Gävle

I måndags lämnade jag barnen på fritids. Sedan åkte jag på kundmöten i Virsbo och Hedemora hela dagen. 


I tisdags jobbade jag och åkte sedan på kundmöte i Virsbo. Var hemma kl 20. 

I onsdags hämtade jag barnen. Hanna lekte en stund med Simon. 

I torsdags kom min mamma och hämtade barnen i skolan. Hon följde med Nelly till tandläkaren. Sedan bakade de och lagade mat. Jag kom hem kl 17, mamma åkte kl 19. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår vaknade jag 8.30. Kl 10 gick jag ut på promenad i 45 min. Sedan tog jag det lugnt ett tag. Kl 14.30 tog jag buss till stationen och tåg till Gävle. Petra mötte mig och vi gick till en sushirestaurang. Därefter gick vi på bio och såg Big sick. Jag var hemma kl 24. 

Idag sov jag till kl 10. Tog det lugnt på förmiddagen, tvättade och diskade. Åkte och handlade på eftermiddagen. Tränade sedan intervaller i 30 min på löparbandet. 


Pyjamasparty och matcher

I måndags hämtade jag Nelly på fritids. Hanna hade följt med Svea hem. Jag och Nelly åkte till Ifu arena för första innebandyträningen. Den började kl 17, men vi hann inte dit förrän kl 17.15. Sedan handlade vi på Willys och därefter hämtade vi Hanna i skölsta. 


I tisdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly hade följt med Fröya hem. Hanna lekte med grannen/klasskompisen Simon. Nelly kom hem kl 18 och vi skjutsade henne till dansträning kl 19.15. Hämtade henne en timme senare. 

I onsdags handlade jag på ica efter jobbet. 

I torsdags hämtade jag barnen på fritids. Vi gick direkt till Hannas fotbollsträning kl 17. Medan hon tränade gick Nelly till ica och köpte plocksallad. Kl 18 började Nellys träning, då gick jag och Hanna till ica och köpte sallad. 

I fredags följde mira och Nova med oss hem. Kl 18 kom även Esther och Tuva på Nellys pyjamasparty. Vi åt tacos, tjejerna spelade spel, Hanna lekte med Simon. Tjejerna kollade på film och åt snacks och godis. Sedan gjorde de slajm. Tre av dem skulle sova i bäddsoffan och två i dubbelsängen, medan jag tog Nellys säng. Kl 23 släckte jag alla lampor och tog bort mobilerna, då blev det äntligen tyst. 

Igår kl 6.45 hörde jag att tjejerna var vakna. Även Hanna väcktes av dem kl 7. Jag låg kvar i sängen till kl 9, och gjorde då frukost. Kl 11 blev kompisarna hämtade. Vi åkte till Willys och köpte lördagsgodis. Vi slappade på eftermiddagen. Maja och thea kom och lekte en stund. 

Idag ringde klockan 7.45. Samling för Nellys matcher kl 9.15. Hon spelade tre matcher, varav två inomhus. Vinst i de två första matcherna. Vi kom hem vid kl 14. När Nelly duschat skjutsade vi henne till milly som bor inne i stan. På vägen hem hämtade vi upp Svea. Jag bytte sängkläder, medan Hanna och Svea lekte en stund innan vi åkte till deras fotbollsträning. De spelade där match mot killar som är ett år yngre och tjejerna vann. Efter middagen hämtades Svea och vi åkte till stan och hämtade Nelly. 


Middagar

I måndags lämnade jag barnen på fritids och jobbade hela dagen. 


I tisdags hämtade jag barnen. Vi åkte till skölsta så att Nelly kunde lämna ut inbjudningskort gällande pyjamasparty. Efter middagen skjutsade vi Nelly till terminens första dansträning kl 19.15. Hon kom hem 20.30. 

I onsdags stannade jag till på ica och handlade på vägen hem. 

I torsdags handlade jag igen på ica då jag inte fick med allt på cykeln dagen innan. När jag kom hem så bakade jag tre äppelkakor då det var min tur att bjuda på fika på jobbet dagen efter. 

I fredags slappade jag efter jobbet. 

Igår vaknade jag vid 8.30. På förmiddagen städade jag i nästan tre timmar. På eftermiddagen sprang/gick jag på löparbandet i 30 min. På kvällen cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa och Maria för middag på Amazing Thai. Det var kulturnatten, men eftersom det regnade ganska mycket så cyklade jag hem redan vid kl 22. 

Idag sov jag till 9.30. Jag tog en promenad på 50 min innan frukost. Vid 13.30 cyklade jag till stationen och tog tåget till Stockholm. Jag mötte upp Marie och vi åt på Pong. Jag var hemma vid kl 20. 

Matcher och brunch

I måndags lämnade jag barnen på fritids och jobbade hela dagen. 


I tisdags hämtade jag barnen efter jobbet. Hanna följde då med Svea hem. Efter middagen följde jag med Nelly till fotbollsträningen. Men jag åkte hem efter halva träningen för att ta emot Hanna. Nelly cyklade hem själv när hon tränat klart. 

I onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. Hanna följde med Svea igen. Maja och thea kom och lekte med Nelly. Jag promenerade tillbaka till skolan och hämtade Hannas cykel. Sedan åkte jag till skölsta och hämtade Hanna. 

I torsdags lämnade jag barnen på fritids och jobbade hela dagen. 

I fredags hämtade jag barnen efter jobbet. Vi gick hem och hade fredagsmys. 

Igår hade vi ställt klockan på 7.45. En timme senare åkte vi till stadsdelen Gottsunda där Nelly spelade tre matcher. När hennes matcher var slut kl 13 så skulle vi stanna kvar och titta på när andra halvan av laget spelade sin sista match. Halvvägs in i matchen så öppnade sig himlen och det spöregnade. Vi stod dock kvar under paraplyn. När vi kom hem så kom Svea och lekte. Även Maja och thea kom över, och regnandet fortsatte.  

Idag sov vi till 8.30. Vid kl 10 åkte vi till Ikea och åt brunch. Sedan åkte vi till Sävja där basketklubben hade prova-på-träning, båda tjejerna var med. Därefter åkte vi till hm och köpte en kjol till Nelly. Vi åt lunch på chop chop. När vi kom hem gick de över till Maja och thea. Kl 16 cyklade jag och Hanna till hennes fotbollsträning. 


grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0