Thaimat

I måndags efter jobbet åkte jag till ica och storhandlade. 

I tisdags var Hanna hemma. Nelly var hos Astrid och senare tittade hon på innebandyträning på Johannesbäck 19.30-21. Hon fick skjuts hem av Dennis. 

I onsdags kom barnen med buss in till stan när jag slutade jobbet. Vi mötte upp Carro och gick till Koh Phangan för middag. Jag åt nudlar med scampi och barnen åt kycklingspett och friterad kyckling. Vi drack alkoholfria drinkar. Till efterrätt åt Nelly thaipannkaka med kokosgrädde och Hanna åt sorbet. Vi tog buss hem vid Kl 20. 

I torsdags efter jobbet åkte Hanna till crossfit med Elsa. Jag lagade middag. Sedan åkte jag och Nelly och hämtade vid crossfit 18.30. Vi skjutsade hem Elsa till skölsta. Vi åkte därefter till Lindbacken och släppte av Nelly för att titta på innebandyträning 19. Jag skjutsade hem Hanna så hon fick äta. Jag hämtade Nelly i Lindbacken Kl 20. Därefter hjälpte jag Hanna att baka cornflakeskakor till klassen och hjälpte Nelly med fysikläxan. 
 
I fredags var barnen och Bodil hemma när jag kom hem. Vi åt tacosgratäng. Efter maten skjutsade jag Hanna och Bodil till dollarstore. Sedan släppte jag av Nelly på Ifu för att kolla på match. Jag åkte till citygross och handlade lite. Hämtade upp Hanna och Bodil på vägen hem. Vid Kl 21 hämtade jag Nelly. 

Igår klev vi upp 9.30. Jag och Hanna åkte och hämtade upp klara i norra Årsta. Sedan åkte vi till almunge för innebandymatch. Blev vinst och Hanna gjorde ett mål. Vi skjutsade hem klara innan vi åkte hem för lunch. Ewilyn kom och lekte med Hanna.  Nelly hade åkt till Ifu med Ebba tidigare. Jag åkte och hämtade henne kl 16. Jag fixade med disk och tvätt. På kvällen skjutsade jag Hanna och Ewilyn till stan då de skulle äta på restaurang och sova hos ewilyn. 

Idag klev vi upp 9.30. Fortsatte med tvätten. Åkte och hämtade Hanna kl 12. Kl 15 gick Hanna till IP för fotbollsmatch. Jag gick dit och tittade kl 16. Blev vinst. Gick hem och gjorde toast till Hanna som sen åkte iväg till crossfit med Elsa. Jag åkte och hämtade dem efter en timmes träning. Vi skjutsade hem Elsa till skölsta och lämnade innebandygrejer till Dennis. Köpte med mat från chop chop hem. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0