Loppis och filmkväll

I måndags var ingen hemma när jag kom hem. Hanna hade gått till IP för fotbollsträning. Hon kom hem 18.45. Jag åkte till Ifu och hämtade Nelly och hedvig från innebandyträning 19.30. 

I tisdags var nelly sjuk. Jag följde med Hanna till tandläkaren 8.10. Därefter cyklade jag till jobbet och hon till skolan. Hanna var på fotbollsträning 18.30-20. 

Nelly var hemma sjuk i onsdags. Även Hanna gick hem från skolan pga förkylning. 

I torsdags var båda barnen hemma från skolan.

I fredags mådde Hanna bättre och gick till skolan. 

Igår var alla friska. Hanna gick till IP och tittade på match 9.30. Nelly åkte till Ifu vid 12 och tittade på match med kompisar. När Hanna kom hem satte hon sig på en filt på gräset då föreningen hade gårdsloppis. Hon sålde en del leksaker 11.30-14.30. Jag åkte till Bälinge och delade ut information till medlemmarna. När jag kom hem hade Hanna gått till IP igen. Nelly hade kommit hem. Jag tvättade kläder. Vid 18 åkte jag och Susanne hem till Linda för pizza- och filmkväll. Åsa var också med. Åkte hem vid 22. 

Idag har jag varit förkyld. Jag och Hanna åkte till Ekeby för samling kl 13. Medan de värmde upp åkte jag till ÖoB. Matchen höll på 14-15.30, blev vinst och serieseger. På kvällen åkte vi till skölsta med grejer och sedan köpte vi mat på chop chop. 

(null)

DM-final och bio

I måndags var det åter till jobb efter semester. 

I tisdags efter jobbet åkte jag och lämnade tillbaka fotbollsskor på XXL. Gick in på rusta också. 

I onsdags åkte jag och några kollegor till Spånga för att hjälpa till och guida nya hyresgäster som skulle flytta in i företagets 500 nyproducerade studentlägenheter. Vi åkte 8.40 och kom hem 20.40. 

I torsdags jobbade jag bara. 

I fredags var jag till Spånga igen. Kom hem vid kl 20. 

Igår klev jag upp 7.30. Åkte till Film utanför Österbybruk och tittade på Hannas DM-final mot Alsike. De vann med 8-1. Sedan åkte jag till Thuns och shoppade lite. Åkte även förbi ICA Maxi på vägen hem. Slappade därefter i soffan. Vid 18 åkte jag till Vårdsätrabadet och tog ett kvällsdopp. Så nu har jag i alla fall badat två gånger i år. Var lite kallare än jag önskar, men jag kom i. 

Idag sov jag till 9. Har storhandlat på Ica i Årsta. Fixat med tvätt och disk. Vid 15.30 åkte jag till Gränby och mötte upp Helena. Vi åt buffé på Pong och såg Oppenheimer på bio. Kom hem vid 21. 

(null)

(null)


Semester


I måndags tog jag och barnen buss till stationen och tåg till Stockholm. Vi var framme vid Hotell C kl 12.30 och fick ställa väskorna i bagagerummet. Vi gick till Max och åt lunch. Sedan strosade vi i butiker på stan och köpte glass i Kungsträdgården till 17.30. Då checkade vi in på hotellet och bytte om. Vi tog sedan tunnelbana till Skanstull och gick till ThaiBoat för middag. Det var fullbokat inomhus så vi satt på deras brygga. Jag åt nudlar med scampi. På tillbakavägen gick vi in på Ica och köpte lite snacks och läsk. 

I tisdags klev vi upp 9.30 och åt frukostbuffé. Hanna ville in på en butik på Drottninggatan innan vi checkade ut och tog tåget hem. På kvällen hade Hanna träning 19-20.30. Meja följde med henne hem och sov kvar. 

I onsdags klev vi upp kl 9. Vi hämtade upp Emma och åkte till Kokpunktens actionbad i Västerås. Barnen åkte rutschkanor i fyra timmar. När vi kom hem släppte vi av Emma. Meja blev upphämtad av sin pappa. 

I torsdags slappade jag mest. Cyklade till Ica och handlade. Hanna hade träning 16.45-18.15. Nelly åkte hem till Hedda och sov kvar där. Hanna gick ut en sväng med svea och kom hem vid 22. 

I fredags gick hanna hem till svea kl 9 för att kolla på fotboll. Jag tittade på matchen hemma. Nelly kom hem på förmiddagen. Hanna kom hem till lunch och därefter åkte vi till decathlon och XXL och provade fotbollsskor i två timmar. Hanna åkte sedan med svea till Storvreta för matchsamling. Jag förberedde middagen och åkte sedan till Storvreta och tittade på matchen som de vann. 

Igår klev vi upp kl 10. Jag och Nelly hämtade upp Hedvig och Esther och åkte till Trollsjön, i spöregn. Sista chansen att åka dit under semestern… inget regn när vi kom fram i alla fall. De tog ett kort dopp i kalla vattnet och vi åt pastasallad på klipporna innan vi åkte hemåt. Jag släppte av tjejerna hos Esther i skölsta och åkte till citygross och handlade. Hämtade sedan upp Nelly och hedvig. Vi skjutsade hem Hedvig och därefter släppte jag av Nelly vid stationen då hon skulle åka till farmor. Åkte hem och åt middag med Hanna. Jag fixade med tvätt. Hanna gick ut med Emma och kom hem 22.30. 

Idag klev vi upp 9.15. Hanna gick iväg till IP kl 10. Jag gick dit 11.30 och tittade på hennes match som de vann. På eftermiddagen har vi tagit det lugnt. Jag hämtade Nelly vid stationen 19.30. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Semester

I måndags kom Meja hit. Efter lunch cyklade Hanna och meja till dollarstore. Nelly kom hit på eftermiddagen. På kvällen skjutsade jag Hanna och meja till Björklinge då de skulle sova där. 

I tisdags åkte jag och Nelly till Ikea. Hanna kom hem efter lunch. Vi packade och åkte till Nordanö där barnen lekte med kusinerna. 

I onsdags kollade vi på fotbolls-VM kl 9-11. Sedan åkte vi till badhuset (förutom Marcus som jobbade). Därefter åkte vi till en secondhandbutik i Krylbo. 

I torsdags grattade vi hollie på morgonen. Hon och nikki åkte sedan till Marie. Vi andra åkte till Erik Larsgården och fikade. Därefter åkte vi till pickaboo, rusta och Willys. På kvällen skjutsade mamma mig till Burning Duck där jag mötte upp Nina och Jenny. Jag åt plankstek och friterad camembert. Fick skjuts av Jenny vid kl 22. 

I fredags efter frukost åkte vi hemåt. Vi släppte av Hanna hos malva i lindbacken. Jag släppte av Nelly i skölsta så hon kunde ta med moppen hem. Jag åkte till Ica och storhandlade. På kvällen hämtade jag Hanna och Malva som skulle sova hos oss. 

Igår åkte Nelly till Ifu och tittade på innebandy. Malva åkte hem på förmiddagen. Efter lunch skjutsade jag Hanna till Meja i Björklinge då hon skulle sova där. Jag cyklade in till stan och mötte upp Marie vid tåget. Vi gick till italienska Trattoria Alessandro. Jag åt pasta med parmaskinka och svamp samt semifreddo. Cyklade hem vid 19. 

Idag kollade jag på fotbolls-VM kl 11-14. Hanna kom hem kl 15 efter att ha varit på fotbolls-kick-off sedan kl 9. Jag och Nelly bakade kolasnittar och kladdkakemuffins. Jag har fixat med tvätt och disk och slappat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0