Cup

I måndags var barnen hemma när jag kom hem. Hanna cyklade iväg till fotboll på Johannesbäck 18-19.30 och Nelly gick till IP för fotboll samma tid. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags hade Nelly cyklat till träning på Johannesbäck när jag kom hem. Hanna var hemma och vi åkte till Dennis för att hämta fotbollskläder som hon glömt där. Jag släppte av henne vid årstaparken på träning kl 18. Nelly kom hem strax efter 18 och Hanna vid 19.30. 

I torsdags var ingen hemma när jag kom hem. Hanna hade fått skjuts av Elsa till crossfit och Nelly hade åkt buss till Ebba i Lindbacken. Jag åkte och hämtade Hanna och Elsa 18.30. Vi skjutsade hem Elsa till skölsta och åkte vidare till Lindbacken där Hannas fotboll började kl 19. Jag åkte sedan på ärenden till ÖoB och Willys. Därefter tillbaka till Lindbacken då Nellys innebandyträning slutade 20 och Hannas träning slutade 20.15.

I fredags var Nelly på fotboll när jag kom hem. Hanna och Svea var på Gränby och köpte present. När de kom hem fick de middag och gjorde sig iordning. De cyklade till kalas för Elise och Sigrid 18.30. Nelly kom hem och åt middag ungefär samtidigt. Efter kalaset åkte Hanna och Svea hem till Oskar. De fick skjuts hem av Sveas pappa 22.30. 

Igår klev jag och Nelly upp kl 6. Hon blev upphämtad av Dennis 6.50 för att spela innebandycup på Ifu. Jag gick och la mig och sov en stund till. Jag tittade på Hannas fotbollsmatch på IP kl 11.30. Sedan åt vi lunch hemma. Nellys lag vann de två första matcherna. Hanna gick hem till kompisar. Jag åkte och tittade på den tredje matchen kl 16, blev då oavgjort. Jag åkte hem en stund. Sedan åkte jag och Hanna till Ifu och kollade på fjärde matchen 18.30, även den oavgjord. 

Idag gick jag och Nelly upp 7.15. Hon blev upphämtad av Dennis 8.05. Jag la mig och slumrade en stund till. Hanna och jag åkte till Ifu kl 12 för att se en match där det blev förlust. Vi åkte hem för lunch och hängde tvätt. Sedan åkte vi tillbaka för att se sista matchen som blev vinst. Laget kom på tredje plats av sju lag. En poäng från andraplatsen (de två bästa lagen fick spela final). Nelly gjorde tio mål totalt.  På vägen hem stannade vi på dollarstore. När vi kom hem gick barnen till IP för att titta på en kompis som spelade match. Jag fortsatte med tvätt och disk. Efter en timme kom de hem igen. Hanna blev upphämtad av Elsa för att åka på crossfit. Jag började förbereda packning inför jobbkonferens. Jag åkte och hämtade Hanna och Elsa 19.10. Vi skjutsade hem Elsa innan vi åkte hem. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0