Gymnastiktävling

I måndags hade jag tandläkartid. Undersökningen slutade med att jag fick två nya tider i februari för lagning av gamla fyllningar. Jag hämtade sen Hanna på fritids. Nelly hade följt med Esther hem efter skolan. Efter middagen skjutsade jag Hanna till innebandyträningen kl 18 och åkte sedan till skölsta och hämtade Nelly. Jag cyklade till träningen och hämtade Hanna då hon samtidigt kunde hämta sin cykel hos Dennis i närheten. 

I tisdags hämtade jag Hanna på fritids. Men hon följde istället med Svea, som blev hämtad samtidigt av sin pappa, hem. Nelly hade åkt på innebandyträning med Dennis. Jag hämtade henne kl 18.10 och skjutsade henne till gymnastikträning. Jag gick till Svea på granngatan och hämtade Hanna 19.30. Åkte till ångelsta och hämtade Nelly kl 20. 

I onsdags hade jag tid på sjukhuset kl 15 för ultraljud av lymfkörtlar, allt såg bra ut. Jag gick sedan på stan en sväng innan jag cyklade hem. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Inga träningar så en lugn kväll. 

I fredags var båda barnen hemma när jag kom hem. De hade varit på ica och handlat fredagsmys. Jag skjutsade Nelly till innebandyträning 17.30. Hem och lagade middag och sedan hämta henne 18.30. 

Igår klev jag upp 6.45. Jag och Hanna åkte till Ifu där de hade samling 7.45. De spelade en match med vinst. Åkte hem och lagade lunch. Jag skjutsade Nelly till samling på Fyrishov kl 12.30. Sedan åkte jag förbi ÖoB och kappahl. Jag åkte hem och hämtade Hanna. Vid kl 14 skjutsade jag henne till klara i skölsta. Därefter åkte jag till Fyrishov för att se gymnastiktävling. Nellys grupp var först ut, sedan tog det 2,5 timmar att titta på övriga 20 grupper innan det var dags för prisutdelning. Nellys grupp tog silver i alla tre grenar. Vi hämtade Hanna och köpte mat på chop chop. 

Idag sov jag till 9.15. Vi slappade på förmiddagen. Nelly hade sedan samling på Ifu 13.20, med match 14.20. Hon hoppade in och spelade med 09-laget och det blev vinst. Vid 16-tiden kom Svea hem till oss och lekte med Hanna i två timmar. 

(null)

(null)

Kundmöten

I måndags var jag i Köping på två kundmöten. Kom hem kl 21. 

I tisdags hämtade jag Hanna på fritids. Efter middagen skjutsade jag Nelly till gymnastiken. Jag hämtade henne igen kl 20. 

I onsdags var jag i Köping på två möten. Jag sov kvar på hotell. 

I torsdags hade jag tre möten i Köping. Jag kom hem 22.30. 

I fredags var jag på läkarbesök och fick blodtrycksmedicin. Jag jobbade sedan. På kvällen cyklade jag hem till Susanne och kollade på fotboll. 

Igår slappade jag på förmiddagen. Var till Gränby på eftermiddagen på lite ärenden. 

Idag har jag storhandlat på ica. Köpte med Sushi hem från Natsu. Hämtade barnen vid kl 19 då Dennis jobbar natt. 

(null)

Pyjamasparty

I måndags var jag på kundbesök i Hedemora. Kom hem kl 22. Hanna var på sjukhuset på förmiddagen då nya rör opererades in i öronen. 

I tisdags följde Hanna med Svea hem från skolan. Nelly fick skjuts till innebandy av Fanny. Jag hämtade henne 18.10 och skjutsade henne till gymnastiken. Kl 19.15 gick jag och hämtade Hanna hos Svea. Kl 20 åkte jag till ångelsta och hämtade Nelly. 

I onsdags cyklade Hanna själv till innebandyn för att titta på sin träning (vilar pga operation). Jag cyklade och hämtade henne kl 18. Vi handlade på Ica på hemvägen. 

I torsdags följde Esther och Elsa med barnen hem. De blev hämtade av sin pappa samtidigt som jag kom hem. 

I fredags följde Nelly med Ebba hem från skolan. Hanna var hemma när jag kom hem. Vi åkte till IP och hämtade Malva och Agnes från fotbollsträning. Därefter kom även Svea hem till oss för Pyjamasparty. Jag åkte och köpte pizzor till tjejerna. Sedan hämtade jag Nelly från träning 18.30. Hannas kompisar blev hämtade kl 21.30. 

Igår skjutsade jag Nelly till matchsamling i Sävja 12.50. Sedan skjutsade jag Hanna till Isabell i Skölsta. Jag hann tillbaka till Sävja för att se matchen. Vi åkte till ica och handlade. Vi hämtade Hanna 18.30 och åkte vidare till Ifu för att se när Hannas lag spelade match. 

Idag skjutsade vi Nelly till kalas hos Ebba i Lindbacken. Vi stannade till i Gränby på vägen hem, Hanna köpte ett litet biljardbord. Jag åkte och hämtade Nelly kl 14.30. Därefter har vi sorterat i Hannas klädlåda. Lite senare åkte vi till Dennis med fars dagpresent. 

Halloween och höstlov

I måndags var jag på kundmöte i Uppsala. Var hemma kl 21. 

I tisdags var jag på kundmöte i Upplands Väsby. Var hemma kl 21. 

I onsdags jobbade jag bara. Handlade lite på ica på vägen hem. 

I torsdags kom barnen på förmiddagen. Vi åt lunch på pizza hut. På eftermiddagen bytte de om och sminkade sig till vampyr och djävul. Jag skjutsade Hanna till party hos Fruszi 7 km åt sydväst 16.30. Sedan hem för att skjutsa Nelly på party hos Fröya 7 km åt nordost kl 18. Hem och lagade middag. Jag hämtade Hanna 19.30 och därefter hämtade jag Nelly kl 21. 

I fredags åkte vi till tiundaskolan kl 11 för Nellys innebandycup. Den var slut kl 15.15. Jag åkte då hem och barnen åkte med Dennis. Kl 17 tog jag buss in till stan med Helena. Vi åt mat på Loco och såg Hustlers på bio. 

Igår lastade jag in vinterdäcken i bilen. Åkte till Däckskiftarna, var bara tre bilar före i kön. Efter däckbyte åkte jag till Cubus och Hm. Sedan åkte jag hem och städade. Kl 18 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa på Tugg Burger. Vi åt burgare och drack milkshake. Sedan tog vi ett glas vin på O’Learys innan jag cyklade hem vid 21.30. 

Idag cyklade jag till ica för storhandling. Efter lunch åkte jag en sväng till Lager 157. Utöver det så har jag bara slappat i soffan. 

(null)

(null)

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0