Återhämtning och tjejkväll

I måndags efter jobbet var det dags att börja städa efter att ha prioriterat bort det i fem veckor. 

I tisdags efter jobbet fortsatte jag med städning. 

I onsdags jobbade jag i Stockholm. Kvartalsrapporten jag arbetat med släpptes ut i offentlighet. Tillbaka i Uppsala handlade jag på Coop. När jag kom hem började jag fixa sangria och tilltugg. Kl 19 kom Åsa, Susanne, Linda, Sarah och Gunni. De hade också vin och tilltugg med sig. De åkte hem kl 0.45. 

I torsdags var det Kristi himmelsfärd och vila stod på schemat. Tittade på Netflix och tog hand om disken. 

I fredags var jag kompledig och läste bok. På kvällen tvättade jag fönstren. 

Igår åkte jag till plantagen och köpte växter som jag planterade i krukor utanför altanen. Tvättade kläder och bytte sängkläder. Vid 17.30 cyklade jag hem till Helena och Klas i skölsta. Vi grillade och åt rabarberpaj. Sedan tittade vi på eurovision. Cyklade hem kl 1. 

Idag har jag storhandlat på Ica. På kvällen kom barnen hit och vi åt chips. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)





Cup och valborg

I måndags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna kom hem från fotbollsträning strax efter 18. Efter middagen skjutsade jag Nelly, Hedvig, Moa och Vera till Lindbacken på träningsmatch. Hon fick skjuts hem av kompis vid 21. 

I tisdags var barnen lediga. Nelly åkte till en kompis i funbo för brunch. Sen åkte de in till stan. Hanna fick besök av Meja, de åkte också in till stan. Jag jobbade till 13.30. Jag gick därefter en sväng på stan och åt langos. Cyklade hem vid 15. Hanna och meja kom hem 16.30. Jag skjutsade dem till Björklinge där de skulle sova. När jag kom hem gick jag över till Susanne och åt grillat kött med henne och hennes barn. Jag gick hem vid 20.30 och då hade Nelly kommit hem. 

I onsdags sov jag till 9.30. På eftermiddagen gick jag till IP och tittade på när Hanna spelade match med 09-orna i en damjuniorserie, det blev förlust. 

I torsdags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna var på fotbollsträning på Johannesbäck med damjuniorerna. Hon kom hem 18.30. Nelly tog moppebil till träning i Lindbacken. Efteråt åkte hon till skölsta med den. Jag hämtade henne där 22.15. 

I fredags var Hanna hemma när jag kom hem. Nelly hade åkt iväg till cup i Stockholm/älvsjö. Hanna gick iväg på kalas hos Svea. Hon kom hem vid 22. 

Igår spelades första cupmatchen 8.30, det blev förlust. Jag åkte till Älvsjö kl 12 för att titta. Andra matchen började 14, det blev vinst. Under tiden cyklade Hanna till Gränby IP för match med damjuniorerna, det blev förlust. Hon köpte sushi på vägen hem. Jag stannade kvar i Älvsjö och såg matchen kl 17.45, det blev förlust, men två mål av Nelly. Jag kom hem kl 20. 

Idag sov vi till 9.30. Då hade Nelly spelat dagens första match med vinst och ett mål. Hanna cyklade till johannesbäck kl 11 för samling. Jag cyklade dit kl 12 och tittade, det blev vinst. Vid 15 åkte jag till Älvsjö igen. Nellys lag kom trea i gruppen och skulle spela semifinal i B-slutspel. Det blev vinst och ett mål av Nelly. B-finalen började 18.30 och blev också vinst. Vi kom hem kl 21. Nelly duschade och åt. Sedan skjutsade jag henne till skölsta. Hanna stannade kvar en natt till. 

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0