Cup

I måndags tog jag tåget till Stockholm och jobbade på vårt kontor där. Kom hem vid kl 19. 

I tisdags jobbade jag i Uppsala. 

I onsdags och torsdags jobbade jag i Stockholm. I torsdags hämtade jag Nelly, Sara, Hedvig och Fanny från innebandyträning i Lindbacken 21.15. Skjutsade hem dem. Nelly sov hos mig. 

I fredags jobbade jag i Uppsala. Handlade på hemköp på vägen hem. Vid 19.30 åkte jag till Ifu och kollade på Nellys cupmatch. Blev förlust. 

Igår sov jag till 9.30. Jag gick till IP och tittade på Hannas fotbollsmatch 11.30-13, blev vinst. Sedan åkte jag till Lager 157, Willys och citysallad. Vid 15.30 åkte jag till Ifu och tittade på Nellys cupmatch, blev förlust. På kvällen kom Susanne över en stund. 

Idag sov jag till 9. Fixade med tvätt och disk. Cyklade till Life Arena och tittade på Nellys B-semifinal, blev tyvärr förlust. Men ett mål av Nelly. På eftermiddagen fortsatte jag med tvätten. Åkte till Ica och storhandlade. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0