Mammografi

Nu kommer en uppdatering av förra veckan, inlägget som försvann. 

På måndagen jobbade jag bara. 

På tisdagen var Hanna hos Klara efter skolan. Nelly var hemma när jag kom hem. Efter middagen åkte vi till Rusta och köpte gardiner till Nelly. Vi stannade till hemma och lämnade nycklar till Hanna som precis kom hem. Sedan skjutsade jag Nelly till lindbacken på innebandy. På hemvägen stannade vid Willys och handlade. Nelly fick skjuts hem av kompis 21.30. 

På onsdagen var jag på mammografi kl 11. Cyklade sedan hem och fortsatte jobba en stund. Hanna kom hem kl 13. Då åkte vi till sjukhuset för undersökning av senaste öronoperationen som var i juni. Tyvärr hade båda rören lossnat och låg vid trumhinnan och skavde. Läkaren lyckades plocka ut dem. Sedan åkte vi och köpte fika. Jag fortsatte jobba en stund till hemma. Hanna gick iväg till fotbollsträning kl 16. När hon kom hem 17.30 så cyklade hon direkt till innebandyträning med F09. Efter middagen åkte jag till Bälinge på möte med vägföreningen. På hemvägen stannade jag vid city gross och handlade. 

På torsdagen var Hanna på fotbollsträning 18-19.30. Nelly var på innebandy 19.30-21, hon fick skjuts av Dennis. Jag bakade äppelkaka. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0