Leos lekland

I måndags lämnade jag barnen kl 7, praktiserade 8-16 och hämtade sedan barnen. 

I tisdags lämnade jag barnen till skolan/förskolan. På förmiddagen fick jag besök av en mäklare för att värdera min lägenhet. Sedan jobbade jag 12-20.15. 

I onsdags jobbade jag 8-14. Vi skulle sedan ha åkt till Leos lekland med Louise och hennes barn, men de blev tyvärr sjuka. Barnen blev så besvikna så vi beslöt att åka dit ändå. Vi tog buss till stationen och bytte till landsortsbuss. När vi klev av så fick vi gå 1 km innan vi var framme. Barnen lekte och vi åt middag där innan vi åkte hem. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7 och praktiserade 8-16. Jag tog bussen till Boländerna för att byta Hannas nya skor till en storlek större. 

I fredags jobbade jag 7-14. Sedan gick jag till Centralbadet och simmade 1,25 km. På kvällen hade jag tvättstugan. 

Igår hade jag sovmorgon för första gången på 20 dagar. Jag fixade med disk, tvätt och handling. Sedan tog jag buss till stan och mötte upp Åsa. Vi tog tåget till Gävle och åt på Church Street Saloon; kycklingvingar och loaded potato skins. Vi tog tåget tillbaka, men fick byta till buss sista milen pga akut banarbete. Väl hemma drack vi vin och cider innan vi tog buss in till stan och Flustret. Åkte buss hem på natten, var hemma kl 3 (eller 4 sommartid). 

Idag sov jag länge! Vaknade kl 12.  Cyklade i regnet till salabacke för att gå på lägenhetsvisning. På eftermiddagen var jag med på min bostadsrättsförenings årsstämma, där vi blev bjudna på fika. Därefter har jag bara slappat i soffan och tittat på film. 




Reashopping

Just ja, glömde att vi tog bussen till Boländerna i fredags efter skolan. Stadium har utförsäljning och jag hade gått och tittat länge på ett par vinterskor de haft. Nu hade de 75% på dem! Och till Nelly köpte vi vinterskor för halva priset till nästa vinter. På skopunkten fick tjejerna välja varsitt par vårskor. Men idag sa Hanna att hon får ont i tårna av dem...

Jobbvecka

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och praktiserade 8-16. Min mamma kom på besök och hämtade barnen tidigare. De hann handla och fika innan jag kom hem. Vi åt middag tillsammans innan mamma åkte tillbaka mot Dalarna. 

I tisdags lämnade jag barnen kl 7 och praktiserade 8-16. Sedan tog jag bussen in till stan och simmade 1,25 km. 

I onsdags jobbade jag 8-14 och hämtade sedan barnen. Vi var hemma och lekte. 

I torsdags lämnade jag barnen till skola/förskola och jobbade 10.30-19. Första dagen vi cyklade på morgonen, men jag tog sedan buss till jobbet. 

I fredags jobbade jag 7-14 och hämtade sedan barnen. Vi gick in på Ica och handlade innan vi cyklade hem. 

Igår lämnade jag barnen till Kids2home kl 11, jobbade 12-18.15 och hämtade sedan barnen. De hade varit på vetenskapsmässa på Fyrishov och testat olika experiment under dagen. 

Idag lämnade jag barnen på kids2home kl 9, jobbade 9.45-16.30 och hämtade sedan barnen. 



Nelly 7 år!

I måndags var jag på praktik 8-16. 

I tisdags jobbade jag 8-14 och hämtade sedan barnen. Vi var hemma och lekte och tvättade kläder. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-14. Jag gick på stan och köpte present till Nelly. 

I torsdags jobbade jag 8-17. Nelly firade sin födelsedag hos Dennis. 

I fredags jobbade jag 7-14 och hämtade sedan barnen. Vi handlade fredagsmys på Ica och promenerade hem. Efter middagen fick Nelly paket av oss. Det blev ett par örhängen och pengar till en handväska. 

Igår vaknade barnen 6.45... På förmiddagen hämtades de av Dennis och Nelly blev firad av farmor och farfar. Jag tog buss in till stan för att simma på Centralbadet. Jag har fått några gratiskuponger från jobbet. Jag simmade 50 längder, ca 40 min. När jag kom hem låg jag och läste en stund. På kvällen kom barnen tillbaka igen. 

Imorse sov vi till kl 8. Vi cyklade till Årstaskolan för innebandyträning. Nelly fick vara målvakt idag. Sedan åkte vi in till stan och åt lunch på Jalla. Nelly skulle sedan välja en handväska och hittade en röd på åhlens. När vi kom hem lekte barnen ute. 




Thailändsk middag

I fredags lämnade jag barnen till skolan/förskolan och jobbade 12-20.15. 

Igår jobbade jag 8-16. Jag väntade tills Åsa slutade och vi gick till Koh Phangan och åt middag. Jag åt nudlar med scampi. Ibland släckte de ned den färgglada belysningen på restaurangen och det lät som om det åskade och regnade. Sedan gick vi till terassen och åt chokladfondant till efterrätt. Jag tog bussen hem vid kl 22. Nelly har haft kompiskalas hos Dennis. 

Idag sov jag till kl 9. Jag läste bok, tittade på tv, plockade disk och rena kläder och sorterade ut vintersaker till förrådet. Sedan tog jag en promenad in till stan. Det var soligt och varmt, men blåste väldigt mycket. Jag letade i affärerna efter presenter till Nelly. Sedan handlade jag på Ica och tog bussen hem. Har slappat och tittat på film. 




Vab

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och praktiserade 8-16. Sedan stannade jag till på stan för att hämta ut min mobil, som nu fungerade! Därefter lämnade jag tillbaka en bok på biblioteket och handlade på Ica innan jag åkte hem. 

I tisdags praktiserade jag 8-16. På kvällen kom Hanna hem till mig, Dennis hade vabbat med henne. Hon var febrig och skulle stanna hemma med mig dagen efter. 

I onsdags vabbade jag från jobbet med Hanna. Febern var dock borta och hon var piggare. Vi tittade på film, spelade spel och tränade på att skriva ord. Hon kunde skriva flera ord utan att jag behövde bokstavera dem! Efter lunch hämtade vi Nelly från skolan och var sedan hemma och lekte. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7, jobbade 8-17 och hämtade sedan barnen. 

Skoldisco

I fredags jobbade jag 7-14. När jag kom hem så kom Dennis hit med barnen. Vid 17.40 tog vi bussen till Årsta centrum för att hämta vagnen på förskolan och lämna Nelly på skoldisco. Jag och Hanna gick till ICA och handlade. Vi promenerade hem med varorna och 25 minuter senare promenerade vi tillbaka till skolan för att hämta Nelly och sedan gå hem igen. Var hemma vid 20.20.
 
Igår vaknade barnen som vanligt vid 7.30-8-00. Vi tog det lugnt på förmiddagen och såg på skid-VM på tv. På eftermiddagen tog vi bussen till ÖoB för att handla lite hygienprodukter. Barnen var sedan ute en stund och lekte.
 
Idag skulle vi ha varit på innebandyträning, men Nelly har en förkylning så vi valde att hoppa över den. Vi har bara varit hemma och slappat, spelat spel, tittat på skid-VM och pysslat.
 
 

Praktikplats och telefonkris

I måndags tog jag bussen till min nya praktikplats på ISS fastighetsekonomi. Praktiken är på 25% via arbetsförmedlingen. Jag praktiserade 8-16 och hämtade sedan barnen.
 
I tisdags lämnade jag barnen till skolan/förskolan och arbetade 12-20.15.
 
I onsdags jobbade jag 8-14 och hämtade sedan barnen.
 
I torsdags vaknade jag till vid kl 6.05. Det var lite märkligt eftersom jag ställt klockan på 5.45... Jag kollade på telefonen och upptäcker att den är död! Helt svart och fungerar inte alls! (Jag laddade den kvällen innan). Jag och barnen lyckas ändå komma iväg i hyfsad tid och jag lämnar dem kl 7. Jag praktiserar 8-16. På vägen hem stannar jag till på stan och lämnar in telefonen på reparation/felsökning. På kvällen kommer Nelly förbi med sin telefon som jag får låna.
 
 
 
 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0