Tandoperation

I måndags jobbade jag hemifrån på morgonen. Kl 10.15 hade Nelly tid hos tandspecialisten för operation. Tandköttet skulle skäras upp och en kedja skulle fästas på tanden som inte ville komma fram. Sedan syddes några stygn. Det tog nästan två timmar. När vi kom hem vilade hon och jag jobbade hemifrån. Dennis var upptagen denna dag så barnen stannade hos mig istället. Hanna cyklade hem till Bodil efter skolan. Jag åkte dit med hennes träningsväska. Hon cyklade därifrån till fotbollsträning på Johannesbäck 19-20.30. Jag åkte förbi apoteket och city gross och handlade lite. Nelly åt soppa och yoghurt denna dag. 

På tisdagen efter middagen åkte Nelly till träning i lindbacken, hon skulle bara titta på eftersom hon inte får anstränga sig. Jag hämtade henne kl 21.30. 

I onsdags mötte jag upp min kollega Johanna på stationen. Vi tog tåget till kista och gick på ekonomimässa. Strosade runt där och gick på några föreläsningar om skatt, moms och kontoplan. Åt lunch i deras restaurang. Vid kl 16 tog vi tåget tillbaka hemåt. När jag kom hem gick jag till Ica och handlade lite. 

I torsdags jobbade jag bara. 

I fredags kväll kom Hanna. Hon skulle sova hos mig. 

Igår klev vi upp kl 6. Hanna tog med sig frukost och gick till IP för det var samling 6.30 för resa till fotbollscup i Borlänge. Jag lyckades somna om och sov 2,5 timmar till. Jag slappade mest under dagen. Plockade undan stora berg med ren tvätt och plockade ren disk. Köpte sallad på citysallad. Kl 17 cyklade jag och Susanne hem till Linda i Gränby. Åsa kom också dit. Vi gjorde libapizzor med olika pålägg och drack vin. Cyklade hem vid kl 23. 

Idag klev jag upp 9.30. Jag har städat och dammsugit. Jag har plockat undan alla uteväxter. Jag åkte till Ica och storhandlade. Vid 18.30 åkte jag till Ifu och hämtade Nelly och mira som kollat på dammatch med sitt lag. Vi skjutsade mira till skölsta och hämtade upp Hanna. Dennis skulle jobba natt så barnen får sova hos mig. 

(null)

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0