Sommartid

 I måndags lämnade jag barnen kl 7.20. När jag slutade jobbet så handlade jag på Ica. Sedan hämtade jag Hanna i slavsta som följt med med maxima hem från skolan. Därefter hämtade vi Nelly i skölsta som följt med Tuva hem från skolan. 


I tisdags, onsdags och torsdags jobbade jag bara. 

I fredags kom barnen hem till mig kl 7.30 då Hanna var förkyld och hade haft lite feber. Vi lämnade Nelly i skolan och åkte hem och vilade och spelade spel hela dagen. Nelly följde med Fröya till Leos lekland och kom hem kl 17. Hon fixade iordning sig och vi skjutsade henne till skoldisco. Jag och Hanna handlade på Ica innan vi åkte hem. Kl 20 fick Nelly skjuts hit av Dennis. 

Igår var vi hemma på förmiddagen och gjorde våfflor till lunch. Sedan åkte vi till Rosersberg och hälsade på Louise, Andreas, Emma, Maja och Viktoria. Vi fikade och lekte i trädgården. Åkte hem efter 2,5 timmar. 

Idag hoppade vi över fotbollsträning. Hanna dansade kl 12 och Nelly dansade kl 13.15. Därefter lekte vi hos Helena, Klas, Stella och Nova. Vi hoppade över innebandyträning. 

Operation, jobbresa och matcher

I måndags medan jag var på jobbet så var Hanna på sjukhuset och fick rör inopererade i öronen. När jag kom hem så kom barnen till mig. 


I tisdags lämnade vi Nelly i skolan. Hanna skulle vara hemma en extra dag efter operationen. Jag lämnade henne till Dennis 10.30 och jobbade sedan. 

I onsdags åkte jag till Rättvik och Orsa på kundmöten. Jag sov på hotell i Mora. 

I torsdags var jag på kundmöten i Orsa och Mora. Åkte sedan till Malung och sov på värdshus. 

I fredags efter kundmöte åkte jag tillbaka till Uppsala. Var på kontoret 14.30-16 och hämtade sedan barnen. Vi handlade på Ica. 

Igår sov jag till kl 9. Vi åkte till skopunkten för att handla vårskor till barnen. Hanna hittade ett par, men inte Nelly. Vi tittade även på Skohuset och Hm, men inga finstövlar med högre skaft. Jag hämtade ut mina Nike-skor på stadium. Efter lunch åkte vi till Ifu arena där Nelly spelade två innebandymatcher, vinst i båda och hon gjorde ett mål. När vi kom hem spelade vi Alfapet. 

Idag åkte vi till Gränby och tittade i tre skoaffärer, men hittade inga högre stövlar så hon köpte ett par lägre skor istället. Hanna hade dans kl 12, Nelly åt på McDonalds under tiden. Nelly hade dans kl 13.15, jag och Hanna åt på McDonalds under tiden. När vi kom hem vilade jag en stund och vi spelade Alfapet. Sedan åkte vi till Ifu Arena där Hanna spelade sin första innebandymatch, vinst och hon gjorde ett mål. 

Lugn helg

I måndags lämnade jag barnen 7.20. På kvällen var jag i Stockholm på kundmöte, var hemma 21.30. 


I tisdags jobbade jag. 

I onsdags hämtade jag barnen. 

I torsdags efter jobbet åkte jag till rusta och handlade. 

I fredags jobbade jag. 

Igår åkte jag till stadium och Intersport för att prova skor, kappahl, biltema för att köpa magnetlås till skåpluckor och toys'r'us för att köpa present till Nelly. Sedan var jag hemma och slappade, tvättade och diskade. 

Idag hämtade jag Hanna hos Emma vid 11.40 för att följa med henne på Charlies kalas på leos lekland. Nelly och Dennis var i Upplands Väsby på fotbollscup kl 7-14. När kalaset var slut vid 14.30 så skjutsade jag tillbaka Hanna. Resten av dagen har jag tagit det lugnt. Första helgen på evigheter som jag inte planerat in något. 

Äntligen mars

I måndags efter jobbet hämtade jag barnen. 


I tisdags jobbade jag lite längre. 

I onsdags hämtade jag barnen. 

I torsdags hämtade jag barnen och efter middagen var jag med Nelly på innebandyträning. Hanna ville vara hos Dennis under tiden. 

I fredags när jag lämnat barnen så åkte jag till Meca för att lämna bilen på service. Jag tog sedan bussen till jobbet. Kl 15.30 åkte jag tillbaka till Meca och hämtade bilen som även fått ny kamrem. Därefter hämtade jag barnen och vi handlade på Ica. 

Igår ställde jag klockan på 6.40 då Nelly hade samling 7.45 på Ifu arena för innebandymatch. De vann med 4-0. Sedan kunde hon inte vara med på andra matchen då hon skulle på Cornelias bowlingkalas på Latitude. Under tiden åkte jag och Hanna till Ica maxi och Sibylla. På eftermiddagen var vi bara hemma, barnen lekte på sitt rum och jag vilade. 

Idag skjutsade vi Nelly till fotbollsträning kl 11. En halvtimme senare kom mamma och Mats hem till oss. De stannade hemma med Hanna när jag hämtade Nelly. Nelly fick shopkins i födelsedagspresent. Vi åt pyttipanna och fruktsallad. Barnen lekte med mamma, och Mats skruvade fast barnens nya hylla i väggen. De åkte hem vid 15.30 och vi åkte då till Hannas innebandyträning. 


grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0