Sommartid

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags när jag kom hem mötte jag hanna i dörren. Hon var på väg till IP för fotbollsträning 17.15-18.30. Nelly stannade kvar hos Dennis då hon hade lätt feber. Jag gick till Ica och handlade bröd.  

I onsdags var Hanna på fotbollsträning 16-17.15 på IP. Nelly var kvar hos Dennis ytterligare en dag då hon fortfarande var hängig. 

I torsdags var hanna hos Isabell efter skolan. Hon fick skjuts därifrån till innebandy i lindbacken av Svea. Nelly kom hit efter middagen. Hanna kom hem vid kl 20. 

I fredags var det lovdag. Jag var på jobbet på förmiddagen. Efter lunch cyklade jag till tandläkaren för undersökning. Nelly var hemma när jag kom hem. Hanna hade varit hos Emma hela dagen. Jag åkte iväg till biltvätt med min smutsiga bil. Jag kom hem samtidigt som hanna och Emma. Jag fortsatte jobba hemifrån. Hanna bytte om och de gick till IP för fotbollsträning 16-17.15. Sedan åt vi middag. Därefter åkte jag och Hanna till Alunda där hanna hade innebandymatch 20.20. Vi kom hem ca 22. 

Igår klev jag och nelly upp kl 8. Hon hade tid hos tandläkaren 9.30. De tog nya bilder hos barnspecialisten. Efter lunch gick jag och hanna till IP där hon spelade fotbollsmatch med pojkar födda 2011. Det var kallt och blåsigt. Esther kom hem till nelly. De gick till Ica och handlade chips och godis. Efter middagen skjutsade jag dem till Esther i skölsta där de skulle sova över. 

Idag vaknade jag och hanna kl 10 (egentligen 9 om man inte ställt om klockan). Hanna blev upphämtad av Polly 11.45 då de skulle till Lidingö på fotbollscup. Jag åkte till stenhagen kl 13 och kollade på nellys innebandymatch, det blev 2-2. Sedan åkte jag till Storvreta där nelly spelade en till match, det blev förlust. Därefter åkte vi till chop chop och köpte med mat hem. Vi har sedan slappat, tvättat och diskat. Hanna kom hem vid kl 20. 

Kalas

I måndags efter jobbet gick jag till bishop arms för quiz med Susanne, Macke och Tobbe. Cyklade hem 21.30. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags var Hanna, Nelly, Ebba och Esther hemma när jag kom hem. Hanna hade gått hem tidigare från skolan då hon hade ont i halsen. Esther åkte hem innan middagen. Ebba stannade kvar och åt mat innan hon fick hämtning. 

I torsdags var hanna hemma från skolan för säkerhets skull. Jag cyklade till vårdcentralen 8.30 för årlig koll av blodtryck och blodvärden. Sedan cyklade jag till jobbet. Hanna fick hämtning av Dennis innan lunch. När jag kom hem så slappade jag i soffan. 

I fredags jobbar jag bara. 

Igår åkte jag och storhandlade på Ica. Tvättade sängkläder och kläder, fixade med disk och städade lite. Vid 17 åkte jag till Fyrishov och simmade 1000 m. 

Idag hämtade jag barnen i skölsta kl 11. Strax före 12 kom mamma och marcus med familj för att fira nelly. Vi åt tacos till lunch. Gick en promenad i solen förbi skolan. Fikade och lekte innan de åkte vid kl 15. Sedan skjutsade jag barnen till Dennis. Stannade till vid dollar store och city gross på vägen hem. 

Nelly 14 år

I måndags morse kom Hanna till mig kl 8. Vi gick tillsammans till tandläkaren där hon hade tid 8.40. Undersökningen slutade med att tandläkaren drog ut en tand som varit lite lös jättelänge, men som nu behövde ut så att nästa tand får plats. Efteråt cyklade jag till jobbet. När jag kom hem var barnen hemma. Jag skjutsade Hanna till innebandyn i bolandskolan kl 18. Åkte hem och lagade middag och hämtade henne 19.30. Nelly skulle haft fotbollsträning, men har nu beslutat sig för att sluta med fotboll. 

I tisdags efter jobbet var barnen hemma. Efter middagen fick nelly skjuts av kompis till innebandy och jag skjutsade Hanna till fotbollsträning i jällaskolan 18.30. Jag stannade till vid Ikea för att köpa en present. När jag kom hem gick jag promenad med Susanne i 30 min. Därefter hämtade jag hanna kl 20. Nelly fick skjuts hem av kompis. 

I onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags var Nelly hos Dennis. När jag kom hem var hanna och ewilyn hemma. Vi skjutsade hem ewilyn och jag skjutsade hanna till innebandy i lindbacken kl 18. Jag åkte sedan till Gränby och handlade lite. Sedan hem med matvarorna och fixa baguette. Tillbaka till Lindbacken där vi stannade kvar och tittade på Nellys match. Förlust med 1-2. Jag och hanna åkte hem vid kl 21. 
 
I fredags var barnen hemma när jag kom hem. Hanna var med Svea. Nelly hade blivit överraskad av fem kompisar som kom med fika och presenter. Jag, Svea och hanna åt tacos. Sedan åkte vi till kandyz. Under tiden åt Nelly och de två kvarvarande kompisarna tacos. Sedan åkte de hem, Svea stannade till kl 22. 

I lördags klev jag och hanna upp 8.15. Strax före 9 väckte vi Nelly med frukost och paket. Hon fick en skinnjacka och pengar. Hanna åkte iväg med Svea till ifu för samling 9.30. Jag och Nelly åkte dit en stund senare för att titta på matchen. Det blev tyvärr förlust. Vi åkte hem och åt lunch. Jag skjutsade nelly, Hedvig och Astrid till ifu där de skulle kolla på innebandy. Hanna hängde hemma med Svea och Bodil. Jag hämtade nelly, Astrid och Ellen på eftermiddagen. Vi skjutsade hem Ellen, medan Astrid följde med till oss. Nelly och Astrid tog en promenad till kandyz. Astrid och Bodil åt middag med oss. Bodil blev sen hämtad. Ellen och Hedvig kom hit och tittade på mellofinalen med nelly och Astrid. Kl 22 åkte de hem. 

Idag klev jag och nelly upp 7.15. Hon fick skjuts av Astrid till ifu strax efter 8. Då klev hanna upp. Hon fick skjuts av Svea till Bälinge strax efter 9. Jag åkte till ifu och kollade på nellys match. Vinst med 7-5, ett mål av nelly. Sedan åkte jag till Bälinge och hann se halva fotbollsmatchen. Nelly hade fått skjuts hem av Hedvig. När vi kom hem åt vi lunch. Nelly dammsög lägenheten. Hanna cyklade till stan med Svea. Jag slappade i soffan. Nelly gick till IP med Esther. När hon kom hem så bytte vi sängkläder. Sedan åkte vi till Dennis med sportväskorna. På vägen hem köpte vi pizza och kebab. Hanna hade precis kommit hem efter att ha varit ute och lekt. Efter middagen lekte hon både ute och inne en stund med Svea och Simon. 

(null)

Tzatziki

I måndags efter jobbet blev det quiz på Bishop Arms med Susanne, Macke och Tobbe. Tog buss hem vid 21.30. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna stannade kvar hos Dennis. Efter middagen skjutsade jag Nelly till innebandyträning i Johannesbäck 18.30. Hämtade henne Kl 20. 

I onsdags, torsdags och fredags jobbade jag bara. 

Igår kollade jag på skidskytte och serier. Kl 13 åkte jag till Almunge och kollade på Hannas match, de vann. På kvällen gick jag över till susanne som bjöd på libapizza. Linda var också där. Jag och susanne tog buss in till stan vid 23 och gick på Mjesto. Jag åkte buss hem Kl 1. 

Idag har jag varit och storhandlat på ica. Vid kl 16 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa. Vi åt mat på Tzatziki. Blev souvlaki med oxfilé och tre olika röror. Cyklade hem vid 19. 

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0