Matcher

I måndags var jag på kundmöte i Knivsta. Var hemma kl 21. 

I tisdags hämtade jag Hanna som hade feber hos Dennis. Nelly cyklade hem själv från klubben. Jag cyklade med Nelly till gymnastik på ångelsta 18.30. Cyklade och hämtade henne kl 20. 

I onsdags var jag hemma med Hanna, hon var då feberfri. Vi tog en promenad till Dennis och hämtade hennes cykel. Nelly följde med Esther hem från skolan. Vi hämtade henne kl 18 i skölsta. 

I torsdags jobbade jag. Jag hämtade Nelly på klubben, medan Hanna följde med Svea hem. Nelly hoppade över träningen pga halsont. Jag hämtade Hanna vid kl 19. 

I fredags cyklade Nelly hem själv med Esther. Vi åkte och hämtade Hanna och Svea på Ifu kl 17. Efter att ha släppt av dem så handlade vi på ica. 

I lördags städade vi på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till Bälinge där Hanna spelade fyra matcher. 

Igår bakade vi cornflakeskakor. Efter lunch åkte vi till stenhagen där nelly spelade match. Kl 17 åkte vi till stationen och hämtade upp Petra och Inez. Vi åkte hem och åt bakad potatis. De sov kvar. 

Bio och Egon

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var jag på kundmöte i Örsundsbro. Kom hem kl 22. 

I onsdags på lunchrasten lämnade jag in cykeln på verkstad igen, flera ekrar som gått sönder igen. Jag fick ta bussen hem efter jobbet. På kvällen kom Hanna till mig då hon hade haft feber två dagar. 

I torsdags var jag och Hanna hemma hela dagen. Kl 17 promenerade jag till ica och mötte upp Nelly som varit på fritidsklubben. Hanna var pigg igen på kvällen. Vi skjutsade Nelly till träning som började kl 19. På vägen hem tog vi med Hannas cykel hem från Dennis. Nelly fick skjuts hem av Emma efter träningen. 

I fredags hämtade jag cykeln från verkstaden, med ett nytt förhoppningsvis starkare bakhjul. Efter jobbet var jag och 14 kollegor på bio och såg Lyrro. Sedan gick vi vidare till baren D1. Cyklade hem vid kl 24. 

Igår hade jag ingen energi alls på förmiddagen. Vid 12.30 åkte jag till Ikea en sväng och sedan även Stadium. När jag kom hem ägnade jag två timmar till att plocka grejer; det var kläder, leksaker, disk, papper och annat överallt. Kl 18 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa. Vi åt på Egon, jag åt kyckling blt sandwich. Jag cyklade hem vid kl 21.30. 

Idag åkte jag till ica och varannanvecka-storhandlade. Sedan fortsatte jag med att sortera bland alla papper som ligger i högar hemma. Har därefter bara slappat och kollat på två filmer. 

(null)

Cosmonova

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var jag på Nellys utvecklingssamtal kl 16. Därefter hämtade vi Hanna. Jag cyklade med Nelly till ångelsta för gymnastik kl 18.30. Jag cyklade tillbaka dit kl 20 för att hämta henne. 

I onsdags hämtade jag Nelly på klubben och Hanna på fritids. Vi skjutsade Nelly till turbo då hennes lag hade fotbollsavslutning där kl 18. Jag och Hanna åkte vidare till Bolandskolan för Hannas innebandyträning kl 18-19. Sedan tankade vi bilen och åkte tillbaka till turbo. Hanna hann också leka en stund innan det var slut kl 20. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids, Nelly cyklade hem lite senare då de hade gympa på klubben. Nelly fick åka med Dennis till och från innebandyträning i Gränbyskolan kl 19-20. 

I fredags efter jobbet stannade jag vid ica och handlade. Nelly mötte upp mig där. Hanna hade följt med Svea hem och fick skjuts hem av dem efter sin träning som varade kl 16-17. 

Igår tog vi buss till stationen kl 11.15. Vi åkte tåg mot Stockholm kl 11.48. Sedan tunnelbana till universitetet och promenerade till Naturhistoriska riksmuseet. Vi åt baguetter som vi köpt med oss från centralstationen. Vi gick runt på museet och fick även en kort guidad tur bland fossilerna av Dino-Doris. Kl 16 hade vi biljetter till filmen Dream Big på Cosmonova, 40 min om uppfinningar och utveckling. Vi gick därefter en stund till på museet. Kl 17.30 gick vi mot tunnelbanan och var hemma vid kl 19.20. 

Idag skjutsade jag Hanna till Agnes i Lindbacken 10.30. Nelly blev samtidigt upphämtad av Esther för att gå på Gränby centrum. Jag var ute på altan och rensade bort mina vissna planteringar. Sedan packade jag upp ny router och digitalbox från comhem och kopplade in nya bredbandet och tv-kanalerna som min förening tecknat avtal om, ingår numera i månadsavgiften. Hanna fick skjuts hem 13.30. Vi tog en promenad till Svea för att hämta hennes cykel som blev kvar i fredags. Vi cyklade hem och stannade till på Ica. Vi pumpade däcken och höjde hennes sadel. Kl 16 åkte vi och hämtade Nelly i skölsta. Vi åkte sedan till Ifu för att köpa fodral till Hannas innebandyklubba. Därefter förbi hos Dennis för att lämna innebandyväskor. Avslutade på McDonalds. 

(null)

(null)


(null)

(null)

Afternoon Tea

I måndags var jag på kundmöte i Örsundsbro, var hemma kl 20. 

I tisdags mötte jag upp Nelly utanför tandläkaren kl 7.30 då hon hade tid för fluorlackning kl 7.40. När det var klart cyklade jag till jobbet. 

I onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. Vi åkte till Gränby för att köpa presenter som vi postade till Nikki. Åt middag på food courten. 

I torsdags efter jobbet var jag på bio med min kollega Birgitta. Vi såg A star is born. Var hemma kl 21. 

I fredags kväll gick jag hem till Susanne och drack bubbel med tilltugg. Gick hem vid kl 23. 

I lördags vaknade jag kl 8 och kunde inte somna om, klev upp kl 9. Åkte till Lager 157 och köpte överdragsbyxor till Nelly. Cyklade in till stan och mötte upp Helena kl 12 vid Villa Anna. Där åt vi Afternoon Tea med bubbel. Kl 13.45 gick vi på bio och såg Unga Astrid. Därefter cyklade jag till Vaksala Torg där det var International street food market. Jag köpte langos och belgisk våffla. Var hemma 17.30. 

Idag sov jag till 9.30. Åkte till Ica och storhandlade. Kl 12.30-18.30 jobbade jag på parkcupen på Årsta IP, vid prisutdelningsbordet. Nellys lag spelade idag och Hannas igår. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0