Fotboll

I måndags var barnen hemma när jag kom hem. Jag skjutsade Nelly, Sara, Hedvig och Astrid till Ifu för innebandy kl 18. När jag kom hem hade Hanna ställt in en färdig familjelsagne i ugnen så att vi kunde äta middag. Nelly fick skjuts hem av kompis 19.30. 

I tisdags var Hanna ute med Svea när jag kom hem. Hon kom hem strax efter 18. Nelly fick skjuts av kompis till och från träning i lindbacken. 

I onsdags var Hanna på stan med Svea när jag kom hem. Hon kom hem vid 18. Efter middagen åkte jag till Bälinge på vägföreningens årsstämma 19-20.30. 

I torsdags var barnen hemma när jag kom hem. Jag skjutsade nelly och Hedvig till Ifu då de skulle döma 17.50. Åkte hem och åt middag med Hanna. Skjutsade henne till skölsta för att hämta fotbollskläder och sedan vidare till lindbacken för träning 19.30. När jag kom hem gick jag till ica och handlade. Nelly fick skjuts av Dennis från Ifu till träning i bolandsskolan. Hon fick skjuts hem av kompis 21. Hanna fick också skjuts hem av kompis kl 21. 

I fredags var båda barnen hemma när jag kom hem. Svea kom hit och vi åt tacos. Hanna och Svea gick ut en sväng. 

Igår sov jag till 9.30. Nelly åkte iväg på moppen till Gränby vid 11. Hon skulle sedan på brunch hos Esther. Jag och Hanna tog det lugnt på förmiddagen. Vi åkte och hämtade upp Klara 14.30 och åkte till Gränby konstgräs för fotbollsmatch. Strålande sol, varmt och vinst. Vi åkte hem och åt middag. Nelly kom hem en snabbis och tog därefter moppen till Alunda och sov hos Felicia. Sedan kom Lara och sov över. 

Idag sov vi till 9. Vid 12.30 åkte vi till Sävja konstgräs för fotbollsmatch. Det var DM-match och blev vinst. Vi skjutsade hem Vendela och Lara. Vid 17.30 kom nelly och Felicia hem. Vi åt pizza och kebab. Vi skjutsade sedan Felicia till Gränby så hon kunde ta buss hem. 

Cup, moppe och däckbyte

I måndags var det annandag påsk. Jag och Hanna åkte till Knivsta där det var samling kl 9 för fotbollscup. Hanna stod i mål. Hennes lag vann två matcher och en oavgjord. De kom etta i gruppen och fick möta den andra gruppettan i final. Blev tyvärr förlust. Deras andralag kom tvåa i sin grupp och fick möta den andra tvåan, blev förlust efter straffar. Eftersom det var nollgradigt på morgonen så tänkte jag inte på att ta med solkräm… det borde jag gjort, vi blev rätt röda i ansiktet då solen sken hela dagen 😊. Vid 17 åkte vi hem och jag lämnade Hanna hos Dennis. Han och Nelly hade varit i Stockholm och köpt moppe åt henne. 

I tisdags och onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags var barnen hemma när jag kom hem från jobbet. Efter middagen skjutsade jag Hanna till fotbollsträning i lindbacken 19.30. Jag hämtade henne kl 21. Nelly fick skjuts av kompis till och från träning i bolandsskolan samma tid. 

I fredags var Hanna och klara hemma när jag kom hem. Efter middagen gick vi till Ica och köpte matsäck. Klara sov kvar hos oss. 

Igår klev vi upp kl 5.15. Jag hjälpte tjejerna bära packning till IP 5.45. De skulle iväg till Tidaholm på fotbollscup. Vinkade av dem när bussen åkte och gick hem och la mig en stund till. Slumrade halvt fram till 9.30. Kl 11 hade jag tid bokad för däckbyte. Tur att jag bokat tid då drop-in-kön var väääääldigt lång 😊. Jag fick komma in nästan på en gång. Åkte förbi ÖoB på vägen hem. På eftermiddagen städade och dammsög jag. Kl 18 cyklade jag in till stan och mötte upp Susanne, Linda och Åsa på Kött, Kök & Bar. Jag åt kött, potatis- och getostrulle, murkelsås och bourguignonsås. Till efterrätt chokladkaka med punchgrädde och körsbär. Vi gick vidare till Baras Sällskap och drack ett glas bubbel. Cyklade hem 22.30. 

Idag sov jag till 10. Tog det lugnt på förmiddagen. Läste lite, fixade med tvätt och disk. Åkte till Åhléns outlet. Åkte sedan till Ica och storhandlade. Hannas lag i cupen vann sin grupp och gick till A-slutspel. Vann kvartsfinalen, men förlorade semifinalen. Kom trea i cupen. Deras andralag kom tvåa i sin grupp, gick till B-slutspel. Vann både kvartsfinal, semifinal och B-final efter straffar. 

(null)

(null)

(null)

Från Instagram: 

(null)



Påsklov

Förra veckan hade barnen påsklov. När jag kom hem från jobbet var Hanna hemma. Nelly var hos Dennis. Jag åkte till Ica och storhandlade. 

I tisdags var ingen hemma när jag kom hem från jobbet. Nelly kom vid 19. Hanna var hos Emma och åkte sedan till Dennis. 

I onsdags var Nelly i Stockholm med kompisar. Hanna var hemma när jag kom hem. Efter middagen åkte jag till Bälinge på möte. På vägen hem handlade jag på citygross. 

I torsdags tog Hanna buss till meja i Björklinge. Nelly var hemma när jag kom hem. Hanna kom hem 18.30. 

I fredags åkte vi till Avesta. Efter lunch gick barnen till badhuset. Sedan åkte vi till Marcus lägenhet och hjälpte till att tömma källarförrådet. Vi åkte till deras nya hus och bar in grejerna. Åkte hem till mamma och åt middag. 

I lördags klev vi upp 9.30. Vid 11 åkte vi till Marcus och bar kartonger från vinden på fjärde våningen utan hiss. Åkte till huset och packade ur. Tillbaka till lägenheten och fyllde släpet igen. Sedan hem till mamma och åt påskmiddag. Därefter åkte vi en till vända till huset för att bära in grejerna. Vi åkte hem till mamma för en dusch. Jag åkte och hämtade upp Nina och vi åkte till Jenny i Norberg. Blev bjudna på pasta med biffgryta. Åkte hemåt vid 22. 

Igår klev vi upp vid 10. Slappade på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till huset och sa hejdå innan vi åkte mot Uppsala. Hemma körde jag tvättmaskiner. 

(null)

 

Cuper

I måndags och tisdags jobbade jag bara. Det var blåsigt och det föll väldigt mycket snö. 

I onsdags var nelly hemma när jag kom hem. Efter middagen åkte vi till skölsta och lämnade grejer som Nelly skulle ha med sig på cup. 

I torsdags var Hanna hemma när jag kom hem. Hon packade inför cupen, hon skulle få skjuts av Svea dit på fredagen. Nelly klarade teoriprovet för moppen!

I fredags jobbade jag bara. 

Igår klev jag upp kl 6. Tjugo minuter senare åkte jag mot Örebrocupen i innebandy. Hannas lag var uppdelade i två lag i klassen för 2009/2010. Hannas lag spelade match 8.45, det blev vinst med 9-0. De hade spelat en match på fredagskvällen som blev förlust mot ett äldre lag med 2-3 (det laget vann sen hela cupen). Vi tittade på andralaget som spelade oavgjort, och hade vunnit dagen innan. Därefter gick jag med Klaras familj till en restaurang för lunch. Tillbaka till hallen 12.30 för match mot ytterligare ett äldre lag och förlust 2-3. Det var en tuff grupp Hanna hade hamnat i, de slutade trea i gruppen och gick till B-slutspel. Andralaget vann sin nästa match och vann sin grupp, de gick till a-slutspel. Jag åkte sedan till Hagbackens Gård B&B och checkade in vid kl 17. Låg och läste en bok. Åkte förbi en McDonalds och köpte middag på kvällen. 

Idag klev jag upp 7.45. Hannas kvartsfinal började 9.10 och det blev vinst med 5-2 efter att ha legat under två gånger. Andra laget förlorade sin kvartsfinal efter straffläggning mot det lag som sen kom tvåa i cupen. Hanna spelade semifinal 12.30 och vann med 1-0. Vi åkte sedan bort till sovskolan och hämtade hennes packning. Hon gick med sina kompisar till hallen, jag åkte en sväng till Mariebergs galleria. Shoppade en tischa till mig. Kl 16 började finalen. 0-0 efter full tid och straffläggning. Denna gång gick det vägen och de vann B-slutspelet. Vi stannade kvar och tittade på a-finalen innan vi åkte hem. Vi stannade på en pizzeria och åt middag. Kom hem 20.30. 

Nelly och Dennis var på cup i Linköping fredag till söndag. De kom tvåa i sin grupp och fick spela a-slutspel. De vann kvartsfinalen, men förlorade tyvärr semifinalen. Så tredje plats blev det 😊. 

(null)

(null)

(null)


 



grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0