Sommartid

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags när jag kom hem mötte jag hanna i dörren. Hon var på väg till IP för fotbollsträning 17.15-18.30. Nelly stannade kvar hos Dennis då hon hade lätt feber. Jag gick till Ica och handlade bröd.  

I onsdags var Hanna på fotbollsträning 16-17.15 på IP. Nelly var kvar hos Dennis ytterligare en dag då hon fortfarande var hängig. 

I torsdags var hanna hos Isabell efter skolan. Hon fick skjuts därifrån till innebandy i lindbacken av Svea. Nelly kom hit efter middagen. Hanna kom hem vid kl 20. 

I fredags var det lovdag. Jag var på jobbet på förmiddagen. Efter lunch cyklade jag till tandläkaren för undersökning. Nelly var hemma när jag kom hem. Hanna hade varit hos Emma hela dagen. Jag åkte iväg till biltvätt med min smutsiga bil. Jag kom hem samtidigt som hanna och Emma. Jag fortsatte jobba hemifrån. Hanna bytte om och de gick till IP för fotbollsträning 16-17.15. Sedan åt vi middag. Därefter åkte jag och Hanna till Alunda där hanna hade innebandymatch 20.20. Vi kom hem ca 22. 

Igår klev jag och nelly upp kl 8. Hon hade tid hos tandläkaren 9.30. De tog nya bilder hos barnspecialisten. Efter lunch gick jag och hanna till IP där hon spelade fotbollsmatch med pojkar födda 2011. Det var kallt och blåsigt. Esther kom hem till nelly. De gick till Ica och handlade chips och godis. Efter middagen skjutsade jag dem till Esther i skölsta där de skulle sova över. 

Idag vaknade jag och hanna kl 10 (egentligen 9 om man inte ställt om klockan). Hanna blev upphämtad av Polly 11.45 då de skulle till Lidingö på fotbollscup. Jag åkte till stenhagen kl 13 och kollade på nellys innebandymatch, det blev 2-2. Sedan åkte jag till Storvreta där nelly spelade en till match, det blev förlust. Därefter åkte vi till chop chop och köpte med mat hem. Vi har sedan slappat, tvättat och diskat. Hanna kom hem vid kl 20. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0