Däck, pass och frisör

I måndags cyklade jag hem lite tidigare från jobbet. Hanna gick iväg på fotbollsträning 17-18.30. Jag tog bilen till Bildemo för att kolla upp mitt framdäck, det läckte luft och jag hade provat pumpa fler gånger. De upptäckte ett hål och kunde laga det medan jag väntade. Åkte hem och gjorde middag. 

I tisdags skulle Nelly ha varit till tandläkaren, men hon var förkyld och hemma från skolan. När jag kom hem var Hanna med sin kompis Klara. 

I onsdags efter lunch var jag till frisören för att klippa topparna. Jag gick även förbi polisen för att hämta ut mitt nya pass innan jag gick tillbaka till jobbet. Nelly var kvar hos mig, Hanna åkte till Dennis efter fotbollsträningen. 

I torsdags var Hanna hos mig och Nelly hos Dennis. När jag kom hem hade hon fyra kompisar hemma. De gick iväg till fotbollsträning 18.30. Hon kom hem strax efter 20 och åt middag. 

I fredags var Hanna på fotbollsträning 16-17.15. Vi kom hem ungefär samtidigt, Nelly var redan hemma. Blev tacos till middag. Sen gick Hanna ut med Svea en stund. 

Igår klev jag upp kl 8 med Nelly. Hon blev upphämtad av Fanny 8.45 för att åka till extra innebandyträning på Ifu. Jag hämtade dem kl 11 och skjutsade hem Fanny. Tankade bilen. Hannas kompis Hannah kom hit innan lunch. På eftermiddagen städade jag och Nelly, hon dammsög. Efter middagen kom Svea hit. Jag gick till Ica och handlade lite. Både Hannah och Svea sov kvar. Det kom mycket regn, blixt och åska. 

Idag sov vi till 10. Hannas kompis Emma kom också hit. Efter frukost åkte jag på ärenden till Ikea, Coop och rusta. Blev korv med bröd till lunch åt alla barn. Jag har sedan fixat med disk och tvätt. Hannah åkte hem innan middag. Jag och Nelly åkte hem till Dennis med sportväskorna. Köpte med mat från chop chop hem. Svea och Emma är kvar i skrivandets stund. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0