och ringde hem Hanna. Jag tittade sedan på tv med Hanna. Hedvig åkte hem vid kl 23. 

Idag åkte jag och Hanna till Gränby för att köpa present. Nelly gick till IP och litade lite fotboll med några kompisar. Efter lunch skjutsade jag Hanna till kalas hos Abdul. Jag åkte på ärenden till Rusta, dollarstore och Jysk. Jag hämtade upp Hanna kl 17. Vi åkte hem så att hon kunde byta om. Sedan skjutsade jag henne till Lindbacken för fotbollsträning med pojkar -11. Jag åkte hem och fixade middag. Jag och Nelly hämtade Hanna 19.30 och vi åkte förbi Dennis med deras idrottsväskor på vägen hem. 

Flytthjälp

I måndags efter jobbet gick jag och Susanne till sushi yama för middag. Därefter gick vi till Bishop för quiz. Jag cyklade hem vid kl 20. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags var barnen hemma när jag kom hem. Nelly gick iväg till fotbollsträning på IP kl 18. Jag och Hanna åt middag. Jag skjutsade sedan  henne till fotboll i Lindbacken kl 19 och hämtade henne 20.15. 

I torsdags jobbade jag bara. 

I fredags stannade jag på Hemköp på vägen hem från jobbet och köpte fredagsmys. 

Igår åkte jag hem till Linda kl 11.30 för att hjälpa henne att flytta. Vi var sex personer så det gick rätt snabbt, hon hade redan kört iväg en hel del kartonger. Hon bjöd på pizza vid kl 14 ute på gården och därefter åkte jag hem och slappade. 

Idag tog jag en promenad på 5 km innan frukost. Sedan dammade och dammsög jag och plockade disk. Jag åkte till ica och storhandlade. Köpte med mig citysallad hem. Har fixat med tvätt och tagit det lugnt. 

(null)



Däckbyte

I måndags var det röd dag, men jag och Hanna klev upp 7.45. Hon gick till IP för fotbollsträning kl 8.45-10. På förmiddagen blev hon upphämtad av Svea för att äta lunch där och följa med dem och spela padel. Efter lunch åkte jag till ica och storhandlade. Nelly hjälpte mig bära in allt när jag kom tillbaka. Sedan åkte jag till olika mobilverkstäder för att se om de kunde laga Hannas mobil som hon kraschat. Jag lämnade in den på alina så att de kunde laga framsidan för 1000 kr. Baksidan kostar nästan 2000 kr att laga så den får fortsätta vara sprucken. Jag hann bara vara hemma en halvtimme innan jag fick sms om att den var klar. Åkte dit och hämtade den. Jag gick sedan till Årsta centrum för att möta upp Hanna och köpa sushi. 

I tisdags var barnen och Svea hemma när jag kom hem. Efter middagen cyklade Nelly till innebandy på Johannesbäck kl 19. Jag cyklade dit och mötte upp henne 20.30. 

I onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags var barnen och Klara hemma när jag kom hem. Efter middagen gick Hanna och klara till Årstaskolan för inomhusfotboll kl 19. Jag skjutsade Nelly till innebandy i Lindbacken samma tid. Nelly fick skjuts hem av kompis. Jag promenerade till skolan och mötte upp Hanna 20.30. 

I fredags följde Hanna med Isabell och Svea hem till Svea efter skolan. Nelly gick till ica och köpte fredagsmys och var hemma när jag kom hem från jobbet. Jag lagade tacogratäng och Hanna kom hem vid 18.30.  

Igår gick Hanna hem till Svea på förmiddagen. De lekte även utomhus med Simon, Charlie och klara. Hon kom hem för att äta lunch och gick sedan ut för att spela fotboll med kompisarna. Nelly och jag slappade hemma. Hanna kom hem och åt middag på kvällen. Vi åkte sedan till kandyz och köpte godis. Svea kom hit en stund på kvällen. 

Idag gick Hanna till Svea på förmiddagen, även malva var där. Jag åkte till bildemo 11.30 för att byta till sommardäck. Efter lunch skjutsade jag Nelly till Johannesbäck för extra fotbollsträning kl 14. Sedan fixade jag med disk och tvätt. Hanna och hennes kompisar var inne hos oss en stund. Jag hämtade Nelly kl 16. Hanna fick skjuts av Elsa till crossfit kl 17. Jag hämtade dem kl 18 och skjutsade Elsa till skölsta. Vi lämnade väskor hos Dennis och köpte sedan med Subway hem.  

(null)

Glad påsk

I måndags efter jobbet gick jag och Susanne till Bishop för quiz. Vi cyklade hem kl 20. Barnen hade påsklov och klarade sig själva hemma. De gick till träning kl 17 och Dennis hämtade dem efteråt. 

I tisdags efter jobbet cyklade jag förbi kansliet och lämnade tillbaka ett par fotbollsbyxor som var för stora för Nelly. Jag gick till ica och hämtade även ut paket hos ombudet. Barnen kom från Dennis 17.30. Jag lagade middag och skjutsade Hanna till Lindbacken för träning med pojkar -11 kl 18.30. Åkte hem och skjutsade Nelly till Johannesbäck kl 19. Hämtade Hanna 19.45 och hämtade Nelly 20.30. 

I onsdags efter jobbet handlade jag lite på Hemköp innan jag cyklade hem. Barnen hade hämtats av Dennis på eftermiddagen. Jag åkte till dem i skölsta på kvällen för att lämna skidkläder. 

I torsdags efter jobbet kom Susanne och Johanna. Vi åt räkor med tilltugg och drack vin. Johanna åkte hem vid 22.15 och Susanne vid 23.30. 

I fredags åkte jag till Avesta. Barnen hade kommit dit redan på torsdagen slalomdag. Marcus med familj kom och vi åt god påsklunch. Vi gick till Karlbergsparken för lek. Därefter fikade vi äppelpaj. Till middag blev det tacos. 

I lördags åkte vi till Hedemora då barnen ville klippa sig och färga håret. Nelly stannade kvar för att sova hos klara. Jag och Hanna åkte tillbaka till Avesta och åt grillat kött till lunch. Vi hann träffa Ann-Marie och Mats samt Marcus, othilia, nikki och hollie innan de åkte hem. 

Igår hämtade jag Nelly i Hedemora. Efter lunch åkte vi tillbaka hemåt, kom till Uppsala kl 16. Svea kom över och lekte en stund. 

(null)

(null)

(null)

(null)


grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0