Nationaldag

I måndags var vi lediga då det var nationaldagen. Jag cyklade iväg till padelhallen kl 11 och spelade padel med Helena. På eftermiddagen åkte jag och nelly iväg och kollade på ny säng till henne, vi var på Jysk och Ikea. Efter middagen skjutsade jag Nelly till Gränby så hon kunde köpa snacks och present. Sedan hämtade vi upp Idde och jag skjutsade dem till Dennis där de skulle fira Mira. Hanna var ute hela dagen med kompisar, de kollade på fotbollsmatcher, åt på donken och var på busfabriken. 

I tisdags åkte Nelly hem till Idde efter middagen. Hon kom hem 21.30. Hanna och svea hade åkt till lindbacken efter skolan. Jag hämtade dem hos polly kl 20.15. 

I onsdags efter jobbet åkte jag till Intersport och hämtade ut Hannas boll, tröja och flaska som hon ska ha på fotbollsskolan. Hon umgicks med Svea. Efter middagen tvättade jag fönster. 

I torsdags hade Hanna träning i årstaparken 18.30-20. Jag skjutsade Nelly och Hedvig till innebandyträning i lindbacken 19.30. På vägen hem handlade jag på Willys och citygross. 

I fredags jobbade jag hemifrån på morgonen. 9.45 cyklade jag till skolan i regnet och kollade på Hannas skolavslutning. Hon var presentatör och pratade mellan sångerna.  Därefter tog jag buss till jobbet. Barnen hängde med kompisar hela dagen. Hanna och svea kom hem från fotbollsträning samtidigt som jag kom hem. De bytte om och vi åt mellis. Sedan åkte vi till Thuns. Tjejerna shoppade kläder och jag köpte strumpor. Vi kom hem 20.30 och köpte med pizza. Nelly kom hem lite senare och svea åkte hem. 

Igår klev jag och hanna upp kl 8. Vi åkte till gamla Uppsala där Hanna hade samling 9.15. Matchen började 10 och det blev förlust. När vi kom hem var nelly vaken, vi åt frukost/mellis. Sedan tog vi bilen in till stan. Vi gick till stationen och mötte upp Petra och inez från Gävle. Vi strosade i butiker en stund innan vi gick till Pinchos för lunch. Efter maten gick vi i några butiker till. Sedan åkte vi hem till oss och fikade. Jag och nelly skjutsade dem till stationen vid 19. Vi stannade på ica på vägen hem. 

Idag klev vi upp 8.30. En timme senare åkte vi till skölsta där barnen skulle stå på loppis och sälja kläder och leksaker. Jag åkte hem en stund. Jag åkte tillbaka lite senare och tog med kycklingburgare. Kl 15 plockade vi ihop allt och åkte till sjukhuset. Vi hälsade på mamma och Marcus efter deras njuroperation. Därefter åkte vi hem och lagade middag. Lite senare gick jag och hanna till Ica. Jag gick förbi skolan och hämtade min cykel. 

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0