Vintertid

I måndags efter jobbet lagade jag middag och åkte sedan till Ifu 19.30 och hämtade Nelly. Vi skjutsade hem Fanny också. Nelly stannade hos mig en dag extra. 

I tisdags och onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags efter jobbet gick jag hem till Susanne. Hon hade vin och ost kvar från tjejkvällen i lördags så vi var ju "tvungna" att dricka och äta upp det. 

I fredags efter jobbet cyklade jag hem och åt middag och fixade i ordning mig. Jag tog buss in till stan vid 20 och mötte upp Åsa vid BJ för att gå på nattklubben soultrain. Vi stannade tills de stängde kl 23. Tog buss hem då. 

Igår sov jag till 10. Åkte till citygross och handlade. Hanna ringde och behövde skjuts från Gränby till skölsta (Dennis och Nelly var på match i Stockholm). Därefter åkte jag hem och läste bok resten av dagen. 

Idag sov jag till 9.30. Cyklade till Every padel och spelade padel i 1,5 timme med tre av de som gick samma kurs som mig. Efter lunch åkte jag på ärenden till Rusta och ÖoB. Storhandlade på Ica. Köpte sallad på citysallad. Hemma har jag tvättat och diskat, bokfört åt vägföreningen och åt Hannas innebandylag. 

Matcher

I måndags jobbade jag i Stockholm. Kom hem kl 17. Nelly var sjuk och stannade kvar hos Dennis. Hanna var på fotbollsträning och kom hem strax efter 18. 

I tisdags var Hanna hemma när jag kom hem. Efter middagen cyklade jag till skolan för föräldramöte kl 18-20. Hanna fick skjuts till lindbacken på träning. Jag hämtade Hanna och klara från träningen 21.30. 

I onsdags åkte Hanna iväg med Dennis på träning i lindbacken. Jag hämtade Nelly i skölsta vid 19.  Hanna fick skjuts hem vid 20.30. 

I torsdags var nelly fortfarande lite sjuk och stannade hemma. Hanna var på träning på Johannesbäck när jag kom hem. Hon kom hem strax efter 18. 

I fredags var nelly hemna när jag kom hem. Hanna hade åkt till Ifu för att titta på match. Efter middagen skjutsade jag Nelly till lindbacken för att hon skulle titta på match. Jag stannade till vid Ica och handlade lite. Hanna kom hem vid 20.30 och Nelly strax efter 21. 

Igår sov vi länge. Jag och Nelly hämtade upp Felicia vid Gränby kl 12.10. Jag skjutsade dem till Björklinge där de skulle döma tre matcher. Jag hämtade dem vid 16.30. Vid 18 gick jag över till Susanne på ost- och vinkväll med fyra andra tjejer. Gick hem kl 22. 

Idag klev jag och Hanna upp kl 7. Åkte till Ifu till 8, matchen började 9. Blev vinst. Jag skjutsade henne till Stenhagen där hon skulle döma en match. Åkte hem och lagade lunch. Hon fick skjuts hem vid 13. Åt lunch och fixade med tvätt och disk. Skjutsade nelly till Ifu 14.30 då hon skulle döma. Hanna hade dammsugit när jag kom hem. Jag och Hanna åkte till Ifu vid 16 då hon skulle döma. Nelly blev upphämtad av Dennis på ifu för att åka till samling i Storvreta. När Hannas dömning var klar så åkte vi till Storvreta och kollade på matchen. Blev förlust. Köpte med oss mat från McDonalds hem. 

(null)

Bio och padelkurs

I måndags, onsdag, torsdags och fredags jobbade jag i Stockholm. Cyklar hemifrån 7.10 och kommer hem 18.45. I tisdags jobbade jag i Uppsala. 

Igår klev jag upp 9.30. Efter frukost cyklade jag till Every Padel där jag anmält mig till en nybörjarkurs som höll på i 1,5 timme. Sedan hem för att duscha och äta lunch. Tog bussen in till stan och mötte upp Petra från Gävle. Vi gick på bio och såg Tillsammans 99. Därefter gick vi till Kött Kök & Bar. Jag åt oxfilé med potatis- och getostrulle och murkelsås. Vi gick vidare till TGI Fridays och drack en drink. Jag tog bussen hem vid kl 20. 

Idag klev jag upp 9.30. Även denna dag blev det 1,5 timme padelkurs. Jag åkte sedan till Ica och storhandlade. Köpte med mig libanesisk kafta med tillbehör från Mimos. Har tvättat, diskat, läst bok och rensat blomkrukorna i rabatten. 

(null)

(null)

(null)

Innebandy

I måndags jobbade jag på kontoret i Stockholm. 

I tisdags jobbade jag i Uppsala. 

I onsdags var Hanna hemma när jag kom hem. Efter middagen åkte jag till Bälinge för styrelsemöte. Kom hem kl 21. Nelly kom hem från träning vid kl 22 på moppen. 

I torsdags var Hanna på innebandyträning i Johannesbäck. Hon kom hem lagom till middagen strax efter 18. Jag skjutsade nelly, Hedvig och Astrid till lindbacken för träning 19.30. Hon fick skjuts hem. 

I fredags stannade jag kvar på kontoret efter jobbet för AW. Vi åt pizza, drack bubbel och spelade tv-spel. Jag tog buss hem vid 22. Barnen hade köpt pizza och ätit chips. 

Igår skjutsade jag Nelly till Ifu för samling 12.45. Åkte hem och åt lunch. Jag och Hanna åkte till Ifu och såg två av perioderna på Nellys match med damjuniorerna (blev förlust), sedan åkte vi vidare till Storvreta för hennes match. Nelly och Dennis kom också till Storvreta och kollade på Hannas match, blev förlust (mot äldre spelare). Vi åkte till eko och köpte godis innan vi åkte hem. 

Idag skjutsade jag Nelly till samling i lindbacken kl 9.30. Åkte till rusta medan de värmde upp. Blev vinst i Stockholms-serien, ett mål av Nelly. Vi åkte hem till Hanna och åt lunch. Hanna gick till IP och tittade på parkcupen. Jag fixade med tvätt och disk. Bakade en äppelpaj av äpplen från Nordanö. 

Bio

I måndags var jag in på hemköp innan jag cyklade hem från jobbet. Båda barnen var hemma hos mig då Dennis var bortrest på kurs. Nelly fick skjuts av kompis till innebandyträning. Jag hämtade henne och hedvig på ifu 19.30. 

I tisdags var båda barnen hemma när jag kom hem. Hanna var på fotbollsträning 18-19.15. Jag och Nelly åkte till skölsta och lämnade grejer hos Dennis. 

I onsdags var bara Hanna hos mig. Svea var här en stund. 

I torsdags var jag och fyra kollegor på ekonomimässa i kista. Hanna var på fotbollsträning, hon kom hem strax efter mig. 

I fredags hade barnen studiedag. Hanna tog tåget till Avesta. Jag jobbade och var in på hemköp innan jag cyklade hem. 

Igår städade jag på altanen och i rabatten. Jag plockade undan tvätt och disk. Slappade lite i soffan. Jag och Susanne cyklade in till stan 17.15. Vi mötte upp Linda och gick på bio. Såg Johan Glans sommarturné. Sedan gick vi till TGI Fridays och mötte upp Åsa. Jag åt ribs och drack margarita. Cyklade hem 21.30. 

Idag har jag gjort bokföring åt vägföreningen, dammsugit och tvättat. 

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0