Vintertid och Byblos

I måndags efter jobbet gick jag och Susanne till Bishop arms för quiz med Tobbe och Macke. Vi cyklade hem kl 22. 

I tisdags när jag kom hem från jobbet gick Hanna iväg på fotbollsträning på IP. Hon kom hem strax efter Kl 19. Nelly var hos Adelina och kom hem kl 18. 

I onsdags kväll gick jag över till Susanne en stund, kom hem vid kl 21.   

I torsdags cyklade jag på morgonen till salongen där Carro går nagelkurs. Hon filade bort mina gamla lösnaglar och gjorde nya fina naglar. Cyklade till jobbet vid kl 13. Efter jobbet var vi sju kollegor som var på AW. Vi gick till loco och åt middag. Jag åt flatbreads och crispy tacos med räkor. Jag tog buss hem Kl 20. 

I fredags efter jobbet handlade jag på Hemköp. Cyklade hem och tog det lugnt. 
 
Igår gick jag ut på promenad kl 10, promenerade 5 km. Efter frukost tankade jag bilen och hämtade upp Nelly i skölsta och vi åkte till Gränby för att köpa nike-skor åt henne på stadium. Jag skjutsade sedan hem henne igen till Dennis. Jag gjorde därefter ärenden på citygross för att köpa padelracket och rusta för att köpa ramar. På eftermiddagen slappade jag en stund. Kl 18 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa vid libanesiska Byblos. Vi åt avsmakningsmeny med 14 smårätter, grillmix och baklava till efterrätt. Blev supermätt, cyklade hem 21.30. 

Idag åkte jag och simmade 1000 m på Fyrishov direkt när jag vaknade. Efter frukost åkte jag till skopunkten och köpte skor till mig själv och köpte blommor på Ikea. Sedan åkte jag till citysallad och köpte lunch. På eftermiddagen har jag tagit bort resterande av uteplatsblommorna och fixat med tvätt och disk. Jag har varit på ica och storhandlat. På kvällen kom Hanna och Bodil som ska sova här. Nu har de höstlov. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer
Caroline

Vilken lyckad dag ! 😍 fina naglar , god mat 🙏🏻

2021-11-02 @ 01:05:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0