Semester


I måndags tog jag och barnen buss till stationen och tåg till Stockholm. Vi var framme vid Hotell C kl 12.30 och fick ställa väskorna i bagagerummet. Vi gick till Max och åt lunch. Sedan strosade vi i butiker på stan och köpte glass i Kungsträdgården till 17.30. Då checkade vi in på hotellet och bytte om. Vi tog sedan tunnelbana till Skanstull och gick till ThaiBoat för middag. Det var fullbokat inomhus så vi satt på deras brygga. Jag åt nudlar med scampi. På tillbakavägen gick vi in på Ica och köpte lite snacks och läsk. 

I tisdags klev vi upp 9.30 och åt frukostbuffé. Hanna ville in på en butik på Drottninggatan innan vi checkade ut och tog tåget hem. På kvällen hade Hanna träning 19-20.30. Meja följde med henne hem och sov kvar. 

I onsdags klev vi upp kl 9. Vi hämtade upp Emma och åkte till Kokpunktens actionbad i Västerås. Barnen åkte rutschkanor i fyra timmar. När vi kom hem släppte vi av Emma. Meja blev upphämtad av sin pappa. 

I torsdags slappade jag mest. Cyklade till Ica och handlade. Hanna hade träning 16.45-18.15. Nelly åkte hem till Hedda och sov kvar där. Hanna gick ut en sväng med svea och kom hem vid 22. 

I fredags gick hanna hem till svea kl 9 för att kolla på fotboll. Jag tittade på matchen hemma. Nelly kom hem på förmiddagen. Hanna kom hem till lunch och därefter åkte vi till decathlon och XXL och provade fotbollsskor i två timmar. Hanna åkte sedan med svea till Storvreta för matchsamling. Jag förberedde middagen och åkte sedan till Storvreta och tittade på matchen som de vann. 

Igår klev vi upp kl 10. Jag och Nelly hämtade upp Hedvig och Esther och åkte till Trollsjön, i spöregn. Sista chansen att åka dit under semestern… inget regn när vi kom fram i alla fall. De tog ett kort dopp i kalla vattnet och vi åt pastasallad på klipporna innan vi åkte hemåt. Jag släppte av tjejerna hos Esther i skölsta och åkte till citygross och handlade. Hämtade sedan upp Nelly och hedvig. Vi skjutsade hem Hedvig och därefter släppte jag av Nelly vid stationen då hon skulle åka till farmor. Åkte hem och åt middag med Hanna. Jag fixade med tvätt. Hanna gick ut med Emma och kom hem 22.30. 

Idag klev vi upp 9.15. Hanna gick iväg till IP kl 10. Jag gick dit 11.30 och tittade på hennes match som de vann. På eftermiddagen har vi tagit det lugnt. Jag hämtade Nelly vid stationen 19.30. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0