Italiensk pizza

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Vi åkte till Subway och köpte middag. Jag skjutsade till innebandy på Johannesbäck kl 19, därefter hämtade jag Hanna som var hos Elsa i skölsta. Jag hämtade upp Nelly vid 20.30. 

I onsdags, torsdags och fredags jobbade jag bara. 

Igår sov jag till kl 10. Låg kvar i sängen och surfade ett tag. Jag dammsög innan lunch. Sedan plockade jag fram jullådorna från förrådet och satte ihop granen. Vid 16.30 åkte jag till Fyrishov och simmade 1000 m. 

Idag vaknade jag 9.20. Efter frukost åkte jag på ärenden till Moogio, Netonnet, rusta och Intersport. Åkte till ica och storhandlade. Köpte med sushi från Natsu hem. Kl 16 tog jag buss in till stan och mötte upp Åsa vid italienska Ll’amice. Vi åt pizza, vi delade på en med bresaola och en med chèvre/äpple/honung. Till efterrätt delade vi på en nutellapizza. Tog buss hem vid kl 19. 

(null)

(null)

Simning

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna hade följt med Elsa hem efter skolan. Efter middagen skjutsade jag nelly till innebandy i Johannesbäck. Därefter hämtade jag Hanna i Skölsta. Jag hämtade nelly Kl 20.30. 

I onsdags var Hanna hemma när jag kom hem. Nelly kom hem från innebandy strax efter mig, hon hade åkt med Hedvig till och från Ifu. De åt mellis, sedan gick nelly till fotbollsträning på IP och Hanna åkte med Svea till innebandy i lindbacken. Jag lagade middag. Nelly kom hem 19.30 och Hanna en timme senare. 

I torsdags var nelly, Esther och Hanna hemma när jag kom hem. Hanna gick till fotboll på IP Kl 18. Efter middagen skjutsade jag nelly och Esther till innebandy i lindbacken. Jag hämtade upp Hanna på vägen hem. Jag hämtade nelly 20.30. 

I fredags efter jobbet mötte jag upp Hanna vid ica i Årsta. Hon hade varit hos ewilyn. Vi köpte fredagsmys innan vi gick hem. 

Igår vid kl 10.30 blev Hanna hämtad av Dennis för att åka ut till deras nya hus i skölsta. Nelly åt tidig lunch och fick skjuts av Hedvigs pappa till extraträning på Ifu kl 12. Hanna kom hem strax efter 12 och jag skjutsade henne till extraträning i lindbacken Kl 13. Sedan åkte jag till Fyrishov och simmade 1000 m. Hämtade upp Hanna kl 15. Nelly fick skjuts hem av Dennis. Efter dusch skjutsade jag Hanna till Svea där hon skulle sova över. Nellys kompis Adelina kom för att sova kvar hos oss. Jag gick över till Susanne en stund på kvällen. 

Idag har vi slappat på förmiddagen. Efter lunch gick adelina hem. Jag och nelly åkte på ärenden till skopunkten och dollarstore. Vi hämtade upp Hanna på vägen hem. Hanna bytte om hemma och sedan skjutsade jag henne till crossfit kl 17-18. Vi köpte med oss mat från chop chop. 

(null)

Simning

I måndags var Hanna och maxima hemma när jag kom hem. Nelly var hos adelina. Maxima åkte hem när Hanna skulle iväg på innebandy. Jag cyklade med Hanna till Johannesbäck. När vi var framme kom hon på att hon glömt sitt knäskydd, så jag cyklade hem igen och hämtade det. Sedan cyklade jag hem och lagade middag. Nelly kom hem precis innan jag cyklade tillbaka till träningen och mötte upp Hanna kl 19. Därefter hem för att äta middag. 

I tisdags och onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags var båda barnen hemma när jag kom hem. Hanna gick till fotbollsträning på IP Kl 18. Efter middagen skjutsade jag nelly till Lindbacken för innebandy Kl 19. På vägen hem plockade jag upp Hanna från fotbollen. Jag hämtade nelly Kl 20.30. 

I fredags handlade jag ica på vägen hem. Jag gick över till Susanne och drack bubbel och åt tapas. Linda kom också och hade med sig champagnen som vi köpte tillsammans på ålandskryssningen i somras. Gick hem vid Kl 22. 

Igår sov jag till Kl 9, låg kvar i sängen en timme. Jag ägnade förmiddagen åt städning och dammsugning. Efter lunch åkte jag och Susanne till Fyrishov där jag simmade 1000 m. Senare på kvällen skjutsade jag Susanne och hennes barn in till stan. Till middag gjorde jag libapizzor. Den ena med kantarellost, västerbottenost och picklad rödlök och den andra med bresaola, pinjenötter och ruccola. 

Idag vaknade jag Kl 8 och kunde inte somna om. Vid 10 fick jag ut på promenad i 3,6 km. Efter frukost åkte jag på ärenden till dollarstore och rusta. Jag storhandlade sedan på ica och köpte med citysallad till lunch. På eftermiddagen har jag tvättat kläder och tittat på serier. 

(null)

(null)

(null)


Cykelverkstad

I måndags var Hanna hemma när jag kom hem. Nelly hade följt med Tuva hem. Jag skjutsade Hanna till innebandyträning i Johannesbäck kl 18. Jag åkte hem och lagade middag. Sedan hämtade jag Hanna kl 19 och vi hämtade därefter Nelly i skölsta. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags när jag nästan var framme på jobbet så hoppade min kedja, så jag fick gå med cykeln sista biten. När jag slutade jobbet så gick jag till närmaste cykelverkstad och lämnade in cykeln. Jag promenerade hem. När jag kom hem så var Nelly och Idde hemma. De hade varit på innebandyträning på Ifu kl 16-17. Nu var de på väg till fotbollsträning på IP. Jag hämtade upp Hanna som var hos Dennis. Hon fick byta om i bilen. Jag skjutsade henne till innebandyträning i Lindbacken. Jag åkte hem och lagade middag. Gick till IP och mötte upp Nelly kl 19.15. Hämtade Hanna kl 20. 

I torsdags promenerade jag till jobbet. När jag slutade var cykeln klar. Även ringklocka, baklyse och reflexer hade lagats. Denna dag vilade barnen från träningarna. Vi var bara hemma. 

I fredags cyklade jag förbi ica på vägen hem. Jag och Hanna lagade tacos. Nelly var hos Adelina i salabacke. Jag cyklade dit och mötte upp henne vid kl 20. 

Igår bytte vi sängkläder och körde massa tvättmaskiner. På eftermiddagen gick jag promenad med Susanne. Jag och Nelly åkte till kandyz och köpte godis. Resten av dagen slappade vi. 

Idag har vi också tagit det lugnt och kört tvättmaskiner. Skjutsade Nelly till Gränby efter lunch. Hämtade henne två timmar senare. Vi åkte då förbi hos Dennis med fars dagpresent. När vi kom hem bytte Hanna om. Jag skjutsade henne till crossfit kl 17. Medan hon tränade en timme så åkte jag och tankade och handlade på Willys. Vi köpte med oss pizza och kebab hem. 

Däckhotell och höstlov

I måndags och tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var hos Svea. Hanna och Tuva fick skjuts till innebandyträning av Emma. Jag åkte på ärenden till Clas Ohlson och rusta innan jag hämtade upp Hanna och Tuva i Lindbacken kl 20. 

I torsdags hade jag tagit ledigt. Barnen blev hämtade av Dennis vid 9.30, de skulle till Skåne. Jag gick till vårdcentralen och lämnade ett blodprov. Efter lunch körde jag fram bilen till porten för att lasta in vinterdäcken från förrådet. Kl 15 åkte jag till bildemo för att få däcken bytta. De behöll sommardäcken i sitt däckhotell. Jag slappade resten av dagen. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår tog jag en morgonpromenad på 3,5 km. Eftersom det nu fanns lite mer plats i mitt förråd så kunde jag ställa in de sista flyttkartongerna med kläder som inte används samt två taklampor. Jag tvättade kläder och tog det lugnt. Kl 16.30 åkte jag till Fyrishov och simmade 1000 m. 

Idag tog jag en morgonpromenad på 3,5 km. Sedan åkte jag till ica och storhandlade. Jag har därefter tittat på serier och tvättat vinterkläder som varit nedpackade hela sommaren. 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0