Karantän

I måndags mådde Hanna lite bättre, bara gränsfall till feber. Jag jobbade hemifrån. 

Tisdag och onsdag var Hanna symtomfri, men hemma i karantän. jag jobbade hemifrån.

I torsdags släpptes vi äntligen ut! Hanna gick till skolan och jag åkte till jobbet. Barnen var hos dennis. 

I fredags efter jobbet var Hanna hemma när jag kom hem. Nelly kom strax efter. Efter middagen kom svea en stund och hängde med Hanna till Kl 22. 

Igår skjutsade jag Hanna till Bodil vid Kl 13. Åkte hem och åt lunch med Nelly. Sedan åkte jag till Willys och handlade. Tvättade kläder när jag kom hem. Åkte till Bodil på kvällen och lämnade sovgrejer till Hanna då hon ville sova kvar där. 

Idag har jag och Nelly städat och dammsugit. Jag åkte och hämtade Hanna Kl 13. Därefter åt vi lunch. Hanna städade sitt rum. Sen kom svea hit. Vid 16.30 åkte vi mot Ifu och släppte av Hanna och svea för samling. Jag och Nelly åkte till subway och köpte med baguetter tillbaka till Ifu. Hannas match började 17.30. Nellys lag hade samling 17.40. Hannas lag vann. Därefter spelade Nellys lag på samma plan 18.40, tyvärr förlust med 8-2. Vi skjutsade hem Hannas kompis Ninia innan vi åkte hem. 

Covid

I måndags när Nelly vaknade så mådde hon inte så bra, så hon gick och la sig direkt igen (hon hade börjat nysa kvällen innan). Jag valde att jobba hemifrån och Hanna gick till skolan. Nelly sov länge, till ca 12.30. Efter lunch kom Dennis förbi och tog topstest i hennes näsa. Det visade positivt för corona. Barnen skulle egentligen åkt till Dennis men de fick nu stanna hos mig istället. Hanna kom hem från skolan strax efter och vi hamnade i familjekarantän. Nelly hade lite feber och var förkyld, hon fick stanna på sitt rum. 

I tisdags jobbade jag hemifrån och Hanna hade fått med läxor hem. På kvällen fick jag ont i halsen. 

I onsdags när jag vaknade var jag jätteförkyld. Tog ett självtest som visade svagt positiv för covid. På kvällen hade jag ont i kroppen och frös. 

I torsdags var Nelly frisk och jag mådde också bättre. Jag var täppt i näsan och lite snorig. Vi beställde hemkörning från McDonalds till lunch. 

I fredags var jag bara täppt i näsan och hade börjat hosta lite. Jag hade beställt hemkörning från ica, de kom på eftermiddagen med matvaror.  

Igår morse kom dennis och hämtade Nelly. När Hanna vaknade så mådde hon inte så bra. Så nu var det hennes tur… hon hade feber och ont i kroppen. 

Även idag har Hanna haft feber. 

Tjugondag Knut

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var barnen hemma när jag kom hem. Efter middagen åkte Hanna iväg på fotbollsträning i Jälla 18.30, hon fick skjuts av Sveas pappa. Jag skjutsade Nelly till Johannesbäck för innebandyträning 18.30. Nelly fick skjuts hem av Dennis Kl 20. Hanna kom hem ungefär samtidigt. 

I onsdags när jag kom hem från jobbet så gick Nelly iväg till fotbollsträning på IP Kl 17.30. Jag lagade middag och Hanna slappade i soffan. Nelly kom hem strax efter 19. 

I torsdags var båda barnen hemma när jag kom hem. Jag skjutsade Hanna till Lindbacken på innebandyträning Kl 18. När jag kom hem åt jag och Nelly middag. Jag skjutsade sedan henne till Lindbacken på innebandyträning 19.30. Satt kvar i bilen och väntade in Hanna då hennes träning slutade. Skjutsade hem Hanna så att hon fick äta middag. Tillbaka till Lindbacken Kl 21 för att hämta Nelly.  

I fredags hade Nelly åkt buss hem till Ebba i Lindbacken tillsammans med Esther. De skulle laga mat och sova kvar där. Hanna, Elsa och Ewilyn var hemma när jag kom hem. Ewilyn åkte hem strax efter. Elsa stannade kvar över middagen och blev upphämtad lite senare. 

Igår sov vi till 9.30. Vid 12.30 åkte jag till Ifu och hämtade Nelly som hade kollat på innebandymatch. Vi åkte hem och åt lunch. Därefter åkte jag och tjejerna till Eko och shoppade lite. Sedan tog vi det lugnt resten av kvällen. 

Idag klev jag och Nelly upp Kl 7. Jag skjutsade henne till Ifu för samling Kl 8. Åkte sedan och tankade innan jag åkte hem för att hämta Hanna. Vi åkte till Ifu igen då hon hade samling 8.45. Nellys match började 9 och Hannas 9.30. Så jag fick gå emellan för att hinna se lite av båda. Nellys lag förlorade med 3-5 och Hannas lag vann. Vi kom hem vid 11.15. Strax efter kom Meja. Jag lagade lunch. Sedan fixade jag med tvätt och disk. Kl 15 skjutsade jag Hanna och meja till Gränby. De skulle shoppa, äta middag och gå på bio för att se spiderman. Jag stannade till i Årsta och hämtade ut paket. Jag och Nelly plockade undan julsakerna när jag kom hem. På kvällen åkte jag och Nelly till Dennis för att lämna lite grejer. Vi köpte med mat från chop chop. Hanna fick skjuts hem av meja 20.30. 

Trettondagen

I måndags och tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags efter jobbet tog jag buss till Linda i Gränby. Även Susanne och Åsa kom dit. Vi åt tilltugg och drack bubbel. Jag och Susanne tog buss hem vid Kl 23. 

I torsdags var det röd dag. Jag åkte till skölsta och hämtade upp Nelly. Vi gjorde ärenden på rusta, dollarstore och jula innan vi åkte hem. Jag frustade ur frysen. Vi bytte hennes sängkläder och tvättade. Jag åkte till jällaskolan och hämtade Hanna Kl 17. Hon hade varit på Innebandyläger onsdag och torsdag. Nelly hade haft läger måndag och tisdag, då cupen blev inställd pga corona. Vi köpte med oss sushi hem. Jag skjutsade Nelly till träning i Lindbacken 19.30. Hon följde sedan med Esther hem och sov där. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår tog jag det lugnt hela dagen. Kollade på skidskytte. Gick över till Susanne på kvällen, hennes kompis Marie var också där. 

Idag åkte jag till ica och storhandlade. Köpte med citysallad hem. Har fixat med tvätt och disk, och gjort rent ugnen. 

(null)


Gott nytt år!

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags hade jag semester och tog det lugnt. På eftermiddagen gick jag till Ica och handlade. Vid 17.30 åkte jag och Susanne till Gränby och mötte upp Linda. Vi gick på bio och såg Utvandrarna. Kom hem vid 21. Slog in julklappar. 

I onsdags hade jag semester. Åkte till Hedins bil och köpte nya snören till min bagagehylla. På kvällen kom barnen. 

I torsdags åkte vi till Avesta. Vi åt lunch hos mamma med Nikki och Hollie. Vi fikade och gick sedan ut och lekte. Barnen gjorde snögubbar. Efter middagen blev de hämtade av Marcus. Vi hade därefter julklappsutdelning. 

I fredags jobbade mamma. Jag och barnen åkte på ärenden till pickaboo, ÖoB och Willys. På eftermiddagen slappade vi lite. När mamma kom hem så lagade vi nyårsmiddag. Förrätt blev råraka med smetana och löjrom samt fyllda minikrustader. Till varmrätt hade vi entrecote med potatisterrin och pepparsås. Till efterrätt blev det lemoncurd med mascarponekräm och digestive samt kladdkaka med passionsfrukt. Vid tolvslaget gick vi ut och såg några fyrverkerier. 
 
Igår kom Klara från Hedemora. Hon följde med oss till Uppsala. Vi åt lunch på Jureskogs hamburgerrestaurang. När vi kom hem bytte Hanna om. Jag skjutsade Hanna och Svea till diös-hallen för innefotboll Kl 15. Sveas mamma hämtade dem Kl 17 och Hanna åt middag hos dem. Jag gick till ica och handlade. Jag åkte till svea och lämnade sovgrejer, de skulle åka till Tuva S och sova där. 

Idag klev jag upp Kl 9. Jag åkte och hämtade Hanna och svea. Vi hämtade sedan upp Nelly och klara. Tjejerna spelade padel 11-12. Vi skjutsade hem svea och åkte hem för att äta lunch. Sedan skjutsade jag Hanna och svea till Lindbacken för innebandyträning Kl 14. Jag åkte hem och bytte sängkläder och körde igång tvätt. Hanna fick skjuts hem av svea. Medan hon duschade så hängde jag tvätt. Sedan åkte vi till Latitude där tjejerna bowlade 17-18. Därefter åkte vi hem och jag vek tvätt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0