Stadsparken och tandläkaren

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags efter jobbet gick jag och köpte en poke bowl med halstrad tonfisk. Den tog jag med när jag cyklade till stadsparken och mötte upp Susanne och hennes kompis för picknick. Melissa Horn uppträdde på Parksnäckan och vi satt utanför så att vi kunde höra lite musik. Linda kom med en kompis och även Åsa kom dit. Cyklade hem vid 21. 

I onsdags och torsdags jobbade jag bara. 

I fredags jobbade jag hemifrån på förmiddagen. Kl 11.30 hade jag tid hos tandläkaren för att laga ännu ett hål. Därefter cyklade jag till jobbet. När jag kom hem skjutsade jag Susanne och hennes barn till stationen då de skulle med tåg till Norrland. 

Igår åkte jag på ärenden till Bauhaus, Rusta och Coop. Efter lunch plockade jag bort alla saker som stod på min altan. Stolar och dynbox ställde jag ut och alla småsaker fick stå i köket (leksaker, bollar, skateboard, krukor, lyktor, grill mm). Sedan började jag skrubba golvet med såpa. Det var väldigt smutsigt så jag skrubbade och skrubbade och skrubbade tills armarna inte orkade längre. Sköljde bort med vatten. Senare på kvällen när det torkat så bar jag tillbaka stolar och dynbox. 

Idag började jag dagen med att bära ut stolar och dynbox igen. Jag körde på med kiselbehandling på altangolvet. Sedan åkte jag till biblioteket i Gränby för att skriva ut lite papper. Jag handlade även på Clas Ohlson och Ica. På eftermiddagen körde jag på en ytterligare omgång med kiselbehandlingen. Därefter har jag mest slappat. Har även packat inför Helsingborg-resa, nu har jag semester! På kvällen bar jag tillbaka möbler till altan och lade ut alla grejer som stått i köket.

(null)

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0