Sportlov

I måndags efter jobbet cyklade jag till Bishop Arms. Jag mötte upp Susanne och hennes två kompisar. Vi drack lite vin och deltog i pubens musikquiz. Jag cyklade hem 21.30. 

I tisdags jobbade jag. Handlade lite på ica på vägen hem. 

I onsdags var barnen hemma när jag kom hem från jobbet. De har sportlov och hade fått skjuts av Dennis till mig. Även Esther och Elsa var här. Deras mamma kom och hämtade Elsa. Nelly och Esther gick till ica och köpte chips.  Efter middagen skjutsade jag Hanna till träning i Lindbacken. Jag hämtade henne kl 19.30. Esther sov kvar. 

I torsdags hade jag tagit ledigt. Esther blev hämtad på förmiddagen. Jag och barnen åkte in till stan och åt asiatisk buffé. Vi köpte strumpor på hm och var in på leklust. Vid kl 16 skjutsade jag dem till Dennis. Sedan åkte jag till Coop för att köpa fryst passionsfrukt. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår sov jag till 9. Jag ägnade några timmar till städning. Sedan åkte jag till Rusta och köpte en brödrost. Jag åkte förbi Citysallad och köpte med en sallad hem. Lite senare gick jag till gymmet och sprang intervaller på löparbandet i en halvtimme. 

Idag vaknade jag 8.30. På förmiddagen åkte jag till Ica och storhandlade. Jag har även tvättat kläder. Vid kl 16 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa. Vi åt middag på Thai Village. Jag var hemma kl 19.30. 

(null)

(null)

(null)

Före:

Matcher

I måndags var Nelly hemma när jag kom hem från jobbet. Hanna hade gått hem till Dennis för att sedan gå till träningen. Efter middagen hämtade vi Hanna från träningen kl 19.15. 

I tisdags cyklade jag hem snabbt från jobbet för att hinna köra Nelly till träning som börjar kl 17. Sedan hämtade jag Hanna. Vi åkte till dollar store och lager 157. Därefter åkte vi hem och lagade middag. Nelly fick skjuts hem av Dennis. 

I onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Vi cyklade förbi ica och köpte lite fika. Efter middagen kollade vi på Harry Potter. 

I fredags var barnen hemma när jag kom hem. Nelly hade bakat chokladbollar. Jag skjutsade Nelly till träning kl 17. Hem och lagade middag. Hämtade Nelly 18.30. På kvällen såg vi sista Harry Potter-filmen. 

Igår sov vi till 9.30. Vi bakade scones till frukost. Nelly hade samling 12.25 på Ifu. Matchen började 13.10 och blev förlust. Vi stannade kvar på Ifu då Hanna hade samling 14.45 med match 15.30. Det blev en vinst. Hanna följde med malva hem på övernattningsparty. Jag och Nelly köpte mat på chop chop och kollade på mello. 

Idag sov vi till kl 9. På förmiddagen rensade vi lite kläder och leksaker. Tvättade och diskade. Kl 14 åkte vi till Lindbacken och hämtade Hanna. Vi åkte till Pinchos och åt bl a churros till mellis. Vi var in på Tiger och Body shop. Sedan hämtade vi upp Hedvig och åkte till Ifu. Nelly hade samling kl 17 för match med flickor 06 kl 18. Det blev oavgjort. Vi skjutsade hem Hedvig, och efter middag släppte jag av barnen hos Dennis. 

(null)

Tjejhelg

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var lite febrig och valde att stanna kvar hos Dennis. Jag skjutsade Nelly till träning i Gränbyskolan. Medan hon tränade åkte jag på ärenden till Lager 157 och Gränby galleria. Jag hämtade upp Nelly igen 18.30.

I onsdags och torsdags var det bara jobb. Köpte med sushi hem på torsdag kväll. 

I fredags efter jobbet cyklade jag till stationen och tog tåg till Krylbo. Mamma hämtade upp mig och även Anne-marie och Ulrika. Vi åkte till Siv där också Linda och Carro var. Vi åt lasagne och drack vin till kl 23. Fick skjuts hem till mamma av Viktor. Glömde dock min väska kvar i bilen utanför Sivs hus....

Igår klev jag upp 9.15. Vi blev upphämtade av de andra tjejerna en timme senare. Vi åkte till Lundboden i Husby. Sedan åkte vi vidare till Hedemora och strosade i butiker. Vi åt lunch på café Wahlman, jag åt pastasallad med chèvre och päron. Därefter åkte vi hem och vilade en stund. Kl 18 åkte vi återigen hem till Siv för god mat och dryck, mello och mys. Viktor skjutsade hem oss kl 23. 

Idag sov jag till kl 10. Vi åkte på ärenden på ÖoB, Willys och rusta innan jag fick skjuts till tåget. I Uppsala cyklade jag hem och var hemma kl 14. Jag åkte till ica för storhandling. Efter en sen lunch så gick jag till gymmet och sprang intervaller på löparbandet i 30 min. 

(null)

(null)

Matcher och crossfit

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags hämtade jag Hanna kl 11. Vi åt lunch och åkte sedan till sjukhuset där hon hade tid hos urologen kl 13. Hon fick prata med en uroterapeut och de gjorde en flödesmätning. Vi åkte hem och strax därefter kom Nelly hem från skolan. Jag skjutsade Nelly till träning i Gränbyskolan kl 17. Åkte hem och lagade middag. Hämtade Nelly 18.30. 

I onsdags var jag till tandhygienist kl 9 för att ta bort tandsten. Cyklade sedan till jobbet. Hanna följde med Svea hem från skolan. När jag kom hem gick jag över till Svea med Hannas innebandykläder. Jag tog med Hannas cykel hem, men det visade sig vara punktering på den. Hanna fick åka med Svea till och från träning. Jag och Nelly spelade tv-spel. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Inga träningar denna kväll. 

I fredags var Hanna och maxima hemma när jag kom hem. Nelly hade följt med Stella hem. Kl 18 åkte jag till Nellys träning för att lämna över sovgrejer. Laget skulle vidare till Ifu för att kolla på damlandskamp och Nelly skulle sedan sova hos Stella. Maxima blev hämtad av sin pappa vid kl 19.15. 

Igår sov vi till 8.45. Nelly kom hem vid kl 10. Vi bytte sängkläder i alla sängar. Därefter åkte vi till ica och köpte med oss plocksallad innan vi åkte till samling 12.20 vid kyrkan. Hanna hade match i Örbyhus kl 13.30. Det blev vinst. Vi kom hem vid kl 16. En timme senare kom Hannas kompis Klara. Jag lagade middag till Nelly och skjutsade henne till samling på Ifu 18.15. Jag åkte hem och åt middag med Hanna och klara. Sedan åkte jag tillbaka till Ifu och tittade på matchen. Det blev förlust, men två mål av Nelly. Vi åkte hem och tittade på mello, klara sov kvar. 

Idag sov vi till 8.45. Nelly åkte till dollar store med Esther kl 11, de kom tillbaka en timme senare. Klara blev hämtad av sin pappa kl 13. Vi åt sedan lunch. När Esther åkte hem så skjutsade jag Hanna till hennes crossfit-träning kl 16. Åkte till citygross medan hon tränade, hämtade henne 16.45. 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0